Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

I-am lasat mesaj lui Szaboali, sa vedem daca raspunde.......

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Irlandeza, a stat in Dublin iar acum sta la vreo 30 km de Dublin (chirie mai ieftin). Nu stiu daca o sa reusesc sa merg, mi-e frica sa merg cu avionul. Iar acum cu bebe...cam greu. Dar daca o sa merg vreodata, poate ne intalnim.

Noapte buna fetelor si

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ancaurn...sa stii ca si eu am citit cate ceva de la celalalt subiect...era saracul uitat de lume pe nici nu mai stiu ce pagina..noroc cu motorul de cautare...l-am adus eu pe prima pagina...daca intra cineva pe-acolo sa stie unde ne gaseste...dar ar fi bine si de trimis cate un mesaj...
mda, probabil am calculat prea mult...de parca ai putea sa prevezi asa ceva...e adevarat ca mi-am dorit din suflet ca bebe sa fie fetita si mi se intampla si acum sa imi treaca prin minte cate o chestie sau alta (de ex, nu ma pot abtine sa ma uit la papusi, lucruri de fetite, etc) dar parca acum simt ca bebe trebuia sa fie asa cum e...adica Marc, pur si simplu...si probabil el m-a ales sa-i fiu mamica ca sa-mi demonstreze ca nu conteaza ca e baiat si nu fata...tremur la fel la cel mai mic semn de vreo problema si ma emotionez la fel la fiecare zambet de-al lui...fara sa ma gandesc sau sa am regrete ca e baiat...
la un al doilea copil nu ma gandesc inca...desi toata lumea-mi zice sa stau linistita ca va fi fata...asta-i iar doar o supozitie...si deocamdata el e atat de important pentru mine incat un al doilea copil nu e nici macar o dorinta inca...toate la timpul lor...acum e timpul lui marc, sa ma bucur de el si el de mine...sa-l vad dezvoltandu-se si facand zi de zi ceva nou...

clauco...cum se mai simte madalina? sa dea DD sa fie totul bine cat mai curand...

noi azi si ieri am lenevit, am fost la cumparaturi si cam atat...dar inca vreo doua zile de weekend bune ar fi...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

http://www.youtube.com/watch?v=WhfvsoKxEfM&feature=channel_page

daca vreti sa-l vedeti pe marc...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Malinka, am vazut filmuletul, ce misto se intoarce Marc. Eu sunt putin ingrijorata ca pitica mea nu se intoarce inca, ma tot gandesc ca ea e mai micuta cu 4 saptamani decat varsta reala daca iau in considerare ca s-a nascut prematur. Sper sa nu ramana mult in urma.

Clauco, cum e Madalina?

Anca, Flavia, Melly piticilor.

Irlandeza, Patricia e o scumpica

Mihor, ce mai faci?

AdrianaSM, cand faci o vizita la BM sa ne cunosti gasca?

Ana, ce face mezinul gastii noastre?

Noi mergem azi la 15 la pediatra sa ne faca bilantul, sunt curioasa cat s-a mai lungit, in greutate are 6.280 g, deci mai mult decat dublul greutatii avute la nastere

Am trimis mail-ul catre ziar de pe adresa de mail comuna, inca n-am primit nici un raspuns. Sa vedem azi.

Va doresc tuturor o saptamana minunata si cu cat mai multe nazdravanii

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Si sa nu uit! Adela, Fineas e promis cuiva? Pot sa sper la el pt Cezara mea?

Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008)
Daca vreti sa ne cunoasteti

Anca, oare nu la Andrei te gandesti?? el e cel mic! Dar si Fini e single at the moment!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Camelia, intr-adevar ai doi baieti tare simpatici...dar noi ramanem fidele lui MARC....

Ce super e filmuletul cu Marc...!!!!ce bine se intoarce el de pe o parte pe alta...noi inca suntem departe de asa ceva...

offf, sunt asa de suparata ...ieri ne-am intalnit cu o d-na ce are un baietel de 4 luni, si cand a vazut-o pe Estera m-a intrebat cat timp are...i-am spus ca aproape 3 luni...si raspunsul a fost: 3 luuuni? am crezut ca o luna, ca e asa de micuta!!!!
asa rau mi-a picat remarca ei...stiu ca e mai micuta decat cei de varsta ei, doar am nascut-o cu 2500 gr la nici 37 de sapt, dar totusi sa arate de o luna...:((((

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neatza!!!si azi dau o ca e luni, asa sa va reveniti dupa weekend.mai dar ce e cu pustietatea asta pe aici!!!zici ca vine furtuna!!!gol...sufla vantu...!!!

am vazut ca ati reusit sa trimitetzi la ziar mail-ul!!!bravo dar eu as vrea sa trimit unul la realitatea sau la protv!!!dar nu stiu cum ar trebui sa arate!!!

anca81 succes la bilantz!!!cat despre intoarcere nu-ti face griji ca Amelia abia sambata s-a intors de pe spate pe burta!!!asa ca RABDARE

malinka am vazut bebe de marc intorcaretzul!!!felicitari!!!

clauco sper ca suntetzi bine!!!cat despre Pop Constantina eu nu pot zice decat pas...fetele cred ca stiu de faza cu grasa si pus fata la regim...ea a fost idioata!!!

ancaurn pe unde a mai urcat Dragos!!!poate se face cand va fi mare alpinist!!!

irlandeza asteptam sa te vedem in martie!!!

mihor cum e meseria de mamica???place???cand vi si tu la o plimbareala cu noi!!!pana nu se pune de ninsoare!!!

ana_mun cum a fost la tzara!!!ia placut piticului???

adrianaSM haide mai la o plimbare in Baia Mare sa te cunoastem si pe tine!!!ca Malinka te-a zarit deja !!!acu vrem si noi!!!

ariana ce mai facetzi voi???

nikkoletta mamicutzo tu nu ne dai un semn???

olim nu mai sta in umbra mai spune-ne de voi!!!

si acu sa strigam absentii : ada_s, hozi24, renataozana, rodicamaries, suzy, mirelle, cladewel, ILINKA pe unde umblatzi!!!asa ocupate suntetzi!!!

noi iesim azi afara cam pe la 1 vom fi la Mara!!!daca vrea cineva!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

noi iesim azi afara cam pe la 1 vom fi la Mara!!!daca vrea cineva!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Io, io.

Malinka bravo inca o data lui Marc cel intorcaret. De acum vine greul!
Adela nuuu, de Fineas vorbeam. Cezara mea are 5 ani jumate. Dragos e cel mic, da' parca nu l-as cupla cu Andrei. Fara suparare!
Anca81 bafta la bilant. Da' pana la 15 iesi cu noi, nu?
AdrianaSM nu mai baga in seama toate toantele care vorbesc numai sa se afle in treaba. Orice mamica cu scaun la cap stie ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare fizica si neuromotorie si n-ai ce sa faci comparatii intre copii, mai ales in primele luni cand e o diferenta de la cer la pamant intre cei nascuti cu o greutate mai mare si cei nascuti cu o greutate mai mica (fizic vorbind). Si stiu ce vorbesc, ca Cezara mea s-a nascut cu 3 kg, iar Dragos cu aproape 4. Si Dragos poarta acum la 6 luni salopetele si body-uri pe care Cezara le purta la 1 an. si totusi, ambii mei copii au fost si sunt in grafice, sunt sanatosi si perfect dezvoltati. Nu mai pune la suflet chestiile astea, sau spune-i data viitoare ca tie medicul ti-a spus ca Estera e in grafic, oare nu e al ei prea mare? Intoarce-i morcovul si gata. sau mai bine da-o incolo si n-o baga in seama.
In alta ordine de idei, te intreb si eu: cand ne intalnim la Baia Mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Claudia Cum se mai simte Madalina? Sper ca mai bine si ne intalnim azi.
Ana_mun vii si tu, nu?
Malinka contam pe tine, da?

Haideti sa refacem gasca, in ciuda celor de la Glasul, na!

Mergi la inceput