Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 12
clauco spune:
Olim, AdrianaSM va multumim de urari si ne bucuram ca va ganditi la noi.
Ma chinui sa-i dau mucilagiul ala de orez, nu vrea a bea, cu circul de pe lume reusesc cate un pic. Offf sa treaca odata. A scazut si in greutate.
Noapte buna fetelor 
Clau si piticii
anca81 spune:

Madalina

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka buna dimineata...matinali din nou pentru ca plecam la satu mare sa luam costum de botez...cu nasii... un buchet mare de ![]() ![]() ![]() pentru carla care implineste azi 4 lunisoare...sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa...![]() ![]() ![]() melly...macar o dezmintire ar fi frumos... irlandeza...multumim frumos...botoseii sunt cu 3 ace...iti pun aici explicatiile dupa care am invatat eu : " Incepi cu talpa si montezi 50 ochiuri. Lucrezi 8 randuri cu punct lenes (adica numai randuri pe fata), iar la fiecare capat de rand mai pui cate un ochi, astfel incat dupa ce termini cele 8 randuri sa ai 58 ochiuri pe andrea (sa ai cate 4 ochiuri crescuti la fiecare capat. Lucrezi apoi 8 randuri cu model jerse( un rand pe fata, un rand pe dos). Imparti apoi cele 58 ochiuri pe 3 andrele astfel: 24 ochiuri pe prima, 10 ochiuri pe a doua si 24 ochiuri pe a treia. Tricotezi numai ochiurile de pe a doua andrea. La fiecare sfarsit de rand, al zecelea ochi il vei lua impreuna cu un ochi de pe prima, respectiv a treia andrea. Lucrezi asa pana faci cate 12 scazaturi pe fiecare parte, apoi lucrezi randul intreg. Incepi apoi cu model elastic (un ochi pe fata, un ochi pe dos)si continui 15 randuri asa. Inchei apoi toate ochiurile si cosi botoselul. " sa imi zici daca ti-au iesit...spor la treaba...:) despre calendar...dflavia poate sa te ajute, sa iti spuna de unde iei programul de facut, sau cauta pe-aici pe la noi, prin pagini mai vechi...background-urile cu winnie le-am luat de pe net... despre glasul...noi, cele 7 mamici eram la plimbare si ne-am oprit pentru o poza...si de-aici a iesit ditamai stirea...fara sa ne intrebe nimeni nimic... un weekend grozav sa aveti... |
Multumesc mult pt. toate lamuririle. Am sa incerc botoseii, sper sa am timp luni.......
MARINELA
P a t t y - la 11 luni newCraciunita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melly23 io nu cred ca pot fara sa le zic cateva!!!ca le-as scrie dar probabil se vor sterge in cur cu ceeea ce scriem noi!!!ar trebui sa ii trimitem la PROTV!!! |
Si mie mi se pare cea mai buna idee, sa-i faceti de rusine. Ziarul nu-l citeste toata lumea, dar la TV se uita f. multi. Succes.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni newCraciunita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
irlandeza spune:
Anca81, f. bine realizat e-mailul, iar Ancaurn, nu ati fost in fata cladirii ziarului, in fundal apare Panasonic, si erati pe cealalta parte a strazii........Era doar o constatare, voi stiti mai bine ce doriti.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new
Craciunita
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
clauco spune:
Irlandeza e superba Patty cu ochii aia albastri si imbracata-n craciunita. Locuiesti in Dublin? Si fratele meu e acolo de vreo 5-6 ani. De cate ori vad mesaje de la tine imi aduc aminte de el. Nu-l vad decat odata pe an sau la 2 ani. Asta e...
Anca81

Malinka, Ancaurn, Melly. Dflavia, Anca81, ce faceti?
Clau si piticii
dflavia spune:
buna seara
am pus pozele care le aveam eu de la intalnirea piticilor incepand de aici
clauco ce dulce e Madalina 
Mami de
Stefania 11.05.2008
irlandeza spune:
Clauco, in Dublin locuieste? Nu vi in vizita aici?
Am vazut si poze cu cei 4 ......muschetari/bebelusi
Tare frumusei.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new
Craciunita
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
ancaurn spune:
Salutari si de la noi!
Am fost azi pe la ai mei sa o aducem pe Cezara acasa ca era acolo de vineri si am recitit toate capitolele de la Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor.
Irlandeza am citit cu sufletul la gura toata povestea ta pana la aparitia Patriciei. Ai avut mult curaj si rabdare. Dar a meritat din plin.
Craciunita cu ochisori albastri. Si o
special pt tine: ai fost prima ce mi-a urat bun venit pe forum.
Malinka m-am distrat citind: "am calculat tot ce am stiut sa iasa fetita". Vezi daca ai calculat prea mult? ![]()
Am citit si despre nasterile lui Alex de Olim si Darius de Rodicamaries si Ianis de Szaboali.
Oare unde s-or fi pierdut toate fetele atat de active? Ma gandeam daca n-ar fi frumos sa le trimitem cate un Pm si sa le invitam aici, ca poate nu stiu de subiectul asta. Irlandeza sau Camelia.t n-ati vrea sa faceti voi asta? Nu de alta, dar voi ati "colaborat" mai mult cu ele.
Si sa nu uit! Adela, Fineas e promis cuiva? Pot sa sper la el pt Cezara mea?![]()