Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Malinka spune:
clauco...ne cerem multe scuze...doar stiam ca mada e din aceeasi zi cu carla...

madalina, sa cresti mare si sa fi sanatoasa...
despre glasul...
ancaurn...sunt de acord cu tine ca eram pe domeniu public dar totusi, chiar au voie sa puna in ziar poza unei persoane fara acordul ei? eu zic ca nu...si da, ai dreptate ca nu ne vor baga in seama...dar mi-ar placea totusi sa stiu ca avem si noi un cuvant de spus...deci, parerea mea e ca cel mai corect ar fi o contra stire in care sa se specifice ca stirea respectiva era pura speculatie, ca mamicile nu faceau protest si nici carucioarele nu erau de la second hand...si melly...suntem (sau de fapt sunteti ca pe mine m-au lasat pe dinafara) 5 mamici in poza...:)
dar stii de ce sunt eu cel mai ingidnata...de faptul ca aceasta intamplare tocmai m-a facut sa imi dau seama ca nu poti avea incredere in ceva aparut in zial...toate stirile pot sa fie doar speculatii, pana la urma, nu?
deci, le facem o vizita intr-o zi?
cel cu desene animate...de fapt doar cu winnie e calendar pe care-l vor primi piticii din familie...vreo 3...:) deci mai avem de lucru la cele pentru adulti...dar ma bucur mult ca va place...
noi tocmai am ajuns din satu mare...unde i-am cumparat, de fapt nasii, trusoul de botez...si ne-am intalnit cu adriana si estera care e o scumpa...
...adriana, sunteti o familie tare frumoasa...
ma bucur ca v-am cunoscut...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
Malinka spune:
ancaurn...fiul tau e mare explorator...in curand locul pe care i l-ai amenajat nu isi mai are rostul...bravo dragos...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariana2005 fetelor, ce gasca super!.. ana, bine ai venit! Mihor, foarte draguta fetita,..sa va traiasca si sa va bucurati de ea..ma bucur ca a fost totul asa de bine,..apropo cand te-ai externat, ieri? am vazut ieri o mamica cu o fetita la receptie si ma gandeam ca poate esti tu,..si fetita a inceput sa planga.. |
Cred ca eu am fost ;))
Pe data de 9 m-am externat si fetita mea chiar a inceput sa planga ;))
Nu prea am vazut cine e in jur...cred ca eram prea absorbita de piticutza mea...dar tu unde ai fost?
melly23 spune:
ai dreptate Malinka eram 5 mamici si 6 carucioare!!!dar n-are importantza asta!!!asa cum ati zis si voi unde naibi e bunul simt??!!
vai si cu scuzele de rigoare 

madalina 

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka ancaurn...fiul tau e mare explorator...in curand locul pe care i l-ai amenajat nu isi mai are rostul...bravo dragos... ![]() Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...Povestea minunii mele Aici vedeti poze cu noi Intre noi, baimarencele |
Asa este si tocmai de aceea mosul o sa-i aduca un premergator.
Referitor la articolul din ziar nu o sa dea nici o dezmintire, nimic pt ca rubrica respectiva e una de satira si din punctul lor de vedere e clar pt toata lumea ca nu e adevarat ce scrie acolo.
Mihor cum v-ati acomodat? Ce face piticutza? Doarme, papa bine? Tu cum te simti? Este ca toata lumea ta s-a redus la micuta fiinta careia i-ai dat viata?
olim spune:
size=2]LA MULTI ANI MADALINA!

LA MULTI ANI CARLA!

[/size=2]
eu va citesc asa din umbra, mai nou nu prea am timp mult de scris, saptamana viitoare incepe alex cresa si eu de pe 22 munca, asa ca va puteti imagina prin ce stare trec

cu privire la articol rusinos din partea lor ca au folosit poza, chiar daca era pe domeniu public nu cred ca e legal sa o publice fara acordul vostru.Eu sincer nu as renunta, macar sa se invete minte nerusinatii
va pup si va doresc o duminica excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
AdrianaSM spune:

CARLA 

MADALINA 

Sa cresteti mari si sanatoase!!!!
Malinka, si eu ma bucur mult ca v-am cunoscut...Marc este un scump,foarte simpatic si zambaret! si mareeee! Estera isi cere scuze in mod publuc ca a dormit la prima intalnire cu Marc, dar promite ca se revanseaza si data viitoare va fi gata de povesti...multi
pentru voi.
fetelor, povestea asta cu ziarul m-a dat gata...ce nerusinati!nu-mi vine sa cred !!!
un
dulce pentru Amelia, fetita cu ochii asa de frumosi...esti o minunatie!
Proaspetele mamici ce mai fac? cum va descurcati cu bebelusii? sunt cuminti? asteptam detalii cand puteti...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
AdrianaSM spune:
Ariana, cum se sinte fetita? sper ca sunteti ok si ati depasit ce-a fost mai greu...
un
si pentru Madalina sa se faca bine...
offf,offf ma doare sufletul cand stiu ca un copilas e bolnavior...
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
AdrianaSM spune:
Malinka, calendarul lui Marc e super!!!!!! as vrea tare mult sa fac si eu asa ceva,dar am tot incercat sa descarc programul respectiv dar numai nu imi iese...
nu stiu ce am gresit...
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit