Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

As avea si eu o intrebare...
Mie mi se termina postnatalul pe 16 dec.Si as vrea sa stiu daca oi putea sa depun direct actele pt 85% in ianuarie, adica sa nu ma mai duc si acum sa depun pt 600 cat mai e din decembrie, ca tare imi e scarba de serviciul lor.Oare oi putea?

Si fetele care au depus actele pt CIC....de ce documentatie ati avut nevoie?

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

nikol si eu tot pe 16 dec termin,,,se pare ca nu se poate am fost la primarie si tr sa depunem pt b6 mil si apoi in ian sa depunem iar

iar actele pt depunere dosar indemnizatie sunt:
-bi parinti copie +orig
-certif nastere copil copie+orig
-livret familie copie+orig
-anexa 4-adev angajator
-cerere de solicit a concediului aprobata de angajator copie
-anexa 1 se compl la depunerea dosarului
-optional-extras cont daca vr sa0ti vireze banii in cont

LE EDIT:am uitat:tr si dosar cu sina

deci cam asta e

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei

Iris, tie de la primarie ti-au spus ca nu? Ca mie cei de la sect 2 chiar mi-au sugerat chiar sa depun actele in ianuarie sa nu mai fac 2 dosare, termenul de depunere pentru cic este de 2 luni din momentul terminarii concediului de maternitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Kidcitat : "Cand am depus pe 2 dec. pentru indemnizatie mi-au zis clar ca dureaza 3 luni!!! pana intra banii"
WHAT??? ce de kk...ce tara... vai de noi.
Nici nu vreau sa ma gandesc fetelor ce o fi dupa 1 januarie la depunerea actelor pt.indemnizatie.Cred ca va fi omor.OFF
Tare pisica ta...face cura de ingrasare si leneveala pe papucii vostrii.
E atat de liniste la mine in casa acum...barbati miu e la meci, caopilul doarme iar mie imi lipseste sunetul gherutzelor pe parchet a catzelusului meu iubit.Pb e ca este si unul care se baga in sufletul tau....de mi zice parca iubeste ma te rog, am nevoie de iubirea ta si eu te iubesc neconditzionat, chiar daca tu iubesti chestia aia mai mult de la un timp

BabytzaProgramelul este mincinos....cica seamana cu amandoi la noi...faza este ca in realitate noi nu ne dam seama cu cine seamana Karina si de cate ori vine cineva la noi si ne zice, fie mie sau sotzului ca seamana cu unul dintre noi...celalalt sufera...cu chestii de alea...da de ce nu si cu mine

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

SimodinaEsti sigura???2 luni ar fi super...m as intalni cu animalele doar o data.Dar cred ca o sa mor pe la cozi infernale.
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

KidTu parca ziceai ca stai pe langa Tineretului ...nu i asa???
Hai maine in parc daca e frumos.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

SimodinaEsti sigura???2 luni ar fi super...m as intalni cu animalele doar o data.Dar cred ca o sa mor pe la cozi infernale.
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Nu sunt sigura ca n-am citit eu legea, asa mi-a zis tipa de la sect 2 unde am sunat pentru acte. O sa o citesc, dar oricum trebuie sa fie un termen de depunere...

LE www.romleas.ro/legi/OG148-3.11.2005/index031008.html" target="_blank"> aici gasesti og 148. In art 10, alin 1 lit a) confirma ceea ce mi-au zis si anume ca CIC se plateste din momentul incetarii concediului de maternitate daca cererea e depusa in acest termen. Se pare ca mi-a zis corect doamna respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragele mele,
Nu stiu sa fac EDIT asa ca scriu din nou

Primul bebe (Teo)l-am nascut cu Dr.T. Am avut probleme cu sarcina (varicela in 10 saptamani)si am trecut printr-un cosmar pana l-am gasit pe dr. T care m-a primit, m-a calmat si am trecut cu el prin toate analizele posibile si imposibile pana ne-am asigurat ca Teo e sanatos. Multumesc bunului Dumnezeu ca a avut grija de noi si ni l-a scos in cale pe domnul doctor.
La Radu am mers tot la el, de data asta de la inceput (4 saptamani) si pana in ziua cand am nascut (la 41 de saptamani).
Desi ne-a tinut atata in suspans, Radu s-a grabit foarte tare sa se nasca, si PAC l-a ratat pe domnul doctor preferand sa se nasca cu moasa si cu rezidentul de garda!
Abia astept sa merg la control pe 12 la el sa il intreb cum a fost posibil... l-au chemat prea tarziu?! Doar stiau ca sunt multipara! si nasc repede-repejor odata ce m-am pus pe treaba...
Cam asa a fost cu nasterea... La Teo, travaliu 17 ore, la Radu... 2 ore cu totul...
Deci Radu: Scor Apgar 9, nascut la 41 saptamani, 4185g, 55 cm, iar data mea de nastere 17 mai 1974.

Unde va intalniti voi fetele? Iesiti in parc cu toata gasca de bebelusi? Suuuper! Chiar ma gandeam azi ce fain ar fi sa se adune mai multe mamici cu copiii si sa stea impreuna in loc sa stea singure... cred ca ar fi mare ajutor.
Va pupam.
Ada, mami de Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008).

P.S. Eu intru in CIC pe 22 decembrie. Pot oare depune in decembrie dosarul complet, sau pt 85% se poate cere doar in ianuarie? Stie cineva?
P.P.S. Am aflat si cum se face edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Abia astept sa va dumiriti cum sta treaba cu CIC. Am o lehamite de birocratia lor de nu ma vad.

Eu trebuie sa sun dupa banii de prima de nastere in jur de 17 ale lunii. Cat despre alocatie, n-am vrut alt card si sunt taaare curioasa cum si cand mi-o ajunge. Si mai am cam jumate din prenatal.

Gagiiiici era sa plec in china! Abia am scapat... Definitiv sper. E cam lunga povestea dar in mare lu barbatu-meu
i-a venit un zvon ca s-ar cauta persoane dispuse sa lucreze in numita tara timp de minim 6 luni. Si vezi doamne s-a gasit el sa il / se intereseze de plecare. La care mie mi-a cam picat fata. Lui i-a mai ars o data cand trebuia sa nasc eu - damn! Cate oportunitati cand se leag#259; omu la cap...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va multumesc mult pentru urarile de adresate fetei mele. Va urez si eu numai bine si copii cel putin la fel de cuminti ca Anda mea.

Azi a fost o ranjita si o ganguricioasa, am fost pe-afara in marsupiu, drept pt care am cam oripilat lumea mai simpluta (ai vazut-o ma p'aia cum isi #355;inea copilu') si eu n-am mai intrat in parc din motive de dureri de spate. Dar maine iau carutul asa incat reiterez ca sa zic asa ca la tv invitatia lui Nikolici pt maine 12h in parc la tineretului daca e frumos.

Intre timp o gramada de Pupici.

Irina sper ca dormiti!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!!!

Noi am dormit binishor, soata si mai bine ca e racit si l-am exilat asa ca nu a auzit deloc copilul.
Piti a adormit la 10, s-a trezit la 5 si acum.
Azi s-au dus naibii plimbarile noastre ca pleaca tac'su la lucru si trebuie sa ramanem noi cu mesterii.

300 promit ca atunci cand vin in vizita la ai mei venim si noi la plimbare cu voi prin Tineretului.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

Gaia.nevia, bine ai venit Sa-ti traiasca piticii!

Eva, ce mai faceti? lui Luca.

Denisa, Aly_c20, sper ca sunt bine piticii vostri. N-ati mai intrat de mult timp.

2 poze noi:

My first snowman
O gashca adevarata

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput