Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Iriss
Si oare tre sa ma duc de 2 ori la munca sa mi se completeze cererea respectiva???Caci, acolo dau de alte vaci.
Offff, daca stiam ce concediu imi mai prelungeam eu...dar las' ca i bine si asa..totusi 85% sunt ceva.Mi am facut plan pt.2 ani de leneveala.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

cred ca da ca tr sa refacem adeverinta

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ia uitati ce am gasit la pepenashi, un programel care spune cu cine seamana puiul mai mult.
Super !!! Uitati www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php" target="_blank">aici

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

superrrr

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza de la bebe Karina,

Deci cine se baga la plimbarica pe la 12 in parc???Astept cereri eu am lansat oferta .

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca o super gasca !!!!!! Iar Carla e mortala !!!

Eu ma duc azi la primarie sa-mi iau banii pe trusou. Si am zis ca daca tot ma duc sa depun si actele pt CIC ca am intrat deja din 26 nov. Dar banuiesc ca va trebui sa mai merg odata sa depun si pt aia 85%..

Sunt cam suparata si nu stiu ce sa fac . Eu seara ma mulgeam si ii dadeam cu biberonul ce ma mulsesem cu o seara inainte. Asa aveam control cat manca macar la o singura masa, si insistam si il trageam de urechi pana manca cat de cat. Asa ca seara el manca intre 140 si 200. Buuun !! DAR de vreo 3 zile cand ma mulg seara e chinul dracului. Stau si cate o ora sa scot 140 -160 si am sanii super moi. Ce sa fac ?? Cum sa fac sa am mai mult lapte seara ??? De ce a scazut productia asa deodata?? Ca pana acum scoteam lejer 200 chiar 260... ufffffffff

Mergi la inceput

BooPoti intreba daca pot sa depun actele in ianuarie direct???Sa nu ma mai duc acum pt juma de luna(eu termin postnatalul pe 16)???PLs pls

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Intreb, sigur !! Dar actele se pot depunde in 60 de zile de la terminarea celor 126 de zile. Asa ca dupa parerea mea se poate. Dar intreb ca sa stim sigur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza mamici
kid si eu tot in aug am nascut si tot 400 ron am gasit pe card. alocatia pt nov se da in decembrie in jur de 15 asa ca mai ai un pic rabdare si vei gasi si cei 200 ron pt noiembrie
noi suntem raciti. tuseste bb cam des. e la al 2lea tratament si sper sa ii treaca si sa nu fie decat tuse.
pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Intreb, sigur !! Dar actele se pot depunde in 60 de zile de la terminarea celor 126 de zile. Asa ca dupa parerea mea se poate. Dar intreb ca sa stim sigur !

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Oare oi putea sa vin direct cu actele pt 85%???Si sa calculeze ei singurei ce si cum pt.decembrie???
AAaa si o ultima intrbare....vezi daca au aparut formularele pt.85%.
Multzu multtt..si bafta sa nu ai coada.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

iar ma "oftic" de intalnelile voastre. noroc ca stau la mare si poate la vara facem intalniri aici (cu conditia sa mai vrea cineva vara pe litoralul romanesc)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

iar ma "oftic" de intalnelile voastre. noroc ca stau la mare si poate la vara facem intalniri aici (cu conditia sa mai vrea cineva vara pe litoralul romanesc)

poze printisor

Eu am renuntzat de mult la litoralul romanesc in favoarea celui bulgaresc....e groaznic ce se intampla la noi.Mai degraba vin acum in Cta decat vara

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput