Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
isaelena spune:
Z IULIA SUNT ACTIVA CA NU AM CE FACE TOATA ZIUA...stau cu laptopul in pat...si scriu pe forum...ca nu am ce face, pana vine bebelina! sunt consemnata la pat! pana acum ma jucam...acum am descoperit foumul...
Mirtha spune:
Vesti cam proaste pentru mamicile care am nascut in octombrie sau chiar mai devreme.
A aparut o stire la ProTv. Se pare ca desi normele de aplicare a OUG nr.148/2005 , modificata in privinta cuantumului indemnizatiei aferente concediului de crestere a copilului pina la 2 ani , au fost publicate in MO , datorita....birocratiei vor putea fi aplicate concret abia din luna martie.
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
isaelena spune:
Nu va panicati cu carnea de porc...o sa o evitam si gata, noi oricum nu puteam manca ca e prea grasa!
elilov3 spune:
buna fetele
sunt terminata 

...la sot la liceu au aparut niste cazuri de varicela clase la care sotul are ore...dupa cum stiti de asta-vara noi nu avem anticorpi la ea....ce ma fac...ce ma fac cu bb mic.....cum ma pot feri?, ce sa fac? 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
isaelena spune:
Bine ca nu aplica legea asta cand fac copii armata!
ROMANIA! dupa ce s-au chinuit atat sa o dea, acum le trebuie 10 ani sa o aplice!
isaelena spune:
Elilov il pui pe sot sa se spele pe maini cu spirt cand pleaca de la scoala...si cand ajunge acasa....ca alta solutie nu vad....
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 buna fetele sunt terminata ![]() ![]() ...la sot la liceu au aparut niste cazuri de varicela clase la care sotul are ore...dupa cum stiti de asta-vara noi nu avem anticorpi la ea....ce ma fac...ce ma fac cu bb mic.....cum ma pot feri?, ce sa fac? ![]() ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Eliza, nu te impacienta. Bebe mic, chiar daca face varicela, face forme usoare pana la un an. Nu e periculos, dar trebuie urmarit. E un articol pe sunt mamica.ro
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
carmendu spune:
otilia- felicitari mamico pentru minunea ta. sa fie sanatoasa, voiasa si sa nu aiba colici.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
mamiseli_11 spune:
Isaelena te rog sa ai putina rabdare pana te vezi trecuta in listuta, gravidutele noastre care aveau mai mult timp pt asta au trecut in tabara mamucutelor iar eu am un copil marait tare zilele astea si scriu 2 cuvinte intre 2 plansete. Cand prind o repriza de somn de-a Mirunei incerc sa actualizez pe toata lumea.
Nici nu reusesc sa scriu fetelor la fiecare in parte, imi pare foarte rau. dar va veni soarele si pe strada mea. Punctez un lucru: Elilov mama, de ce esti asa stresata? Vrei sa-l bagi pe bb Dimitrie in bol de sticla? Majoritatea copiilor fac varicela, pojar si altele. Problema era la noi cat am fost gravide si fetusii erau in dezvoltare intrauterina. Mai e nasol si la adulti cand fac boli de asdtea care se numesc po****r, ale copilariei. Te rog sa nu te superi ca iti vb asa, dar m-a surprins panica ta. Te pupacesc.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele