Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

MAMISELI SARUMANA DEE PRIMIRE! NU MA ASTEPTAM SA MA MAI INCLUDETI SI PE MINE IN GASCA VOASTRA!
Uite si datele mele:
Data nasteri mele: 25.09.1981
Data ultimei menstruati: 20.03.2008
Data probabila a nasteri:25.12.2008, dar cred ca pe 17.12.2008
In burtica: FETITA
Nume: Andra Sara Otlia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

MAMISELI SARUMANA DEE PRIMIRE! NU MA ASTEPTAM SA MA MAI INCLUDETI SI PE MINE IN GASCA VOASTRA!
Uite si datele mele:
Data nasteri mele: 25.09.1981
Data ultimei menstruati: 20.03.2008
Data probabila a nasteri:25.12.2008, dar cred ca pe 17.12.2008
In burtica: FETITA
Nume: Andra Sara Otlia

Isaelena, avem acelasi DPN, 25 decembrie. Tu de ce crezi ca vei naste pe 17?
Eu vreau sa nasc natural dar as vrea inainte de Craciun, sa fiu si eu acasa de Craciun. Deocamdata in afar de faptul ca mi-a cazut burta de o saptamana si ca o simt mult mai grea decat inainte...nu am nici un semn.

37+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Caterinas pe 16 m-a chemat doctora la consultatie, si mi-a zis ca daca totul e ok, ne cheama pe 17 la matenitate. eu am avut probleme cu colul...acum este scurtat. si eu vreau sa fiu acasa de Craciun si in plus si eu as vrea sa nasc natural, dar cu peridurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

de LauraMiron stie cineva ceva????? si de Ramo???? - am mai intrebat si in cap anterior!!!!!

Si eu ma gandesc la Lauramiron si Ramo. Nu au mai dat nici un semn. Lauramiron cred ca maine poimane vine acasa, dc i s-a facut cezariana pe 8 si totul e bine.

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ultimul mesaj (SMS) de la Ramo l-am primit pe 8.12 si suna asa: " suntem acasa de vineri, ne acomodam. Ma misc greu din cauza operatiei. Azi ne-a vizitat dr. pediatru, trebuie sa facem radiografie de sold. Incerc sa intru zilele astea sa va povestesc. Pup toate fetele!"

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

de LauraMiron stie cineva ceva????? si de Ramo???? - am mai intrebat si in cap anterior!!!!!

Si eu ma gandesc la Lauramiron si Ramo. Nu au mai dat nici un semn. Lauramiron cred ca maine poimane vine acasa, dc i s-a facut cezariana pe 8 si totul e bine.

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Voi cum dati espumisanul la bebei?

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

CATERINAS SI ISAELENA bun venit la odisee!
Isaelena dupa cum esti de activa pe forum cared ca te simti ff bine, te invidiez!(glumesc)

Cheriactiv felicitari pentru puiut si astept sa ne dai vesti bune. dulce sa treca tot ce doaare!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Inca sunt aici ...tot 2 in 1. La 20.15 merg la un control la doctor... sa vedem cum facem ..poate daca e cazul ma cheama dimineata pt provocare ca el in weekend pleaca ... Am sa intru sa va scriu mai tarziu care e situatia

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ank bafta la dr!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Iulia multumesc pentru primire . De urmarit va urmaream de mult dar abia de curand m-am hotarat sa scriu si eu.

Anka, iti urez bafta la doctor si sa ne tii la curent cu ce ti se intampla.

Eu tocmai am facut o pizza dar...vegetariana. M-au speriat astia cu carnea de porc. Acum ma gandesc daca nu cumva am mancat si noi carne adusa din Irlanda.

37+ Andrei

Mergi la inceput