Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
isaelena spune:
MAMISELI DE CE SA MA SUPAR? stai cuminte! dupa ce ca ne-ati primit in comunitatea voastra, ca mai ma si supar? stai linistita, ca imi imaginez ce inseamna sa ai bb! in curand o s aintru si eu in club!
alra spune:
eli, exista vaccin impotriva varicelei pe care il poate face sotul. nu am inteles daca el a facut deja sau nu. eu citisem ca daca ai avut deja nu poti purta virusul cu tine sa il dai mai departe, numai daca esti tu insuti bolnav.
eu am vesti bune, analiza la bilirubina e sub limita de lampa, dar maricica totusi si m-au pus sa o tin ziua la fereastra.
azi a dormit mai mult, a mancat cam la 4 ore. mai bine si pentru mine caci am sanii prastie deja, mi-au dat o crema cu cortizon ca sa ii repare. pe care trebuie sa o spal inainte de alaptat. mama ce doare cand sugeeeee
in alta ordine de idei am facut baby blues (tot miercuri ca si la laura, laura nascuta tot luni) de data asta am plans ca a plecat laura si eu am ramas aici. tot e ceva fata de data trecuta cand am plans ca mi-a picat samponul pe jos la dus.
ma plictisesc crunt si astept sa se faca 8 sa o pun la san. azi multi musafiri nu au venit, maine va fi aglomeratie deci.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
mamiseli nu ma supar, si nu, nu vreau sail tin sub un bol de cristal...problema este ca daca face temperatura sau alte complicatii...uff nici nu vreau sa ma gandesc..si cand citesti ce scrie pe net ai toate motivele sa te panichezi ![]()
mirtha te anunt...apropo mama ta primit banii??? ca mi se pare cusuta cu ata alba scuza celor de la sc..cum ca min nu a trimis banii 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
elilov3 spune:
alra nu stoul nu are nici el anticorpi la boala...si chiar daca face vaccin tot apare reactia cutanata..si implicit contagios va fi...deci cade optiunea asta....ma dispra bolile astea 

si de bb
elilov3 spune:
isaelena bine ai venit!!! 
bravegirl bv la mai mare 

ginye petrecere frumoasa, sa va dea Doamnul numai bucurii..si sa se rezolve totul cu bine...daca tu crezi si speri totul va fi bine 
va pupacesc 
cherie..off prin ce ai trecut si tu...Doamne ajuta ca totul e bine acuma...asteptam mai multe info 

sanatate multa iubita 
si de bb
alra spune:
eli vezi ca sunt in motzu depresiei si iti dau una dupa ceafa de nu te vezi!
daca face vaccin nu apare reactia cutanata decat in cazuri rare si in cazul reactiei nu transmite virusu de varicela mai departe ca vaccinul nu e facut cu ala ci cu unu mort. in state au fost inregistrate vreo 3 cazuri de imbolnavire cu varicela propriu zisa de la om cu vaccin si reactie cutanata la nus cate milioane de vaccinuri facute de ei (aia il au in schema pe asta de varicela)
copii mici oricum nu fac mare branza de varicela si rezista bine la temperatura. vorbeste cu un doctor oricum nu lua de bun ce zic eu.
io am citit mult de varicela si vaccin caci i l-am facut laurei anul trecut (dupa ce fusese contagiata chiar si io habar nu avusesem! - a fost o coincidenta ca am avut programare la vaccin chiar atunci)
ALRA 40+
elilov3 spune:
OTILIA FELICITARI!!! SANATATE MULTA, RECUPERARE USOARA SI NUMAI BINE ITI UREZ!!!
TE ASTEPTAM CU DRAG SI DOR 'ACASA' !!!

si de bb
isaelena spune:
ALRA SI EU AM O STARE DEPRESIVA DE TOATA FRUMUSETEA....ma si gandeam cum sa ma calmez...imi vine ssa strang pe cineva de gat!
elilov3 spune:
alra asa ,asa da una la fata..ca zau sunt tare speriata....eu cica incerc sa ma tin tare..si apoi ce am zis eu luptam pana in panzele albe...acu da biciul inapoi e al meu. a meu....![]()

mamiseli si elpower ca sa vedeti ce fata cuminte sunt..am pus singura biciul pe mine sa treaca gandurile rele 
..bine ca sunteti voi ca la spitalul 9 m-ar duce astia ![]()
![]()

si de bb
alra spune:
isaelene, tu macar ai oameni in jur io nu pot decat sa ies pe hol sa urlu la asistente, da ma duc capu ca nu ar fi tocmai in avantajul meu. asa ca sar pe cine apuc, aviz amatoarelor de drobi de sare ![]()
ALRA 40+