Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
Monicus felicitari pt vestile bune de la dr
tot asa si pe mai departe
Anka multa sanatate lui Raul 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
isaelena spune:
Elilov nu et suoara ca spun, dar daca ar fi sa ajungem la 9 cred ca toate am ajunge in frunte cu mine! asa ca....e normal sa ne facem atatea probleme, ca nu avem 15 copii! si sa nu radeti de mine! ca am un var care s-a casatorit anul asta cu o fata care are 14 frati!
si era in perioada in care mie mi era teama de nastere: si cand am auzit am zis: taicuta daca mama asteia a faut 15 copii, eu nu sunt in stare sa fac si sa am grija de unu? barbata-miu cand a auzit, l-a intrebat pe vara-miu: tu chiar ai sti pe toti?
alra spune:
va vine sa credeti ca am epiziotomie de o zi jumate si stau turceste acuma?? cu laura pe vineri a inceput sa tina da stiu ca deja stateam pe scaun numai pe colac.
aa, si nici lohii nu prea mai am. ma, io chiar am nascut?
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
andutza eu zic ca organismul tau se pregateste de nastere..mah eu scot niste agitate o fi cu spor 

simona LA MULTI ANI!!!
baiatului cel mare, sanatate si numai impliniri ..e bestiala poza cu fratiorii ...ma sagetat as prin suflet gandindu-ma la Pavel ![]()
..numai bine 
si de bb
isaelena spune:
ALRA dezamagire totala! nu am pe nimeni in jur! toti ma evita cand sunt asa....barbata-miu s-a dus la un vecin sa ai faca nu stiu ce la calculator...adica si-a facut drum, decat sa stea sa ma suporte pe mine cum imi vine sa plang iar, si el sa ma intrebe de ce plang si eu sa dau din umeri si sa zic ac de stres!
elilov3 spune:
amalia, ank si simona ..in clubul vostru ma alatur si eu
...bah ma dispera racelile astea sa mai plece si pe la altii ce numai la noi toata ziua
...sanatate multa va doresc 

cherie am uitat sa iti spu ca ti-am vazut minunea, Doamne vezi ce minune ti tu in brate, nu-i asa ca sa meritat efortul...e greu, dar dupa cum scria mav si dandusa, dar frumos 
sa iti traiasca minunea si sa iti aduca numai zambete pe buze
si de bb
elilov3 spune:
anes LA MULTI ANI!!! sa fiti sanatosi si voiosi 100 de ani de acum inainte !!! 

ank niste majorete si tu....poate poate 

si de bb
elilov3 spune:
malinas LA MULTI ANI!!! numai bine si pe mai departe, sanatate si numai bine !!! 

gatitza.ro felicitari sa iti traiasca printesita si sa va bucurai de ea 

si de bb
andutza_02 spune:
Eli, Mirtha, Anes
!
Maine dau fugutza iar la spital sa ma vada inca o data dermatologul dar si un alergolog ca eu vreau sa ma asigure ca e doar de la sarcina si nu imi afecteaza fetele.M-am speriat ca un loc sa mi se amelioreze mi-au aparut bube si pe maini, sani, picioare...Oricum nu cred ca rezist cu mancarimilea astea pana pe 23...Abia astept sa nasc sa le stiu in siguranta...Va pup pe toate...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"
http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png
elilov3 spune:
isaelena
hai ca ai fost mortala 
alra eu zic sa stai cumintica, nu forta limitele organismului... a, si da tu chiar ai nascut ![]()

am ramasc cu cititul la pag 10..si am fugit sa trezit mafoamea...tre sa trag un muls ca de papam 170 ml din 5 in 5 h...
...urlu dupa tatiii...'''tati stai cu bb pana execut eu tzatzile ![]()
si de bb