Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
mav spune:
Otilia, felicitari!
Sa fiti sanatoase!
Tre' sa mai citesc inca o data in urma, ca nu stiu cum mi-a scapat exact mesajul in care se anunta nasterea printesei...
Sunt dusa cu capu'....
Alra, vrei sa te invidieze tot forumu'?
Mai lasa-i si pe altii sa se simta bine....
Dandusel, veniti la botez, or ba? Ce mai fac scorpionasii tai ochiosi?
Am stat o gramada sa imi incarce 2 filmulete cu Antonio dand din maini
si Sebi in rol de ursulet, pe contul comun, ca pana la urma sa-mi dea flit... cica nu suporta formatul...![]()
Sunt obosita si am sanii goi (prima data in 6 sapt cand mi se intampla asta) si bb urla de foame.... [omulet care-si smulge parul din cap]

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
diana21 spune:
| Citat: |
| si am fugit sa trezit mafoamea...tre sa trag un muls ca de papam 170 ml din 5 in 5 h......urlu dupa tatiii...'''tati stai cu bb pana execut eu tzatzile |
Mey, soro, Lizuca, mama, da' de ce te mulgi
??? Te plictiseti tare, bag de seama. Nici nu vreau sa ma gandesc cate ore pe zi speli bibe, tetine, pompe, sterilizezi, etc. DE CE? Nu suge la tzatza si el, ca tot omu'? Aaaa, ca tot bebelushul, adica?Alra, esti prea tare, mai!!! Vezi, s-a suparat Natura
Auzi, da' o poza cu Babushca Galushca nu ne arati si noua
?
elilov3 spune:
diana chiar momentan tati mulge de zor am ajuns la 160 ml...pai de bb nu vrea muschiul lui si gata l-am pus la san de mai multe ori a plans de sa invinetit cateva min si degeaba..nu am sfarcuri si pace...am decat o gaura pe une iese lapticul....am incercat si cu mameloanele de silicon tot degeaba ....am zis sa mai creasca sa aiba putere sa traga..targ nnadejde...cat despre sterilizat asa e toata ziua mai exact de 5 ori pe zis se petrece operatiunea
....sper sa mi se formeze macar o tentativa de sfarc sa aiba b de unde trage
..iti place de mine tati mulge si eu tastez.bb trage de zor din zozeta..la 10 papam
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
babyzapi spune:
am pierdut ditamai mesajul...
nu mai scriu din nou...sunt prea obosita...scriu maine...
pt toate mamicile si gravidutzele.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Primul nostru 
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui alra va vine sa credeti ca am epiziotomie de o zi jumate si stau turceste acuma?? cu laura pe vineri a inceput sa tina da stiu ca deja stateam pe scaun numai pe colac. aa, si nici lohii nu prea mai am. ma, io chiar am nascut? ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Ai rabdare, nu cobi ca pote incepi cu de toate de o sa-ti doresti sa fie iar ca acum.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui elilov3 isaelena hai ca ai fost mortala ![]() alra eu zic sa stai cumintica, nu forta limitele organismului... a, si da tu chiar ai nascut ![]() am ramasc cu cititul la pag 10..si am fugit sa trezit mafoamea...tre sa trag un muls ca de papam 170 ml din 5 in 5 h... ![]() ...urlu dupa tatiii...'''tati stai cu bb pana execut eu tzatzile eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Eli de ce te mulgi si nu ii dai lui bb direct de la san?
Edit: Am vazut raspunsul mai sus. Mai bine intrebi fetele de la alaptatul help-line ce sa faci pt ca mai tarziu nici gand nu va vrea sa suga bb daca e invatat la bibe. Degeaba tragi sperante. Nu stiu ce sfat sa iti dau, ce solutie ar fi buna dar poate ai renuntat prea repede. Observ o mica frica la tine in leg cu bb Dimitrie, frica prin care am trecut si eu si am primit urmatorul sfat de la un amic care deja e tata de mai mult timp: cu copii mici trebuie sa te porti cu fermitate, sa nu simta ca iti este frica sa pui mana pe ei (si la propriu si la figurat) si totul va fi bine. Te pup si te imbratisez cu drag.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
elilov3 spune:
mamiseli am raspuns mai sus lui diana...mergerm sa papam 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
alra spune:
alaptai si eu una bucata babutza fometoasa ![]()
o mai chinui pe la 11 si apoi sper sa dormim amandoua. ma ustura sanii de mor cand suge. ea suge si mie imi dau lacrimile. cat mai dureaza chestia asta pana se tabaceste pielea? cu laura nu mai tin minte ca am inceput cu pompa si apoi am pus si silicon.
diana si eu am o burta cat o sura (ma rog, am nascut alalteieri) si sunt foarte grasa si urata. burta stiu ca o sa se traga (apropo, de ce nu mergi la kinezist?) dar grasimea trebuie data jos prin infometare si asta nu prea imi cade bine la stomac.
mav, stii de ce sunt de invidiat si ce ma bucura cel mai tare la nasterea asta? ca e asta mica sanatoasa tun si e cu mine in camera si totul e normal. nu imi vine sa cred ce norocoasa sunt din punctul asta de vedere, mai ales ca tot timpul compar cu laura. doamne ajuta sa o tina tot asa cum a inceput acuma. sora-sa a avut un start mai putin bun, insa acuma pocneste de sanatate si a fost de mica un copil foarte puternic.
in alta ordine de idei m-am plictisit si vreau acasa!
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania

hai ca ai fost mortala
...urlu dupa tatiii...'''tati stai cu bb pana execut eu tzatzile