Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
elilov3 spune:
mamiseli
mama drga si printesa miruna 

alra
tu esti chiar amuzanta....lasa ca ajungi si acasa 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra alaptai si eu una bucata babutza fometoasa o mai chinui pe la 11 si apoi sper sa dormim amandoua. ma ustura sanii de mor cand suge. ea suge si mie imi dau lacrimile. cat mai dureaza chestia asta pana se tabaceste pielea? cu laura nu mai tin minte ca am inceput cu pompa si apoi am pus si silicon. ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
La mine a durat 2 saptamani. Am dat intre supturi cu bephantene sau crema de galbenele si a fost mai bine.
Nu mai zice ca esti grasa si foarte urata ca te bat. Esti mamicutza din nou si dupa 9 luni de carat burtica si trecut prin nastere, ai si tu dreptul la o perioada sa te refaci. Ai rabdare. Vei vedea ce magice sunt cele 2 saptamani de care tot pomenesc eu. In alta ordine de idei, mai rabda maine sa vezi care e treaba cu icterul apoi de ce nu ceri sa mergi acasa?
PS: Eu am plans ca a intarziat iubirea jumatate de ora si am zis ca nu mai vrea sa ma vada.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Era sa uit ce e mai important
Bravo Otilia!!! Felicitari mamico! Curajoasa pana la capat! Abia astept sa citesc povestea nasterii.
Felicitari Vrajitoarea, Estyanda, Gabitza_ro pentru puiutii vostri. Cand pot va trec minunile in listuita de pe prima pagina. Poate ne povestiti si cum a fost nasterea, ce fac micutii, poate o poza, ceva? Asteptam vesti.
Eu cedez nervos si ma duc la culcare cu fimea. Poate nu s-o obisnui cu mine in pat dupa o noapte ca nu mai pot sa fac atatea ture de la mine in pat la ea la pat. Va doresc noapte buna fara colici la mamicute si insomnii la gravidute. Un pupic special pt gravidutele fara rabdare: Ank, Alexutza, Caterinas, Andutza. Sper ca n-am omis pe nimeni.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
alra spune:
pai mamiseli oricum ziceau ca pe vineri m-ar lasa acasa.
o alta prbolema e ca vreau sa scap de cat mai multe din vizite in spital caci nu am chef sa ii intind acasa ca pe pomana tiganeasca cate unu dimineata si altu dupa amiaza de sa o tin numa in vizite.
as mai astepta pe maine si rezultatul analizei la streptococ (mi-au mai luat o proba la nastere) oricum mi-au dat antibiotic in perfuzie la declansarea inductiei, inainte sa rupa apa - ca sa tina nebuna linistita.
2 saptamani zici?? vai de mine cum o sa rezist 
mie mi-au dat o crema normala si una cu cortizon.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
diana21 spune:
Alra, astept sa faca piciul doua luni (deh, mai trag de timp cat mai pot
) si ma apuc de sala
! Te inteleg perfect, exact aceeasi stare o am si eu cu piciul asta fomist, mereu compar cu sor'sa si ii multumesc lui Dumnezeu ca MANANCA de bunavoie si nesilit de nimeni
! De ex., acum ma uitam in caietul Iancai si am constat cu uimire maxima ca ea a avut 4.500 g la doua luni jumate! Si s-au nascut cu aceeasi greutate (diferenta de 100g).
Eli, nu stiu daca mai tii minte, eu am mai povestit de Ianca si de chinul nostru cu alaptatul. Am intarcat-o a doua luni, insa de la o luna si o sapt. pana la doua am facut ca tine si pot sa-ti spun ca NU E BINE. Dupa trei saptamani uram pompa aia din toata inima si imi venea sa dau cu ea de toti peretii. Plus ca nu mai zic ce riscant e sa vezi cati ml papa bb. Incet, incet, o sa incepi sa stresezi copilul pt. ca, deh, daca la o masa papa doar 50 ml, intri foarte usor in panica. Plus ca nu prea te lasa inima sa arunci juma' de biberon plin cu lapte obtinut cu greu
, adica muls. O sa cedezi psihic! Asa, daca suge la san, nu vezi cat bea, nu te stresezi prea tare daca o data suge 5 min., iar alta data 20. Eu iti zic din experienta mea, tu oricum faci cum crezi ca e mai bine
!
Dar da, are dreptate Mamiseli, incearca la Alaptatul Help Line, poate gasesti o solutie pana nu e prea tarziu.
Amalia spune:
Mirtha sa speram ca e doar un zvon..
...ca alfel, nici nu vreau sa ma gandesc ca ne-am facut sperante degeaba, mai ales ca eu chiar voi sta cei 2 ani acasa..
| citat din mesajul lui Mirtha Vesti cam proaste pentru mamicile care am nascut in octombrie sau chiar mai devreme. A aparut o stire la ProTv. Se pare ca desi normele de aplicare a OUG nr.148/2005 , modificata in privinta cuantumului indemnizatiei aferente concediului de crestere a copilului pina la 2 ani , au fost publicate in MO , datorita....birocratiei vor putea fi aplicate concret abia din luna martie. ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
diana21 spune:
Alra, cat i-a iesit bilirubina strumfei tale? De curiozitate intreb, piciul meu o avea 10,5 in spital (la 3 saptamani, adica, in maternitate era 5,5) si la fel mi-au zis, ca nu e nevoie de lampa. Da' uite ca de la nastere pana la 3 sapt. i-a mai crescut...Uf, ma streseaza rau de tot icterul asta prelungit
!
Amalia spune:
Eli iubita, si eu sunt posesoare de sani cu sfarcurile invaginate, dar alaptez bre...lasa mulsul si baga tzatza in gura la baiat.
Pana acum din cate inteleg a supt bine-merci...ai ajuns la muls ca-l apuca plansul, nu? Probabil l-ai prins intr-una din perioadele cand incerca sa se intarce singur...pai ce-i dupa el, doar are mamica!
| citat din mesajul lui elilov3 diana chiar momentan tati mulge de zor am ajuns la 160 ml...pai de bb nu vrea muschiul lui si gata l-am pus la san de mai multe ori a plans de sa invinetit cateva min si degeaba..nu am sfarcuri si pace...am decat o gaura pe une iese lapticul....am incercat si cu mameloanele de silicon tot degeaba ....am zis sa mai creasca sa aiba putere sa traga..targ nnadejde...cat despre sterilizat asa e toata ziua mai exact de 5 ori pe zis se petrece operatiunea ..iti place de mine tati mulge si eu tastez.bb trage de zor din zozeta..la 10 papam eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Malinas am unele de la Nuk cu care m-am facut fleasca pe haine si acum am unele super de la Chico. Sunt mari, cuprinzatoare si au o forma care se muleaza pe san, nu rotunde ca cele de la Nuk.
Astea mi se par cele mai bune!
Ce ati facut astazi la control?
| citat din mesajul lui malinas Amalia, tu ce tampoane pt sani folosesti?Eu am folosit de la Primi pasi, Nuk si Nova Baby si nu m-au convins. Astia de la Nova Baby sunt bunicei, dar nu se prin de sutien, asa ca mai aluneca. Noi facem azi o luna. Ne ducem mai tarziu la doctor sa ne cantarim si masuram. Va dam raportul cand ne intoarcem. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Gabitza_ro FELICITARI, sa-ti traiasca micuta Alice si sa te bucuri de ea si de Dennis! Mult laptic si fara colici!

| citat din mesajul lui gabitza_ro buna dragele vroiam sa va spun ca pe 24 noiembrie am nascut-o pe Alicia Caroline 3080g si 49 cm...si Dennis a devenit fratiorul cel mare... a fost o nastere naturala cap coada, fara epidural sau alte drugs....la sfarsit a fost ceva nemaipomenit caci a iesit in doar 7 min de au ramas si doctorii masca.... acum suntem acasa, am realuat noptile de nesomn insa ma simt bogata cand vad doi prunci langa mine... pupici Gabitza Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 22.11.2008 |
Ami, mamica lui
, 9 iunie 2004 si
DPN 22.11.2008