Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
Micaela06 spune:
La multe lunite puilor nascuti intr-o data de 9!
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Micaela06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melly23 runda a doua de multumiri: adriana78, nicole1980, stefany_p, bratafel, ylari, alina_anto, doloress, belleane, simonacip, mihaser, ca_eric, inais si la fel va dorim si voua!!!!!!avem si pozici noi incepand de aici si o noapte placuta!!! Noi si fluturica Amelia Noi si baimarencele |
Ce ariciut frumos ai tu acolo. Pupam fluturica de 6 luni
O comoara, o comoara...
ca_eric spune:
frumoasa fluturica ai melly
eu tot stau si va admir la fiecare pozele...frumosi bebei..si mamici
Mami de Ericut
''; Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
missp pe unde esti?c a azi nu te-am zarit.......
ne lipsesti
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
cleo78 spune:
citat din mesajul lui ca_eric missp pe unde esti?c a azi nu te-am zarit....... ne lipsesti Mami de Eric 30.06.2008 iubirea si viata noastra |
de duminica lipseste. O sun miine, azi am fo tot pe fuga, nu am mai reusit.
edit: vazut poze cu Amelia fluturash de baia mare. veselie pe campie, are un raset pe toata fatsa....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
citat din mesajul lui Andrada79 Am terminat si eu calendarele. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Mai am la coperta de lucrat! Pt cine vrea sa se uite: http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/?saved=1 Sper sa va placa! |
cum ai facut de ai pus zilele calendarului asa? tot in wondershare ai facut? ca acolo eu n-am gasit optiunea asta..cu zilele insirate sub plansa cu poze..pls help!!! ah!superb calendarul acu ma bate gandul sa-l modif ca al tau ca-mi place mai mult formatul ala. asa il vroiam de la inceput dar n-am stiut ca pot face
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
Andrada79 spune:
Da Iulia tot in programul asta le-am facut. Eu mai intai am facut colajele ca si Miss (ea a fost muza mea ). Apoi m-am dus in program la calendare unde am deschis alta fereastra noua. Ai 3 tipuri de calendare, eu am ales pe primul, cel cu maro. I-am dat luna si anul, apoi am dat click dreapta si de la optiunea collage settings am modificat in loc de landscape sa fie portrait si fundalul. Pe urma am inserat poza cu colajul. Dar sa stii ca si calendarele tale sunt fffff frumoase mie chiar mi-au placut. Daca vrei sa nu te mai chinui iti trimit formatele mele si lucrezi direct pe ele, la calendar iti inserezi tu pozele daca vrei?!
Micaela06 spune:
Adriana_78, multumesc pentru adresa
Mihaser intalnire la Tgv? Da venim, sa va cunoastem.
Sper din tot sufletul maine sa ajungem la intalnire, atat am asteptat sa va cunosc si sa o vad pe Dariuta printre copilasi.
Eu am o problema, maine la 8 tb sa il internez pe tata pentru operatie si dupa vin repede pregatesc dariuta si plec spre voi, sper sa ajungem... Imi pare asa rau ca nu am vut timp sa ma pregatesc pentru intalnire, dar si ieri si azi am tot umblat prin spitale, bine macar ca am cumparat jucarioara, uf
Dariuta a stat azi toata ziua cu mama si asa s-a bucurat cand m-a vazut nu mai vroia sa ma scape din ochi, mititica mea. Ne-am dat si diversificarea peste cap, am papat doar lapte ca nu puteam sa o ametesc cu mama cu ce sa ii dea... cred ca nu mai intelege nimic saracuta.
Va pup si va doresc o noapte buna
O comoara, o comoara...
Reallaura spune:
dragele mele,
abia acum reusesc sa intru, am fost supericnarcata azi, epilat, vopsit, mancare bb, plimbat bb, stiti si voi...
Vreau sa urez si eu bbeilor nascuti intr-o zi de 9!
Apoi am vazut asa: super motat de Leeloo, ce -mi place ciuful lui imi aduce aminte de fratiorul meu cand era micut, frumusete de Robert al lui Lorich super tare mesajul tematic cu all mummy wants is a silent night!, pilot pasionat Daviducu de Nicole, cuceritor al spatiului Dragos de Ancaurn si calendarele Andradei super reusite. Ah, si frumusete de okisori de Vlad al lui Adidana.
Alysh si eu am insistat pe langa sis, dar nu mi-a reusit!! ooof
Andree multa sanatate si sper sa nu pierzi lapticul, Incearca sa nu mai bei ceai de menta daca poti, ca scade lactatia!
Ma duc sa ma culc, abia astept sa va vad, fetele si puiuti dragi! EU o sa aduc costumasul, cadoul de tombola si o sa incerc sa cumpar niste chipsuri, ca vad ca la dulciuri s-au abonat altii...
va pup ne vedem maine
ce rau imi pare deSis, ELenuca, Lorich!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE