Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicole1980 spune:
Buna,
Gata am fost la cumparaturi, am luat ceva sarat, sa stiti…
Simoncip, Elenuca – imi pare rau ca nu mai veniti, de ce v-ati razgandit ? Am citit acum de ce v-ati razgandit. Poate ne vedem alta data sau poate va razganditi pana maine.
Andrada – cei de la ING mi-au trimis linkul de pe Picasa si am downloadat poza de acolo. Voi nu ati primit ? Ca iti dau eu linkul dc vrei…. Am vazut calendarul, este superb.
Melly – am vazut-o pe fluturica Ameli, tare scumpica mai este.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ca_eric spune:
va trimitem si noi si sa ne povestiti cum a fost la intalnire, pt noi care nu suntem din ro sau din buc.
vad ca toti dorm, desi la noi e numai 5 dupa masa....
nu e nimeni??
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Nicole1980 spune:
CA eric - eu sunt pe aici, dar ma duc sa ma culc, ca este ora 1 la noi, ioar maine avem o zi grea...plimbari, intalniri....
Sper sa reusesc sa ma trezesc mai devreme.
Ma duc sa
O zi buna pt tine !
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Daria_Ioana spune:
Cassie doarme.Am adormit-o acu o ora.Probabil ca era si ea prea obosita caci azi am fost sa facem piata ,am fost prin oras si nu am prea lasat-o sa doarma cum voia ea.
Bebe s-a trezit acu jumate de ora cu chef de joaca.Dar a si dormit mai toata ziua.
Deci ca sa nu vorbesc numai de somnul lor,ca de la o vreme am devenit obsedata numai de subiectul asta....deci sa schimb vorba.
In primul rand...Distractie placuta maine la intalnire!
Ce frumos!
11 bebelusi la un loc.
Daria_Ioana spune:
Sotul meu a devenit azi cetatean
De aceea eram si emotionata.
Asta inseamna ca acum ( dupa 4 ani de asteptare si relatie la distanta)poate aplica pentru Green CArd-urile noastre si pentru viza ca sa putem imigra si sa fim cu el.
O sa mai dureze insa ceva pana plecam, in jur de 6-8 luni,pana se proceseaza dosarele etc.
Dar partea cea mai buna pentru noi este ca acuma o sa vina in primavara in Romania si nu o sa mai plece pana nu primim si noi viza de imigrare, ca sa putem pleca in Statele Unite toti 4 odata .
Doloress spune:
Daria_Ioana bravo, ce ma bucur, felicitari pentru cetatenia sotului! Mult a fost, putin mai este. Se vede luminita de la capatul tunelului si pentru voi!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Suntem treze de pe la 4:45 si pitica dupa ce a parut ca da semne sa readoarma, a deschis ochii vioaie si acum povesteste de zor pe paturica - asa, ca bye-bye somn.
Eu care dormeam asa mult in tinereti -- ce dor mi-e de noptile dormite!!
Azi-noapte printre reprizele de alaptat, am visat ca Alysh spuneam ca nu mai vine , ca are Vlad nu stiu ce -- chiar ma preocupa intalnirea - si sunt de acord cu ea (raceli poate lua oricand, nu poti sa-i feresti tot timp) -- daca va mai zic ca si ANnika tuseste razlet, nu mai vine nici una
Daria_Ioana, felicitari sotului tau! sa va aduca visa asta tot ce va doriti si sa fiti cat mai repede impreuna.
Cand ati fost toti impreuna Casandra si Darius au avut program normal de somn?
Am vazut si eu calendarele Andradei si pozele lui Melly -- foarte frumoase!
pe mai tarziu
Adriana
CamiM spune:
Salut!! mai rarut dar nu va uitam si citim zilnic.. pe cuvant
Diana79 bine ai revenit. printesele si la multi ani ca a fost ziua ta acum ceva vreme din cate imi amintesc.
Daria felicitari si sa se rezolve cu actele voastre cat mai repede sa fiti impreuna.
Fetelor la intalnire distractie placuta de la noi si abia asteptam povesti si mai ales poze.. - semneaza cu drag gelosiii
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
gabitzam spune:
Adriana, intrebare intrebatoare de gaga. Cladirea are lift la tine? Ca stai la et.4 si eu vin cu caruciorul :D El se strange si se face mic, dar mai greu cu urcatul. Poti sa-mi dai tel. tau pe PM daca nu ma descurc pe acolo?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
niatsa
am notat adresa, ma uit pe harta acu sa ma orientez bine. Daca totu e ok, venim impreuna cu socrate si Edvin.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii