Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Neata fetele, ziceti ca ne primiti si cu tuse?? Toate, fara exceptie? Ca n-as vrea sa se iste discutii...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Da ma fetelor..vad ca raspunsul e simplu. Si mi se pare corect.
Lasa ca nu au intrat zilele si intilnirile in sac. Ne vedem noi in primavara cu bbii sanatosi
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Neata fetele, ziceti ca ne primiti si cu tuse?? Toate, fara exceptie? Ca n-as vrea sa se iste discutii... Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
simonacip, io nu am niciun stres. Dupa ce am fo in contact cu cupil care cu 4 zile inainte avea pneumonie, (una care a trrecut in 2 zile, deci pana la urma nu a fo), dupa ce am mers la expo unde lumea ne lua de manutsa, mangaia, si povestea cu noi, si mai linge tot ce apuca, normal ca ce nu trebuie - io nu am frici din astea. Ba chiar ma inreb, toti cupiii racesc, a mea de ce nu??
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mihaser spune:
Neata!
Annika , Ana si Bianca Maria! Sa cresteti mari!
Luminel si multa fericire
Cleo fericito! Ce bine ca nu iti raceste!
Simo nici eu nu am stresuri din astea...noi am fost toti virusati si Eli nu a luat de la noi...asa ca nu-i o regula.
Micaela probabil la inceputul lui ianuarie va fi intalnirea. Multa sanatate tatalui tau!
Va pup! Intalnire placuta!
gabitzam spune:
Am uitat sa o felicit pe Daria pentru cetatenia sotului ei!
Am pregatit bagajelul, jucarica, cred ca ma duc sa imbrac copilul si sa plecam la intalneala.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lilly79 spune:
Buna dimineatza.
Va doresc intalnire placuta si asteptam poze.
Noi am avut o noapte muuult mai buna, pt ca a adormit Julia la 22:20 cu treziri la 23:20,2 si 6, dar ideea e ca a adormit inainte de miezul noptii. Astazi s-a trezit la 8:20.Sper ca diseara sa adoarma tot asa de repede.
MissParker ce mai faceti? Cum accepta David morcovelul? Julia mananca intr-o zi bine, intr-una binisor, si in alta aproape deloc Asta dupa aproape o luna de la inceputul diversificarii.
Andrada79 superb calendarul.
melly ce fluturica frumoasa ai
Daria_Ioana felicitari pt cetatenia sotului. Ma bucur pt voi
La multi ani! Luminel
La multi ani! si bebelusilor care au mai adaugat astazi o lunita .
Ma duc la copilita ca-mi cere lapte, ca nu s-a saturat cu fructele pe care nu le-a mancat
Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Nicole1980 spune:
Fetelor eu intarzai putin, cam 30 min, ca bebe este un puturos...
Sper sa fie traficul ok.
Simoncip - hai iubita, vino, te primim. Cred ca toti copii mai au cate un muculet. Nici eu nu am nici un stres...l-am purtat peste tot. Pana si la cabinetul dr de fam sunt copii care tusesc si sunt bolnaviori si tot am stat printre ei. Hai vino, te rog, te rog....
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Adriana_78 spune:
Gabitzam, da avem lift -merge mai incet, da ajungi la destinatie; sctiu acum si tel
va asteptam.
Simona, eu te inteleg- cred ca tusea in sine nu-i problema ci drumul; vedeti voi cum va organizati
Ptr soferi
astazi pare mai lejer cu locurile de parcare; m-am uitat acum pr geam si am vazut cateva
Adriana
Andrada79 spune:
Micaela multa sanatate taticului tau!
Cleo este superb carutul. Mic si util, cred ca este asa usor!!!! Sa il stapaniti sanatoase si la multe plimbari! Asta da achizitie este exact ce trebuie! Noi am dat o caruta de bani dar parca nu mi se pare ca merita!
Nicole ti-am trimis PM cu adresa mea sa ne dai si noua linkul.
Daria felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce chestie tot ieri a luat si cumnatul meu cetatenia! Asa ca imi dau seama ce inseamna pt tine reusita asta!!!!
Melly superbe pozele!
Si nu in ultimul rand La multi ani!!!!!!!!!!!
ANNIKA, ANA, BIANCA MARIA
Distractie placuta la intalnire!!!!!!!!!!!!! Sa faceti poze muuuuulte!!!
Adidana13 spune:
Dragele mele "intalnitoare",
Va doresc din suflet o petrecere minunata, sa va ganditi si la noi, casnicii si sa va aduca mini Mos Craciun cate o jucarioara frumoasa si multe clipe vesele.
Va pupam,
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!