Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
monik16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Am terminat si eu calendarele. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Mai am la coperta de lucrat! Pt cine vrea sa se uite: http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/?saved=1 Sper sa va placa! |
Superbe!!!!!!!!!!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
ca_eric spune:
andrada super calendar.....imi place...eu inca nu am apucat sa incep
si noi avem mobil la patut ca si voi..si ursulet in patut...
super bb ai
Mami de Ericut
javascript:insertsmilie(''); Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Andrada79 spune:
Ma bucur ca va plac. Am uitat sa zic ca la luna decembrie, in poza din mijloc este imbracat in hainele lui tati de cand era mic!
simonacip spune:
Andrada, super misto calendarul..I-auzi hainele lui tati..Mooama!
Elenuca, pup scumpa Lizuca, s afie alarma falsa, sa nu fie raceala!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
Buna tuturor.
Noi suntem de 3 luni in Romania dar cu timpul stam cam prost. Nu am timp de nimic, zi de zi am program cu fetele si timp pt mine nu prea ramane deloc.
Alysia e bine. De sambata e si ea crestina. De sf Nicolae am botezat-o. A plans putin dar apoi si-a revenit. A fost ca o printesa de frumoasa. Acum la 7 luni avem 9kg si 2 dintisori. Interactioneaza pe zi ce trece mai bine cu surioara ei. Papa supitza, ciorbe, peste, iaurt de o sapt si de azi si galbenus de ou. I-am dat doar un sfert in piureu de cartofi. E foarte mancacioasa. Inca o alaptez, ceea ce ma bucura f mult. a trezeste in schimb noaptea f des sa suga...dar ce nu face mami pt fetitza ei scumpa.
DE sarbatori vom fi acasa. De Revelion o sa mergem la un restaurant sa fiu aproape de casa.
Mihaser iti trimit nr meu de tel poate e vedem daca ai timp.
Va pup pe toate si sper sa-mi gasesc si eu timp sa revin cat mai des pe forum.
Alysh spune:
HAI , mai fete dragi, de ce va razganditi acum, in ultima secunda?????
MAi ales ca s-a aranjat intalnirea la Adriana pt ca unora dintre voi (chiar cele care nu mai vin) le era greu sa vina la mine si bineinteles din motiv de spatiu. Simo, hai iubita, vino cu Elenuca, toti bebeii acum mai au un mucisor, o tuse, una, alta, atata timp cat nu sunt gripati si n-au febra eu nu vad nici un pericol. N-avem cum sa-i ferim de tot ceea ce ne inconjoara. MA supar daca nu veniti
Vlady
inais spune:
Seara buna!
Uram si noi sarbatoritilor zilei Patrick Nicholas, Eric Daniel, Amelia Gabriela!
2 speciale pentru Sara-Maria si Mara! si un dulce si special pentru Robert si pentru mami lui...de la Iasmi!
Simo sanatate muuuuuulta lui Mati! Ia da-i un pup de la o fetitza poate ii trece...adica de la Iasmi!
Va si intalneala placuta maine!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
mihaser spune:
Diana felicitari ptr mica ta crestinuta si mancacioasa. Unde v-ati botezat, la ce biserica?
Am primit PM-ul si abia astept sa ajung si eu!
Micaela poate ni te alaturi si tu la o mini intalnire a targovistencelor din gasca!
Va pup! Sanatate maxima bebeilor bolnaviori...si noi tot pe acolo suntem!
bratafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Am terminat si eu calendarele. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Mai am la coperta de lucrat! Pt cine vrea sa se uite: http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/?saved=1 Sper sa va placa! |
superbe calendarele!!!
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
melly23 spune:
runda a doua de multumiri: adriana78, nicole1980, stefany_p, bratafel, ylari, alina_anto, doloress, belleane, simonacip, mihaser, ca_eric, inais si la fel va dorim si voua!!!!!!avem si pozici noi incepand de aici si o noapte placuta!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele