Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
cleo superbe pozele! Mi-a placut mult aia cu corturile ninse, wow..cati saci de durmit aveati?
edit;all inclusive unde vrei? Noi am fost in Albena, in afara ca era totul minunat, incomparabil cu Ro, la capitolul bebici aveau un bar special cu aprox 10 feluri diferite la fiecare masa... toate amestecurile lumii... of, mi-ar placea sa repet cu bibi acum
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Saluti!
In sfarsit am avut si noi o noapte mai de vis...a dormit si ea omeneste saraca...s-a trezit pe la 5 a papat si s-a culcat pena la 8. Eu in schimb....ioc somn! Am facut dus, m-am gandit ca si Cleo pe unde sa mai dam banii pe calatorii...Eu vroiam neaparat Viena de sarbatori, insa poate anul viitor...In august-septembrie cred ca o sa mergem in Spania la mare..inca nu am stabilit.
Socrate sa-mi spui si mie cum ies calendarele ca si eu vreau sa fac!
China ma bucur ca ati scapat si voi...si noi am tras cu talus valgus! Saptamana viitoare terminam si masajele si mergem si la control. Daca vrei poti sa duci gogoasa la masaj ptr recuperare dupa gips! Am intrebat eu ptr o mamica de Timisoara, care are o fetita de 4 luni tot cu displazie. Cu trimitere de la MF ar trebui sa fie gratis!
Pozele din videoclipuri sunt f faine, de aia ti-am si scris. Se vede ca e facut din suflet!
Gabriel, Alessandra, Stefania,
DRAGOS ANDREI, ANDREI CATALIN si VLADIMIR ANDREI ptr cele 6 luni
Va pupam!
Micaela06 spune:
Alysh, iubita e vorba de ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului, vad ca au aprobat astia normele ieri, noi ne intalneam si ei aprobau la norme
Uite www.avocatnet.ro/content/articles/id_14095/Indemnizatia/de/crestere/a/copilului/va/fi/de/85/din/veniturile/nete.html" target="_blank">aicistirea
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
iulia83 spune:
unde sunteti toate???
eu deja nu mai suport in casa..dr de fam m-a certat cand a auzit ca scot fata afara cate o ora doua. e nebuna.cica s-o scot 10 min max si nu in carucior ci in brate, ca bbii nu-si regleaza temp., ca daca stau in carut nemiscati intra frigul in oase..apai n-oi scoate-o dezbracata afara si sa ma chinui s-o imbrac cu chiraiturile de rigoare pt 10 min in brate in fata blocului unde apropo,e un curent de te taie, unde mai pui ca e ditamai trupina si ma rupe de maini...mai bine lasa. o sa merg la pediatra sapt viit si o s-o intreb ce parere are despre asta. mi se pare aiurea. moooooooor de plictiseala! imi trebuie o ocupatie
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 unde sunteti toate??? eu deja nu mai suport in casa..dr de fam m-a certat cand a auzit ca scot fata afara cate o ora doua. e nebuna.cica s-o scot 10 min max si nu in carucior ci in brate, ca bbii nu-si regleaza temp., ca daca stau in carut nemiscati intra frigul in oase..apai n-oi scoate-o dezbracata afara si sa ma chinui s-o imbrac cu chiraiturile de rigoare pt 10 min in brate in fata blocului unde apropo,e un curent de te taie, unde mai pui ca e ditamai trupina si ma rupe de maini...mai bine lasa. o sa merg la pediatra sapt viit si o s-o intreb ce parere are despre asta. mi se pare aiurea. moooooooor de plictiseala! imi trebuie o ocupatie The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii |
Eu sunt de parere ca fiecare mamica stie ce e mai bine pt bebelul ei. Iar daca tie ti se pare bine sa o scoti o ora -doua afara ...e OK. Si eu de obicei ies pe la ora 15.00 si stau pana vine sotul de la serviciu(17.00-17.30). O imbrac bine, am paturi si sub fata in carut si o si invelesc, iar cand adoarme ii pun si acoperisul ala pt picioare.....si mie mi-e teama sa nu-i fie frig si de fiecare data cand intru in casa verific sa vad daca piciuorusele sunt reci sau nu. Si nu sunt.....deci nu-i e frig.
Fug ca s-a trezit si plecam afara...........
Deliutza Broscutza
iulia83 spune:
pe mine mama ma tot cearta ca scot fata prea tarziu afara. adica pe la 14.30-15. pai daca pana atunci fata are program de mancare cu lingurita, ce naiba sa-i fac? papa fructe pe la 10-11 apoi doarme putin, apoi la 13.30-14 supica. numa sa schimb ora supei, alta alternativa nu am. si sotul ma cearta ca o scot afara..apai mai bine nu mai ies decat sa mi-i pun in cap pe amandoi...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
cleo78 spune:
deci noi am fo 2 ore, nme-am plimbat.... si asha ieshim de nu stiu cat timp. Se ia lumea de mine (socrii nu mai zic nik, ca ii shutuiesc aiurea), ca nu pun fular, ca sta cu gura deschisa, ca caciula e nu stiu cum. Ca e cam dezbracata. Ei na. Inca nu a racit. Si toti copiii racesc, tre sa reaceasca si fiica mea de la ceva, nu? prefer de la stat afara, si nu de la stat in casa.
edit: morala lui cleo - decat sa zica ca is fraiera, mai bine moldovianca dracoasa
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
Simona,abia acum am vazut mesajul tau...nu vreau sa te alarmez,dar nici Sara nu a facut DELOC febra,avea o stare bunuta..si cu toate acestea bronsiolita acuta!Asa ca fuguta la medic sa-l asculte,a mea inca mai 'tiuie' dupa 1 saptamana de antibiotic..cat despre antibiotic,nu am retinut exact..ceva gen Cefalexim(diseara imi notez..) plus dexametazona(pe asta am retinut-o ca am facut si eu candva..).azi i-a scos dexametazona sa vada daca maine se mai aude,cum...sper sa scapam de branula maine
DanaH,pai e mare Teodora...aici la noi in RO ii dai Panadol,Nurofen sau Eferalgan ptr.febra,durere,plus diverse geluri ptr.gingii(apa de ploaie..parerea mea)...pupici
Nu stiu cine intreba de febra...eu ii mai puneam Mariucai Paracetamol supozitoare sau Novocalmin,tot supozitoare.isi fac efectul mai repede decat cele date pe gura.acum medicul de la Gr.Alexandrescu mi-a dat ptr.Maria alte supozitoare,cica mai bune,Diclogesic.insa nu m-am uitat daca le poti folisi si la BBlusi.
Iulia,din cate stiu eu si Ambroxolul e tot ptr.tuse productiva.Paxeladine e super bun(cel putin la Mariuca) ptr.tuse seaca,dar nu cred ca merge la BBlusi asa mici.sanatate..cat despre iesit....daca fata e bine si afara e OK(adica nu ceata,vant,umezeala..) de ce nu?eu stateam si 4 ore inainte sa se imbolnaveasca.cat despre reglarea temp.parca stiam ca BBlusii nu si-o regleaza,dar a ta e maricuta.
Mi_beblina,vezi sa nu tocesti de tot aleile..ca dupa ce ne facem bine,venim si noi..cat despre mancare..ou ai incercat?si diverse combinatii..poate bagi si vitel.
Pe mine m-a pus sa notez cat mananca(cantitatile).mi-e si frica sa o cantaresc,ce era ea slaba,acum cred ca are cam 6.300 maxim..si mananca binisor,zic eu.adica dimineata pe la 9-10 frcute+cereale+branzica(100 ml),grose ca un piure,apoi la pranz legume + cereale orez cam 150 ml,pe la 16-17 un bibe de lapte(cam 100-130 ml),pe la 19 cerealele(100-125 ml),la culcare lapte la bibe plus tzatzica,peste noapte se trezeste si de 3 ori mai nou si papa....a ajuns cu numaratoarea cam la 800 ml pe zi(am inteles ca ar trbui cam 1kg sa manance-adica lapte,supa etc-)....cu trezitul...mereu zic ca nu o mai las sa doarma langa mine in pat..da' ma ia somul langa ea si ma trezesc dupa 1-2 ore si o vad langa mine..sunt asa obosita ca azi noapte nu am pus bine capacul si am varsat laptele din bibe pe ea..si pune-te la 4 dimineata si schimba copilul,patul....a mancat de 2 ori b[ibe si 1 data tzatza azi noapte..sunt beata de somn
cat despre vaccinuri,ROR-ul i l-am facut Mariucai la 1 an si 1 luna,gratuit.acum vreau sa ma interesez la mai multi emdici de un vaccin de imunizare)gen prevenar..) nu am citit,spre rusinea mea,prea multe despre acest vaccin...astept opiniile celor ce l-au facut(Laura,parca tu..nu?)
hai ca am scris o gramada...mai vb pe seara
PS:Sotu' e la Sinaia la cursuri intensive de engleza si mi-a lasat laptopul
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
fecian spune:
Buna fetelor
Scuze ca va intrerup, am si eu o mare intrebare: bebeii vostri se sperie???
Ca al meu nu stiu ce are ca de ceva timp se sperie de orice. Nici nu mai vrea sa doarma la el in pat. Ieri mi-a plans o ora jumate uitandu-se infricosat in camera lui. L-am luat la noi in pat si pentru prima data a dormit toata noaptea,atat cat mai ramasese din ea.
Ce se intampla cu el? Chiar nu pot sa imi dau seama de unde schimbarea asta brusca. Pana acum ii placea sa doarma la el in pat, nu avea nici un fel de probleme. Chiar il enerva sa doarma la noi in pat.
Azi noapte in schimb din cand in cand mai verifica daca sunt pe acolo.Cum ma simtea adormea instantaneu.
Offf, a ajuns copilul meu dependent de noi??? Desi e imposibil asta ca deh are 3 zile pe saptamana la gradi.
Daca se/s-a confruntat cineva cu aceasi problema as fi tare recunoascatoare daca imi spune cum a reusit sa treaca peste asta, fara sa il ia in pat cu ei.
Mersi mult.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
Doloress spune:
Sa vad daca ma lasa piticul sa scriu putin, ca ma urla de dimineata. Nu mai stiu ce sa ma fac cu el, urla incontinuu, la doctor daca ma duc, cum zicea si Dana ma intorc cum m-am dus. Si mai si astept o gramada. Data trecuta cand i-am zis doctorului ca plange prea mult m-a intrebat ce il linisteste si i-am zis ca purtatul in brate, ei si mi-a zis sa-l iau in brate. Acuma la fel, daca il iau in brate si-l plimb tace, mai si rade cu gura pana la urechi. Deci cam asta fac toata ziua, ma plimb cu piticul prin casa. Afara deja nu am mai iesit ca la -30 de grade unde sa iesi? Ma rog la Dumnezeu sa fie si la noi macar un -5 acolo. Ieri a fost mai cald insa gheata si zapada cat casa, pe unde sa scot carutul? Of, deja m-am saturat de iarna si nu a venit decat de doua zile. Sotul ieri a stat jumate de ora sa curete masina de gheata, a si intarzaiat la servici, greu la noi aici.
In plus noaptea e de groaza, ma gandesc si eu ca am putine momente de respiro, da de unde. Azi noapte s-a trezit intr-o ora din sfert in sfert de ora. Il puneam, statea un sfert de ora si incepea concertul. L-am adus cu noi in pat insa la fel facea. Asa ca l-am pus in leagan, s-a leganat toata noaptea, cu treziri la vreo 2 ore asa.
Am epuizat si remediile de dintisori, nici cu alea nu a tacut, care de obicei dadeau rezultate. Dar pe de alta parte cand vad copilasii bolnaviori, ma gandesc ca macar bine ca nu are aparent nimic.
Ieri l-am scos putin afara in balcon, eu am dat zapada la lopata. Insa daca nu e plimbat plange, asa ca l-am bagat iar in casa dupa vreun sfert de ora.
sanatate copiilor bolnaviori, Simona, Iulia, Andreea, Socrate!
Cami normal ca nu trebuie sa generalizam, ai dreptate, si eu am intalnit oameni deosebiti si saritori insa si multa invidie si rautate. Ca peste tot de altfel. Insa mereu m-am intrebat de ce romanii sunt incapabili sa-si contruiasca in diaspora o comunitate puternica. Ma uit la alte natii, sunt foarte uniti intre ei si se ajuta foarte mult, desi au si ei uscaturile lor. Aici in Montreal sunt multi romani, ei si sunt 100 de comitete si comitii care se mananca toate intre ele. Preotii de la biserici se cearta unii cu altii, daca afla unul ca te-ai dus la alta biserica te si alunga din parohia lui, adevarat Caragiale monser! Ca sotul meu s-a ocupat anul trecut de cazul micutei Crissa, a fost caz la umanitare pe Despre copii. A inceput sa bata bisericile si comunitatile sa stranga bani, si cum se ducea la o biserica ii zicea cineva de acolo sa nu cumva sa ii zica preotului ca a fost si la alte biserici ca altfel nu o sa mai puna nici un anunt si nu o sa-l mai ajute. Deci ce sa zic, nu trebuie sa generalizam, eu m-am inconjurat numai de prieteni si oameni cum trebuie si pot zice ca am intalnit numai oameni de treaba. Insa tangential am mai auzit niste povesti ca m-am crucit. Pentru Crissa am strans ceva banuti insa tot dintre prietenii nostri, comunitatile si bisericile nu au facut nimic. Ca trebuie sa supuna cazul la vot in consiliu care se intruneste o data la nu stiu cate luni, pai pana atunci fetita a fost si operata in Belgia si s-a intors cu bine acasa. Si eu credeam ca sunt numai oameni de treaba aici, pana ne-am lovit de un zid cand am incercat concret sa apelam la ei. Si era pentru o cauza nobila.
Chinabulina felicitari ca ati scapat de displazie! Dintisorii ne dau si noua batai de cap, eu pun pe seama lor toate transformarile din ultima vreme de comportament. Ca de nu, nu stiu ce sa zic.
Cleo de rubeola/rujeola, nu stiu ce sa zic daca e obligatoriu sau nu, la noi varicela poti sa o amani pana pe la 12 ani. Oricum nu stiu daca e ceva obligatoriu aici, caci sunt multi parinti care nu-si vaccineaza puii.