Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 si gata ultima intrebare. are cineva ceas de verificare a umiditatii de la tigex? am impresia ca nu merge bine. imi arata umiditate mare insa m-am trezit cu gatul foarte uscat de dimi! cum e posibil? The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii |
Iulia - eu am higrometru de la Tigex si am aceeasi problema. Ma trezesc cu gatul uscat, insa el arata umiditate 60%, adica maxim.... Nu stiu ce sa cred, poate trebuie resetat ? Am citit ca trebuie lasat intr-un prosop umed timp de 30 min si se reseteaza. Eu am sa incerc.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Socrate – ti le trimit dupa amiaza, ca acum trebuie sa plec sa rezolv ceva. Am salvat mail-ul sa nu-l pierd.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
iulia83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
Iulia - eu am higrometru de la Tigex si am aceeasi problema. Ma trezesc cu gatul uscat, insa el arata umiditate 60%, adica maxim.... Nu stiu ce sa cred, poate trebuie resetat ? Am citit ca trebuie lasat intr-un prosop umed timp de 30 min si se reseteaza. Eu am sa incerc. Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
vaaai bine ca mi-ai amintit. uitasem ca-l pot reseta. mie imi urca pana la 90% la umiditate eu totusi am gatul uscat. cand aveam umed in camera, simteam, pe bune, acu mi se usuca gatul, nasul, mai ales ca am bagat un calorifer d-ala gen aeroterma cu care mai incalzim camera, ca am o camera asa nasoala, asezata pe colt si chiar daca am izolat-o acu un an, se simte un curent pe la capul patului, daca stam la tv in fund tre sa punem perne ca vine frig la ceafa. e crapat peretele blocului pe exterior, ca pixu' blocu asta abia astept sa ma mut naibii de aici cu toate ca am trait o viata in apartamentul asta, dar numai chestii nasoale am experimentat dat fiind faptul ca stam la ultimul etaj...ma duc la soacra-mea si ma mir cat de repede se incalzeste apa calda, in max 30 sec, chiar daca nu daduse drumu de mult, e foarte cald, chiar in baie mai cald ca in casa, etc..si sta la et 2. deh! dezavantajul ultimului etaj. singurul avantaj: ca nu-ti bocane nimeni in cap! atat! in rest, numa porcarii...
ce?!? daca dau fier fetii nu mai dau ficatel? ca era in meniu pt azi. mi-a smuls mama dintr-un pui de la tzara 2 ficatei pe care i-am congelat si planuiam sa dau azi!
cleo, am vazut ca Mara lipseste de la poza de grup pai bine ma tu stai sa balotezi si lasi fatuca nepozata?
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
Alysh spune:
Cleo, mi-a trimis doar sms, dar o sa o intreb exact unde a vazut media veniturilor pe ultimele 6 luni ca din doc trimise de tine rezulta media veniturilor pe ultimele 12 luni. Pe mine m-ar avantaja sa fie pe ultimele 6 luni. Cum aflu, scriu.
Vlady
simonacip spune:
Ma duc la dr cu Matei, tuseste la 10 minute...Simt ca mor, nu inteleg nimic asta ma frustreaza...
Alysh, e sigur vb de 12 luni inainte de nastere. Am ascultat o stire ieri si spuneau ca ne asteapta IN IANUARIE sa depunem o cerere de anulare a celor 6 mil si sa depunem o adev de la sv cu veniturile din ultimele 12 luni.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bratafel spune:
Buna dimineata
tuturor bebeilor care implines azi lunite!!
Bianca a fost foarte maraita ieri si azinoapte. a papat dimineata la 7 apoi la 10.15 fructe - mango (preferatul ei) + mar.
acum doarme. astept trezirea.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Lorich spune:
Hello si de la noi- neata nu mai merge!
Am papat cu aproape succes jumate de mar, totusi nu reusesc sa gasesc marul ala dulce, de asta face moacele alea...
Simo uuuffff sanatate multa, cand aud ca scrii iar de Mati ca tuseste, uf.
Socrate sanatate multa lui Sebastian!
Sanatate multa tutror bebicilor, nu mai stiu daca mai avem si alti raciti, Andreap ce face Sara, cum se mai simte?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 Danah, daca poti afla ce marca/cort arti avut, e super, din ce am vazut in poze... asta va fi cadoul supriza pt tati de craciun. Geaca i-am luat, cu el, ca sa o probleze, una waterproof, waterwind, firma necunoscuta, dar nu ne-am crizat f. mult ca nu vom merge iarna in munte, ci doar va fi de primavara/toamna, cand putem pune si pelerinele. Cadou surpriza insa va fi cortul. Nervoasa pe pozele tale, de invidiee, binteleses, le-am dat si lui tati, si am decis amandoi, ca io vara asta nu ma intorc la munca (daca primesc 85% din salariu,of course) si vom merge la munte cat se poate!!! Asha ca, acu caut cort. |
cleo, am aflat cum se numeste: Free Time si are ca sigla o soparla. Cica l-a laut de la amgazinul acela de la Sala Palatului, undeva prin spatele magazinului Adam, parca (ce mai umblam pe acolo...). Frumos cadou de craciun. Si sotzul meu s-a invartit mult pe langa niste corturi pe aici, dar scumpe de mama mama, si ne-am gandit noi mai bine si am zis ca nu dam banii, mai ales ca aveam de unde sa imprumutam. noi avem un cort de 4 persoane, evident mult mai greu. nu prea era potrivit pt excursia asta.
imi plac planurile voastre pt vara. luati si fata cu voi? si noi ne tot planuim un concediu la munte in romania, cu copiii. am vrea retezat, muntele nostru de suflet. dar niciodata nua vem timp suficient in romania. poate la vara, ca venim cu mashina si ne este mai usor sa ne deplasam. cine stie, paote ne coordonam si facem o gradinitza pe munte.
in privintza vaccinurilor, sa stii ca si aici este obligatoriu ROR. tu ai zis ca se face la un an? trebuei sa verific in cartea de vaccin a teodorei, dar sunt aproape sigura ca i-a facut deja. sper sa nu spun prostii.
sincer, eu prefer sa nu stiu efectele secindare ale acestor vaccinuri. stiu ca sunt, dar ca probabilitatea este foarte mica. pe de alta aprte, probabilitatea de a avea aceste boli si a ramane cu sechele cred ca este un pic mai mare. pana la urma dintre doua rauri tot trebuei sa alegi unul.
pt bebeii mucioshi si tushitori: sanatatea grabnica. simona, socrate, sper sa nu aiba nimic serios copilasii.
si teodora mai tuseste, se trezeste cu ochishorii lipitzi. nu stiu ce sa ii fac, o tot sterg cu ser fiziologic, pun si in nasuc. altceva nu am ce sa ii fac. si ma tot bate soacra la cap sa o duc la doctor (nu imi zice in mod direct, dar ...) si eu stiu pra bine ca daca o duc nu imi da nimic. am si facut asta, si tot nu pot sa o conving ca nu e asa cum stie ea, adica sa ii dea sacosha de medicamente imediat.
acum alta btaie de cap: lui alex i-a curs ieri sange din nas. evident ca se scobeshte toata ziua. azi noapte din nou. de data asta nu stiu daca s-a mai scobit, ca m-am uitat la degetzelele lui. dar stiu sigur ca aceeasi problema a aparut si iarna trecuta. atunci m-am cam speriat, am cautat pe internet zile intregi, ama vut cele mai negre ganduri. pana la urma m-am linistit, am aflat ca este de la aerul rece de afara, aer uscat in casa (si slava domnului, la noi este...). atata timp cat peste vara nu a fost nicio problema, nu m-am alarmat.
acum soacra ma bate la cap iar ca sa il duc la doctor, ca nu e normal, ca nu e bine ca suntem noi inconstienti. pana la urma o sa il duc, dar stiu prea bine raspunsurile doctorilor de aici si ma enerveaza de mor cand ii spun si nu ma crede, desi a vazut si ea, ca doar a mers cu mine. ufff, abia astept sa plece, cu tot cu ajutorul ei. bine, rpbabil ca nu mult dupa aceea o sa plang dupa ea, dar acum...
eu nu am o stare prea buna. e generala, nu am nimic anume. sau, ma rog, chestii mici care se pare ca adunate dau asta. ieri mi-am scos doua masele. gata cu extractiile, in ianuarie o sa incep sa le pun. nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa am coste.
apoi la munca nu imi merge asa cum vreau eu, sunt intr-o pana de inspiratzie, nu stiu sa explic nsite rezultate si tot bat pasul ep loc.
eee, cam atat. important este sa fim sanatoshi, ca o scoatem noi la cap cu toate.
va pup
Poze
cleo78 spune:
sarutmana, DanaH. Cunosc magazinu! io acu analizam si ras analizam. Ca ne tre si rucsac..... dar cortu e cort.
vorbesti de cursu sangelui din nas. No, banui ca soacra ta confunda problemele oamenilor batrani/cu tensiune mare cu cele ale cupiilor. Fratele meu, mare obraznicatura, nu ati vazut voi asha ceva, deci fratele meu pe la 3-4 ani ii curgea des sange din nas. I-a trecut de la sine. Cand ne certam, noi doi, el se scobea in nas si urla la mama: UITE CLEO CE MI-A FACUT!!!! ghici cine lua bataie? deci avea un vas de sange mai subtire. Si intradevar, se accentueaza la frig. O solutie e cauterizarea, daca mai curge des si mult....
iulia, fier+ ficatsei - nu stiu daca e vreo problema, dr pediatri dau ochiometric la cupii fier - functie de coloarea pielii, vitalitate, ca iti vine greu sa intsepi un pui asha mic sa ii faci o hemoleucograma. SI de aceea se calc. asha un necesar pt kg greutate. Ei bine, noua ne-a zis ca fata arata f bine (si ca e bine ingrijita, si inima mea.... bumbum facea!!!), si ca sa mai dam vreo 2 sapt fier si apoi facem o pauza. Si la diversificare, s-ar suprapune cu bagatu ficatseilor, care din ce stiu io si ei au fier, si spanacul, nu f. mult dar cate putsin din fiecare, e o oferta mai variata si pt organismu lor, si din una/alta tot isi ia necesarul.
despre aerul uscat in casa, stiu ca tichie de margaritar imi tre, dar alt fel de hidrometru sau cum s-o numi ceasu ala de umiditate, nu aveti? Io is mai paranoica ca voi toate, ba mi se pare uscat, ba mi se pare igrasie (aici e mai rau in mintea mea, acu ceva ani am stat cu chirie in aprt cu igrasie, atunci mi-at f*t alergiile, rinita etc - traiam cu Olinth langa pat... chestii sforaitoare)
gata
fug afara e soare frumos
edit: planurile noastre de la vara, is asha: (ca tot m-am relaxat, ca iau 85% din salariu, si deci pana in sept ma pot destrabala):
-febr/martie, vreau roma (sa imi vad fratele - nu ne-am vazut de 5 ani) + poa Paris. Low cost, low cazare, low cheltuieli - plimbari de weekend prelungit, un fel de sambata,d uminica luni.
-mai/iunie, 1 sapt all inclusiv
-iulie - 1 sapt in Cheile nerei - cu cortu (very low cost)
-inca 2 weekenduri prelungite, neaparat: Fagarash, Piatra Craiului
Retezatul o fo acu 5 ani . . Uitate si roade-ti unghiile. Ca io si acu asha cu durere ma holbez la poze...sa mai vad o marmota, pe acolo, o capra neagra, etc.
No, la munte nu cred ca iau fifitsa. Cel mult in Piatra Mare, la cascada 7 scari, urlatoarea, 3 brazi, Susai din astea light. Si cu rucsac ca al lui Alysh!!!!
edit la edit: nu m-am putut abtsine, dar am gasit doar capre negre:
http://picasaweb.google.com/csocianu/Retezat2005August#5183991555512082130
care is maro vara, marmotele nu gasesc pozele cu ele!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
elenuca spune:
Vai ce frumusete de craciunei si craciunite si ce mamici !
Uof fetelor, tare v-am invidiat pentru intalnirea voastra, dar lasa ca la primavara nu mai scapati de noi.
La multi ani bebeilor care implinesc lunisoare astazi, dar si mamicilor , sa fiti sanatosi si voiosi !
Am auzit de bebei bolnaviori, uof... sa se faca repede bine si multa rabdare mamicilor, eu recunosc ca tare ma consum cand nu e ok bebe. Pana acum nu am avut decat rubeola ca problema mai serioasa, dar... am albit. Mi-am propus a nu mai fiu asa kk cioasa, sper sa reusesc, e tare greu....
Simonel, iar tuseste Mateias? scumpa nu fi ingrijorata, daca starea lui e buna nu are temperatura si mananca inseamna ca trece mai greu tusea asta pacatoasa.ia un pupic de la noi sa va faceti bine.
Am vazut poze superbe de vacanta, mama ce pofta mi-au facut de plecat cu cortul.....
s-a trezit Lizuca, fug...
a sa nu uit, de ieri i-am bagat iaurtel si mama ce i-a placut, sa nu o deochi cumva....
Noi suntem bine, nu are temperatura, e nitel maraita, cred ca de la dintosori, parca parca s-a umflat gingiuta...
Va pupam
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !