Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Simonix, Mirci era foarte iubitor, voia sa-l pupe pe Raducu
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
La multi ani !!! Annika, Bianca, Ana!!
Luminel LA MULTI ANI!!
DanaH Minunate poze!!!
La fel de mult mi-au placut pozele cu craciuneii!! Sunt superbi toti!!
Scortisoara Sara
Lorich spune:
La multi ani Annika!!
La multi ani Bianca Maria
Luminel La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
super, super, super. Data viitoare veti fi mai multe
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Adriana_78 spune:
Multumim mult fetelor pt. urari!
Alysh, merci, esti o draguta! cu fete ca voi, care nu mananca, nu beau, nici nu-i greu sa fii gazda buna.
Data viitoare facem intalnire la Viena, ce ziceti? - noi mergem weekednul viitor acolo asa ca ... va asteptam mladite si mugurasi, carciunei si craciunite!
DanaH, f. frumoase pozele, peisaje superbe -- si mie imi palce mult muntele si pe vremuri mergeam si eu cu cortul, acum m-am lenevit rau de tot
Andrada, v-am vazut si pe voi si multi, multi copii ... cine rau?
Iulia, multa sanatate bebelusei!
as vrea si eu cateva poze de la voi- trebuie sa le trimiteti pe mail, nu?
Adriana
mihaser spune:
Salve!
Sa va fie rusine...pai fursecuri, negrese...fara noi?
Sunt super super pozele! Tudorelu lu` ralu seamana cu Cri cand era mic...mi-a trezit niste nostalgii
Va pup!
Micaela06 spune:
Ne-am adunat si noi de pe drumuri... atat pot sa spun sa nu aveti nevoie de 'medicii' din Romania...
Adriana multumim pentru gazduire
Uitati si de la noi, poze craciunei & craciunite
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
iulia83 spune:
nu va pot spune cata invidia e pe mine at mi-as fi dorit si eu sa fim acolo toti Craciuneii sunt absolut superbi!!! vad ca Raducu e suparici (si are salopetuta ca a mufitei mele) cleo ce balotezi mama aici? http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/10DecembrieIntalnireDePitici?authkey=vdEEGlzHmT4#5278146090741986754 Nicole strengarul tau este in toate pozele Doamne cati pitici pe mp!!! Mara vad ca nu s-a multumit cu un biletel, a vrut toata caciulita
comentariu la poza asta: http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/IntalnireCraciunei101208PozeGabitzaM#5278171145356477426
: Mircea: Mai Raducule, uite cum sta treaba..sa-ti explic...cu toate ca un magician nu-si divulga niciodata secretele. bag mana asa in urechea ta si scot iepurasul de acolo. capischi?
Raducu: Aha,mmm,stai asa ca vad pe cineva ca face poza, sa dau bine acolo...da' tu zi mai departe!
Vlad: Six,... Five..., aaaa, ... ce urmeaza? stai ma Raducu ca nu vad ce scrie aici !!!
Concluzie: super tare poza cu cei trei boshi
http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/IntalnireCraciunei101208PozeGabitzaM#5278171415319036930 asta e mortala...cum sta Raducu imbufnat si ceilalti dau si ei sa planga..dar fata lui Tudor e cea mai tare...nu se poate, sunt pe jos de ras...
si la incheiere, ca tot am murit de invidie, ia sa va bag una ca sa ma invidiati si pe mine otara sper sa nu fie cu deochi..ptiu,ptiu!!! fata mea, de cateva zile, nu mai vrea sa adoarma in brate,leganata,etc. cere somn, inchide ochii, o pun in pat, sta putin singurica si adoarme!!! aleluiaaaa..sa fie oare acest miracol permanent? Doamne ajuta!
va pup
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
gabitzam spune:
Am uitat sa va arat ceva, ca sa va dati mai bine seama care a fost atmosfera de la intalnire, am pus si doua filmulete, vedeti aici si aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla