Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Alysh spune:
Vai ce tari filmulete Gabitzam, ce mult mi-au placut!
Scumpi mai sunt copilasii astia ai nostri mai fetelor, avem cu ce ne mandri!
Pt mine azi a fost o zi superba ca v-am intalnit si ca am reusit sa facem "petrecerea de craciunei si craciunite" care ne va ramane amintire toata viata!
Pozele m-au facut sa rad si sa plang de bucurie. Si filmuletele la fel!
Inca o data multumim Adriana, iar pe mine ma poti pune pe lista cu Viena ca sigur, sigur venim. Doar sa mai crestem cateva lunitze. Si inca o chestie: felicitari pt casutza voastra, e de un bun gust iesit din comun!
Ah, am uitat: caciulitza e a noastra, folositi-o, aruncati-o sau dati-mi-o la urmatoarea intalnire!
Laurita, ce faci, nu intri sa scrii impresii?
Uitati si pozici de la mine:http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/IntalnireCraciuneiSiCraciunitzeAparatAlysh#
Vlady
Andrada79 spune:
Adriana poza e facuta la babyexpo de catre cei de la ING si au pus pozele pe picasa printre care suntem si noi!
Iulia mi-a placut ce ai scris. Am ras cu lacrimi!
Gabitzam sunt ceva de vis filmuletele. Cred ca le-am vazut de 10 ori!!!!
Fetele va rog muuuuuult puneti pozele si filmuletele pe prima pagina la inceput ca merita vazute de mii de ori!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne ce frumosi sunt!
mihaser spune:
Superrr tareee!
Chiar ca sunt de prima pagina!
Abia astept sa-si repare si Miss compu sa vedem ce zice!
socrate spune:
Super pozulici!!! Doamne ce frumosi sunt.
Gabitzam te rog eu mult sa imi trimiti si mie pe mail pozuliile cu flacaul meu. Pe noemi.iancu@gmail.com ca downloadate sunt mici mici.
Sper sa isi faca repede calculatorul Miss Parker.
Maine ma duc la Real sa vad daca mi-au adus calendarele la DM. Sunt chiar curioasa.
E meci cu Steaua dar cred ca o sa pic lata in curand.
ca_eric spune:
mai fetelor da ce frumosi bb aveti
tot ma uit la pozici
ahhhh....
ce m-am da sa putem veni si noi
va invidiez....
noi tot il invocam pe nea nelu kknelu dar nu vine..cine stie pe unde umbla sa ne zica si noua ca de 2 zile il asteptam...si nu mai apare
suntem agitati si maraiti...cred ca e burtica de vina
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
bratafel spune:
noapte buna fetelor.
eu ma retrag de pe net caci mai am treaba.
multumim mult pentru urari. Biancuta a primit azi de la noi o bratara de aur pt bebelusi cu ocazia implinirii a 6 lunitze. tb sa-i mai inscriptionam numele.
o noapte cat mai linistita tuturor!
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
andreap spune:
salutare si de la noi
Am reusit sa vad numai cateva poze din cele postate de Gabitzam..sunteti asa frumoase,BBlusii superbi in costumasele lor...mor de ciuda ca v-am ratat...da' poate la urmatoarea intalnire suntem sanatosi si venim.daca puneti pozele pe prima pagina,poate reusesc sa ma uit mai pe indelete...
Sunt pe fuga,dar o sa am calculator tot WE(sotu' pleaca la Sinaia maine cu firma..) si sper sa pot intra.Sara e inca pe antibiotic si sper sa nu ne dea 10 zile,sa ne oprim maine.Maria e mai bine si maine o iau la medic sa vedem....sper sa nu rateze serbarea de martea viitoare.Sara mea cred ca s-a molipsit de la David de MissP(glumesc..) ca ma trezeste din ora in ora noaptea,unoeri maraie si nici san nu vrea,nici s ao legan..imi vine sa mor.sper sa treaca repede pasa asta proasta ca sunt cam de oboseala.Intre 2 drumuri pana-n P-ta Victoriei,6 sedinte de aerosoli,mancare ptr.copi....mai apuc abia s afac un dus.
Simona,da' voi de ce nu sunteti prin poze?Matei e OK?
Pupici multi la toata lumea si sper sa ne auzim mai des zilele acestea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Andrada79 spune:
Socrate tu ai comandat calendarele la DM? Cat te-a costat??? Zi-mi si mie ce si cum???
DanaH spune:
fetelor, v-am zis eu ca la odiseea noastra s-au strans cei mai frumosi bebei. sunt superbi craciuneii si craciunitzele noastra. mi-a placut foarte mult pozele acelea cand sunt pusi toti pe jos, in cerc. sunt de reclama.
si filmuletzele.... clar ca au redat atmosfera. cam "incinsa".
mor de ciuda ca nu am fost si noi pe acolo. si numai ce ne-am achizitionat o rochitza de craciunitza, cu caciula cu coditze. dar facem poze si va aratam.
teodora a adormit din nou pe picoare, laganata. ceva este, nu se poate. iar a plans, si apoi a gemut in somn. cred ca dintzii sunt de vina. nici de mancat nu mananca foarte bine. mi se rupe sufletul cand o vad ca geme si plange, i-am dat si cu dentinox, altceva nu stiu ce sa fac. i-as da niste nurofen sau ce o fi permis la varsta asta. dar nu am in casa. poate imi spuneti si mie ce as putea sa ii dau si sa ii zic sotzului sa cumpere din romania saptamana viitoare cand da o fuga pana in bucuresti.
Poze
ca_eric spune:
danah nu sunt solutii cu orajel acolo? eu folosesc orajel si e ok. si noi avem gingiile umflate si plangem continuu, numai in brate ne place si acolo cateodata ne enervam...
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra