Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonix spune:
Super filmuletzele - minunate, nu am cuvinte Mai ce omuleti frumosi, suntem niste mamici asa de norocoase, avem asa niste comori acasa !
Mai fetelor, dar bebii vostri nu baloshesc ? ca nu am vazut unul cu babetzica La noi e obligatoriu Nici poze nu ii pot face fara
Buuun, acum sa ma laud si eu... pai ce, numai voi ? :p Azi baietzelul meu a invatzat sa raga ca un leu (ma rog, asta nu e de laudat ) si mai ales, sa se aseze in fund dupa ce a stat pe burtica Deci, este pe burta da din maini si din piciori, si frumushel, se straduieste pe acolo si pac, in funduc se pune singur Asa ca acum stim sa: inotam pe burta (facem ca un avion, dam din labutze), mergem de-a busilea cu spatele, ca racul, ne batzaim in 4 labe, din pozitia pe burtica ne ridicam singurei in fund :) Si spunem BABA, PAPA< si MAMA - azi am zis si CACA timid
Voila
Iulia - m-am hlizit la comentariile la pozici hihi :) Sa o tina tot asa bebitza ta - cumintzica cumintzica ;)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
DanaH spune:
tot zic de azi dimineatza sa ii urez La Multi Ani!! lui luminel, sa fii sanatoasa si voioasa, sa iti traiasca printzesa si sa fiti cu totii fericiti!
multzam fain ca_eric. o sa ma uit de orajel, dar nu cred ca gasesc aici. sperantza mea tot la romania este. la alexandru am folosit calgel si imi amintesc ca de cele mai multe ori functiona. dar pe termen foarte scurt.
ma duc si eu la culcare, fetele. am mai buchisit la ceva poze. macar sa le termin pe cele din Torres del Paine. ramane zilele urmatoare sa le pun si pe celelalte.
noapte linistita.
Poze
Doloress spune:
Simonix si noi la fel cu babetica. Suntem mari consumatori, nu cred ca sta in total 5 minute pe zi fara babetica, baloseste si vomita in continuare. Bine, mult mai putin decat la inceput, insa tot vomita. Wow, dar cate stie sa faca bebele tau! Bravo, ai baiat mare de-acum. Cand il dai la cresa?
Dana am vazut si restul de poze, su-per-be! Vreau si eu acolo!
Nicole1980 spune:
Fetelor dupa intalnirea de astazi care a fost minunata am avut si eu o iesire cu fetele in oras. L-am lasat pe David cu tati de la 19 la 23, iar eu am iesit. M-am simtit foarte bine, iar sotul m-a sunat disperat de vreo 5 ori sa vin acasa ca i-a dat sa manance mere, ceai, apa si tot plange. Cand am venit l-am schimbat in pajama, i-am dat titi si a adormit instantane, deci ii era dor de mine si nu foame.
Belleane – linkul ING l-am pus pe contul comun.
Gabitzam – am vazut pozele tale si intr-una chiar am vazut ce nevoie am de un vopsit(e facuta de sus) Mi-am cumparat de 1 luna, insa nu am avut timp. In weekend gata ma vopsesc.
Dana H – nu am cuvinte, ce peisaje, ce locuri….superb.
Adriana – eu am descarcat toate pozele de la fete direct de pe picassa.
Am sa revin in 10 minute cu pozele noastre de la intalnire.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Am adus si noi poze de la intalnire aici:
Craciunei si Craciunite
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
CamiM spune:
nu pot sa nu intru sa zic doua vorbe si eu la adresa participantilor la intalnire: super!! sunt atata de dulci ca nu stiu in falcutele caruia m-as repezi mai intai..
si vreau si eu la intalnireeee...
DanaH superbe pozele din Chile, mai atata frumusete cred ca te-a remontat de esti acum ca iepurasul energizer..
Edit: ca tot vreau sa zic ceva de cateva zile si mereu uit: a propos de discutia cum sunt romanii din strainatate; nu stiu ce experiente au avut altii dar din experienta noastra( de 8 ani + de stat in afara granitelor)in general am intalnit oameni de treaba, generosi si gata sa ajute sau cel putin gata sa asculte. Sunt ca peste tot oameni si oameni dar nu as generaliza ca romanii din strainatate sunt mai rai decat acasa..- fara suparare.
Si sistemul sanitar aici - e departe de a fi perfect, platim la sigurare de ne usuca dar va spun sincer ca asa calitate a serviciilor nu am intalnit inca in Romania( si intamplarea face ca am avut - indirect ce-i drept- de-a face cu multe spitale si cadre medicale in tara). Sunt si medici si asistente jos palaria dar ce folos ca sunt sufocati de restul sistemului - asta daca nu s-or fi schimbat lucrurile asa spectaculos de cand am plecat noi desi din cate imi spune mama nu e cazul.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
simonacip spune:
Neata si de la noi
DanaH, foarte frumoase pozicile tale, asteptam cu interes si restul. Eu care nu-s chiar asa o fana "munte", pozele astea mi-au facut un dor de duuuca.Cat despre dormitul pe picioare, eu m-as bucura sa vrea si Matei sa doarma leganat pe piicoare, dar nu-i chip sa-l pun, prefera in brate. Daca l-as putea pune pe picioare as putea sa citesc si eu sau sa dorm cu el...
Am vizionat toate pozele si filmuletele. Au fost grozave!!!Vad ca v-ati simtit bine. Urmatoarea intilnire probabil va fi de Pasti, cu iepurasi in loc de Craciunei
Andreea, din pacate Matei nu e bine, l-am pus iar pe aerosoli. Sara mai tuseste dupa antibioticul ala? Ce antibiotic i-ai dat? Eu abia marti pot merge iar la dr de la Medlife. Are numai martea...Sper sa fie mai bine pina atunci.
Va pup
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
chinabulina spune:
buna dimineata!
s-o iau cu inceputul, de cand n-am mai intrat:
mihaser, multumesc pentru aprecieri. chiar daca altora poate nu spun nimic, pentru noi fiecare poza din "povestea noastra" are o semnificatie aparte... si imi pare rau ca si Eli face scandal cand chiar nu e cazul...
lily, ba sigur sunt dintisorii . dar de ce nu-i ies odata????? adica tot nu se vede nimic, parca-parca gingia mai umflata, dar atat, de aproape 10 zile!!! pai cand ma gandesc ca va avea 32 de dinti imi vine sa ma duc la balamuc
nu mai stiu cine ce spunea, ca iar trebuie sa citesc din urma, ca uit... cred ca m-au zapacit pozele de la intalnire. daca e vreun concurs de poze pe DC, neaparat trebuie sa participati! extraordinare!!!!!!! mi-au placut la nebunie. i-am aratat si lui tati, care s-a declarat iremediabil indragostit de Vlady al lui Alysh si s-a mai declarat mirat ca fie-sa a fost intrecuta in falcute de catre Tudor de ralu_t absolut dementiale pozele, nici nu stiu care imi place mai tare!
ca tot vorbim de poze, DanaH, un lucru am de spus: WOW!!! pe astea nu i le-am aratat lui tati, ca-l apuca plansul sigur. noi suntem innebuniti dupa excursii cu cortul, iar tati lesina cand vede stancile, ca n-a mai fost demult. WOW!!!
andreap, ma bucur ca fetele tale se simt mai bine. multa sanatate va dorim
simona, lui Matei sa-i treaca odata, dragul de el...
si acum despre noi: s-a rezolat displazia!!!!! am fost aseara la ortoped si gogoasa e super!!!! nu pot sa va spun ce fericita sunt, nu puteam sa mi-o imaginez in costumas de craciunita si in gips ca ma apuca plansul . dar gata, suntem bine!
ma duc sa bag un rand de rufe la masina, ca de acum se trezeste si nu mai apuc...
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
iulia83 spune:
neatza!
la multi ani bebeilor care azi implinesc lunite sa cresteti mari si sanatosi
la multi ani luminel multa sanatate, fericire
fata mea inca tuseste. ii dau eurespal la indicatia dr de fam insa nu stiu de ce dar cred ca e cam apa de ploaie. am citit pe el ca ala se da la tuse productiva, or fata mea are tusea uscata. sa-i dau ambroxol oare? ea mi-a zis asa: ambroxol la tuse productiva, eurespal la tuse neproductiva, insa pe prospecte scrie chiar invers in schimb, e bine, voioasa, papa in continuare lafel de bine. nu mi-a placut deloc cum a cantarit-o.a pus-o in fundulet pe un cantar d-ala cu tavita dar nu digital si greutatea nu se distribuie bine. i-a dat numai 865 g, imbracata...ceea ce e ciudat ca la 5 luni avea 840 g in body si strampitzi. deci, n-a luat decat 100 g? sau cum naiba? ma gandesc acu unde naiba sa merg s-o cantaresc, ca ma streseaza gandul ca nu a luat in greutate.
ma uit acu si pe pozele de la alysh si nicole sa imi mai inveselesc ziua. revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
gabitzam spune:
Georgiana, super, ma bucur mult pentru voi ca ati scapat cu displazia!!!
Luminel, cu intarziere la multi ani fericiti !!
La multi ani la Baia Mare, pt. Stefania de dflavia si Dragos de Ancaurn. Deasemenea pt. Vlad de Anuta-Maria, care ne citeste dar nu mai poate intra pe contul ei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla