Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, sunt verde-galbena-albastra de invidie De 2 ori

1. Poze de Dana Superbe ! Sa va fie de bine calatoria Asteptam si restul de pozne

2. Poze de bebitzi rosii M-au dat pe spate ! Nu am recunoscut nici un bebe dar m-au dat pe spate ! clar ! Si pozele alea de pe canapea haha cu manutzele ... dragii de ei

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am vb la tel. acu cu Felicia, si David al lui MissP e f. agitat - o trezeshte din ora in ora; mai rau e ca si calc. a cedat.... s-a dat cu praf de agitatsie??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana , multumim mult a fost foarte frumos, pacat ca a trecut repede. Sa-ti traiasca Anika sa se faca mare, frumoasa si desteapta!
Ma bucur mult ca v-am cunoscut fetelor!

Poze inca n-am descarcat, dar urmeaza.
Am vazut pozele lui Ralu dar nu si pe cele ale lui Cleo. Unde le gasesc? Oricum pozele au iesit mortale!

Si eu am facut poze la ING la Mall si nu am primit nimic. Puteti sa-mi dati si mie linkul pe pm?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Is tare fericita si trebuie sa impartasesc cu voi bucuria mea.
Am adormit fata in patut...fara tzatza Nu a mai adormit asa de... vreo 4 luni

Of, ce de bebei agitati.Fiica-mea a fost agitata rau luni, si eu nu am avut rabdare cu ea.Acum vad ca e mai bine,poate de cand m-am hotarat sa-i fac un program strict, ca nu se mai putea altfel.Sa speram ca ne tine.Multi pupici bebeilor agitati

Am fugit la treaba (daca tot doarme fata sa profit).

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am gasit pozele lui Cleo,is foarte frumoase, am recitit ultimele pagini, nu le vazusem. Acu eu nu gasesc cablul sa descarc pozele mele.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am descarcat si eu pozele de la intalnirea de Craciunei. Sa vedeti trupa in desfasurare

Am uitat sa laud negresele facute de Socrate si de Cleo, si fursecurile Adrianei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

salutam si noi
la multi ani tuturor bbilor nascuti intr-o zi de 10..
apoi vreau sa va zic ca am vazut pozele de la intalnirea voastra cu craciunei....SUPERBEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
multumim cleo, gabitzam, ralu pt poze
si eu vreau, asa sunt de invidioasa pe voi fetele ca imi vine sa
apoi vreau sa felicit pe lorich pt pozele de 6 luni, superbe
daria felicitari pt cetatenia sotului! spune-mi in ce stat sau oras o sa veniti? ma gandesc ca esti super happy ca vei fi cu sotul tau. eu nu stiu povestea ta, doar am citit ca stai departe de sotul tau cateva luni...
cleo..ne bucuram sa auzim vesti de missp, speram sa isi repare calcul si sa ne scrie
despre noi....nu avem evenimente majore, mai mult decat vesnica caraiala inainte de a dormi ziua si faptul ca incepe sa se arcuiasca de spate...in incercarea de a se ridica..nu stiu cred ca e prea devreme la 5 luni jumate nu? ce ziceti voi aveti la fel bb care vor sa se ridice. nici macar in fund ..direct in picioare. mai sta si in fundulet, nu zic dar imediat vrea sus in picioare.
dana m-ai omorat cu pozele SUPERBEEEEEE!!!!si eu vreau..........
eu tot vreau..
nu e nuimeni prin state care sa faca o intalnire din asta cu bbei?

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Wow, ce de poze frumoase astazi! In primul rand, Dana am ramas super-impresionata de Chile, mi se par niste locuri mirifice. Cred ca ti-ai incarcat bateriile pentru un an intreg cu asa peisaje.

Apoi Craciuneii sunt de coma, cat sunt de frumosi, superbi toti unul si unul. Si mamicile la fel. Ce aniversare frumoasa a avut Annika azi, prima ei petrecere

Annika, Ana si Bianca-Maria, azi avem numai fete cucuiete!

Luminel, multa sanatate si fericire!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Mor dupa poza asta

http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/IntalnireCraciunei101208PozeGabitzaM#5278171145356477426

ma uit in continuu la poze in loc sa muncesc

Lily bravo pentru somnic !

Daria - felicitari pentru cetatenie ! Sunt sigura ca situatia voastra se va imbunatati !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

In primul rand, multumesc de sfat, Doloress.Azi am reusit sa ii spun un NU ferm, fara sa ma agit, desi ma durea de numai-numai. A cascat ochii la mine si a fost singura data cand m-a compostat. Nu cred ca a inteles el din prima, dar daca e asa, ce baiat destept are mama!!!
In al doilea rand, mi-am incarcat sufletul de bucurie vazand armata de Mos Craciunei si Babute Craciunite.Minunati cu totii si Vladi va pupa pe toti si desi nu am fost prezenti, el ii considera primii lui prieteni.
Va pupam,

Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput