Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Adelyna, buna faza cu clocitul.
Sa stii ca ai dreptate, eu tot in casa i-am facut si iaurt si branza pana la 1 an, apoi pt ca i-a iesit primul dinte la 9 luni am exagerat cu piureurile, apoi nu am dat nimic sarat sau dulce pana pe la 1 an si 3 luni.... si asa am ajuns sa refuze de ex. ghiveci de legume dc are legume in cuburi mai mari, zarzavatul sa fie maruuunt, refuza chestii aromate, branza dc are putina sare (mananca numai Fagaras) si tot asa.
Cred ca o sa ma schimb putin la al 2-lea bb.
Martutza, felicitari pentru olita! da reteta! asa vreau si euuu
si mi-ai adus aminte de cacao cu lapte, facea mama,mmmm, n-am mai baut de vreo 12 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

tzuna ne rugam pt voi. multa sanatate!

dulciuri eu intru in categoria permisivelor. oricum mananca ce-i place lui si am mers pe ideea ca mai bine ii dau sa guste cate putin sa stie ce si cum, decat sa scape ca inecatu' la cutia cu cioco, cum fac nepoatele mele. deci: kinder pinguin, kinder felie cu lapte, corn, sticksuri, grisine, biscuiti (ce au biscuitii??), hipo de la kinder, batoane din alea mici de la kinder sau cioco alba (cand am eu, ca e preferata mea). bine ... nu i le dau toate odata sau in fiecare zi ... la cateva zile, cate 1 bucatica. biscuiti are zilnic in program. le da si la gradi, dar ii dau si eu in masina sau acasa. de exemplu ieri am facut 2 ore si jumatate de la gradi pana acasa. a mancat 4 biscuiti. acasa a mai mancat jumatate de felie de cascaval pane si un iaurt mic. la culcare jumatate de bibe de lapte. pe paine dimineata, ii dam si noi si le da si la gradi gem, uneori, si nu e facut in casa.

menuet si nu mai fii suparata. nu ai de ce. iti garantez ca pt veve nu conteaza ligheanul de jucarii. matei are un cos si o cutie ... mari. tati e maniac, mereu mai vine cu cate o jucarie. i-am mai luat si eu. oricum, majoritatea sunt luate din piata, sa stii. dar nu asta conteaza ... ca matei nici nu se uita la ele. sambata m-am enervat si am rasturnat si cosul si cutia cu jucarii in mijlocul casei, sa le vada pe toate, doar ... doar ... s-o juca cu ceva. s-a intors cu fundul, s-a dus la bucatarie si si-a scos din dulap un castron, dupa care a inceput sa urle dupa o lingura de lemn. preferatele lui sunt: o oitza de plus cu care doarme, cumparata de mami nebuna dintr-o benzinarie, o masinuta primita de la o matusa, dar e una de-aia ieftina de 38 si un hopa mitica clovn vechi vechi, primit si ala de la o fosta colega de serviciu. sa-ti spun ca anul trecut i-a luat ta-su super-volan chico pe care nu da 2 bani? ca i-a luat masinuta cu telecomanda cu care ne jucam noi? deci ... relax, ca faci riduri inainte de vreme.

si ... am uitat ce vroiam sa mai spun ...

o zi buna!

ba nu ... madybulancea de ce te stresezi sa iei de la quelle? casuta aia este si in real si in carrefour si in selgros. sigur o gasesti de cumparat!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi....martutza ma chinui sa iti scriu ceva de vreo sapt si pur si simplu nu imi gasesc cuvintele sa iti pot spune ceva iti doresc doar multa putere sa iei decizia care sa te faca fericita si sa iti aduk liniste!!!!sunt alaturi de tine,nu e zi sa nu ma gandesc la tine!!!il pup si pe victor care face la olita e baiat mareeee!!!!

tzuna ma rog ptr voi,sper sa fie ok!!!

radcarmen nu ai mai zis nik de analize!!!ia zii ce si cum!!!!

dar ce ma biscuiti nu are voie?????eu i-am dat biscuiti de-aia pt bebelusi pana acum vreo 3 luni,ii puneam in marul cu banana ii mai dadeam sa roada,iar acum ii dau petit beur in aceleasi conditii!!!iar stiksuri ros asta vara o gramada,de-alea cu susan...acum mai papa doar cand mere la mama!!!

ioana nu ai mai intrat sa dai cafeau...ce faci|????

va pup!

EDIT:IOANA SE PARE CA AM SCRIS IN ACELASI TIMP...ASEARA AM FOST IN SELGROS SI NU ERA,IN CARREFOUR NU AM VAZUT-O DOAR IN REAL TRE SA AJUNG...SARUTMANA!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna multa sanatate. Suntem cu gandul alaturi de voi, sa iasa totul bine si sa vina repede acasa.

Dulciuri: primesc (cand primesc, ca nu e zilnic) o ciocolatica mica kinder sau un kinder delice sau ou kinder... In general le iau doar kinder... rar mai iau bombonele m&m si le dau din cand in cand o bombonica... si asta ori dim, dupa ce mananca, ori dupa somnul de pranz...
Elena nu s-a dat in vant dupa dulcirui (si nici acum nu prea o face), dar astea sunt singurele care le cere... si le cere f.f. rar... Inca avem dulciurile de la mos... din care jumatate am mancat eu ... cred ca ne ajung o luna... si nu le-a adus multe: 2 oua, un kinder delice, 4 ciocoaltele kinder si o punguta de m&m (toate x 3 evident) + fructe. Elena a mai primitde la gradi, dar nu a fost prea interesata de ele... asa ca le-a mancat tac'su .
A... si afara le iau biscuiti simpli...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A... legat de jucarele... eu caut masuta chicco modo... aseara in carrefour nu era... la ei in oferta o vazusem...
Ati vazut careva, pe undeva??? Am gasit-o pe net, parca la toys... dar era vreo 220 de ron, de la 150 ron in carrefour ... si trebe x 2 Cu diferenta asta iau caodul Elenei

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata.
multumim pt aprecieri!
ELA sa stii ca si noi avem probleme la poezii, nici noi nu vrem sa repetam nimic, la capitolul rabdare, nici gand, vrem si noi mereu "altu", fie ca e vorba de muzica sau de carti cu povesti.
de facutt propozitii am inceput dar uneori i-l inteleg numai eu pt ca mai pocim unele cuvinte sau le scurteaza.
eu astept sa vad rezultate din ianuarie cand o sa mearga la gradi.
va doresc sa va mutati cat mai repede si sa aveti sarbatori minunate in casa noua.
apropo unde v-ati mutat ca poate ne si intalnim?

DIANA vroiam sa-ti spun ca nu sunteti singurele la capitolul dormit pe picioare, noi suzeta nu am avut niciodata si cu dormitul pe picioare face asta doar ziua, seara se culca singur dupa ce bea lapticul, deci nu stiu cum sa-l desvat si de ce face asa.
bafta voua poate reusiti.
ce mi-a placut bradutul vostru si-mi place ca RAISA nu-l darama.

MARTUTZA-felicitari pentru progresul cu olita.
pentru tine nu pot decat sa-ti doresc sa luati hotararea cea mai buna pt toti, sa aveti sarbatori frumoase si poate vraja sarbatorilor va reaprinde iubirea din sufletul vostru.

TZUNA sa aveti mult bafta si va doresc multa sanatate si sa treceti cu bine peste tot si sa aveti sarbatori fara probleme.

la capitolul dulciuri- noi mancam cam asa-biscuitei, ciocolatele kinder(f.rar)si atunci nu f multa ca i-mi spune ca nu mai vrea, de la oualele kinder vrem mai mult surpriza si rar mananca si ciocio, ii mai dau f rar bombonici sugus(astea le are de la pediatru-dupa consult ii da sugus), orez su lapte sau melcisori dar fara zahar mult, oricum eu nu consider ca mananca multe dulciuri, avem zile in care nu cere nimic.
noi suntem mai mult cu stiksuri, saratele, grisine.
dulciuri facute in casa nu se omoara si eu sunt oarecum fericita ca nu trebuie sa fac.

pupici si o zi buna

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna fetele!
tzuna: ma rog si eu ptr ca sotul tau sa fie bine si sa treceti rapid peste incercarea asta ata de infioratoare si nefericita
dulciuri: ieri am citit ca ciocolata scade calciul din organism, la copii. asa ca am sistat bucatita infima pe care i o serveam din cand in cand.
raman: - chec facut in casa; mar copt la microunde 4 minute, cu scortisoara(fara zahar), biscuiti speciali ptr copii, placinta cu mar facuta in casa, cate o pastiluta de vitamina c pe post de bobo
da' tot bobo si tiotata sint mai bune ptr ea...
rein: inca o data, imi pare rau, daca gasim intre timp o solutie, cu cea mai mare placere!
menuet: pupa mama pe veve. ia sa ne vizitati, ca stam relativ aproape, nora are destule jucarii si abia asteapta o prietena la joaca, sa imparta cu ea ce are. daca nu vrei sa le luati de tot, le luati cu schimbul, se joaca cu ele o perioada, rotim altele, abia nu se plictisesc.
mady: am luat asa tzepe cu quelle, ca ti as zice s o lasi balta. am asteptat si 4 luni o jucarie ptr curte. iar pe cele primite le am avut la 2 luni de la comanda.
marta: te bulverseaza prea multe sfaturi, chiar si cele din interiorul familiei. ia l deoparte, fara nimeni intre voi, stabiliti va un set nou de reguli si decideti ceva asa cum ti am scris, decent, ptr ca asta va face si din victor un om sanatos si moral. poate am fost impulsiva cand ti am scris sa i dai pa.
stiti aparatele alea cu bile, bagi 2 fise si ti da bila? a invatat porcu' mic de la bunici, si acum avem colectie, toate verzi. cum reuseste sa le scoata NUMAI verzi, e un mister. si o boala grea, ca nu reusim s o mai pototlim cu bilele alea. mai bine nu le aratati cum functioneaza, ca nu mai scapati. sa le vada de afara, sa le admire, sa nu stie ca pot fi si scoase din globurile alea transparente...of...
va pup, o zi buna!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Despre Teo si portocala, da e o scumpica, dar m-am speriat cand ai zis ca a venit cu cutitul. Eu asa am o groaza de ele, si pe Amalia am invatat-o ca nu are voie sa umble la sertarul cu tacamuri ca face buba si ca o arde. O mai vad ca pune mana, dar doar cand e cu mine in bucatarie, si atunci imi zice ca e buba si nu deschide sertarul.

Cred ca ar trebui sa scriu ca respectivul cutit este unul mititel, nu prea ascutit.
Da, am facut o greseala, pt ca noi tot uitam ca Teodora nu mai e mica, asa ca unele lucruri le mai punem si aiurea. Adica cutitul l-am pus pe masa.In rest , nu are acces la obiecte taioase, ascutite...ca-s in sertare...
Stie ca unele obiecte sunt doar pt oamenii mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui martutza
Carmenefr...mai facut sa plang la povestirea cu bunica (eu nu o mai am de ff mult in viata mea) si m-ai facut "geloasa"la povestirile despre Teo.Si frumoasa si desteapta si vorbareata? Oare va veni si devreme acasa ?

Marta nu-s ce sa zic de treaba asta...
Cu asa vremuri, la ce sa ma astept??

Cat despre povestea voastra...chiar nu stiu ce sfat ti-as putea da...insa inainte de a lua o decizie, ar trebui sa pui in balanta ceea ce ai acum/ ceea ce nu vei mai avea si viceversa...Tinem pumnii sa iei cea mai buna decizie pt victor, pt tine...si pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Vreau sa o felicit pe pisikuta pis-pis-pis pt ideea cu schimbul de "giuculiiii" Psiholoaga de la fundatie recomanda sa punem jucariile in cutii si sa le mai rotim, sa mai uite de ele si sa le trezeasca din nou interesul. Poate luam exemplu si in loc sa le ascundem le imprumutam o vreme, sa vada copiii alte jucarii fara sa ne gaurim bugetul.

Martutza, sfatul lui Pisi (oaaau ce de o laud azi, oare ce vreau?) e super si mai vreau sa iti spun si ca faptul ca cineva susoteste pe la spatele tau....e ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti! Cine susoteste susoteste oricum, tu vezi cum sa faci sa-ti fie tie cel mai bine, ca asa o sa-i fie bine si lui Victor!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput