Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 2
menuet spune:
Dulciuri-Ana mananca napolitane, pufuleti, sticsuri, placinta, cozonac, chec-facute in casa(dar astea ocazional)felia de lapte de la Kinder tot ocazional si cateodata ciocolata tot de la kinder
Vreu sa ii iau si eu un ou kinder sa vad ce reactie o sa aiba.
BiancaM spune:
Hai sa va zic si eu; eu sunt mai asa cam ca Kitty, adica evit cu orice pret sa-i dau dulciuri. Cand e timpul sa ii dau gustarica, primeste stafide care fac bine la burtica constipata, sau cereale, turte de orez, si fructe, ananas, mango, strugure, mar, depinde ce am prin casa.
Nu o sa-i dau cioco deloc. Ea si asa e zvarluga, daca mai primeste si cacao si zahar, mi se urca pe pereti. Daca fac eu in casa ceva, reduc cantitatea de zahar la jumate. Nu e asa gustos ca originalul, dar e mai sanatos.
LA noi mosu' n-a venit. DAr am fost duminica in outlet si i-am luat de acolo niste jucarii, adica un set cu 8 printese in miniatura(alba ca zapada, belle, cenusareasa,etc.),un telefon mobil si o papusa. Le-a vazut, dar cum se apropie calatoria cu avionul le-am ascuns si o sa i le dau pe avion.
Kitty, multa putere iti doresc, iar dragostea copiilor pentru tine sa-ti dea aceasta putere.
Tzuna si Pisi m-am ingrozit cand am citit ce ati patit. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste incercarea asta.
Despre Teo si portocala, da e o scumpica, dar m-am speriat cand ai zis ca a venit cu cutitul. Eu asa am o groaza de ele, si pe Amalia am invatat-o ca nu are voie sa umble la sertarul cu tacamuri ca face buba si ca o arde. O mai vad ca pune mana, dar doar cand e cu mine in bucatarie, si atunci imi zice ca e buba si nu deschide sertarul.
Vazut poze, filmulete, ce mai toti sunt niste scumpicei...
Va pupam si somn usor!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
tzuna spune:
Maine sotul se va opera la ureche. Orice rugaciune ne va ajuta. dimineata plecam la spit Coltea si sper sa-l opereze cat mai repede. Nu ar trebui sa fie ceva f complicat si in 2 zile sa vina acasa. Sper sa nu mai apara si altceva ca deja ne lasa puterile si buzunarul.
diana_jors spune:
Dulciuri: pe Alex mi l-au stricat la cresa, le da de la chec la prajituri... facute acolo intr-adevar, da a prins ideea... Ce i-am mai dat eu: Kinder felie cu lapte ocazional, cate o unghiuta de ciocolata Kinder pentru copii, pufuleti si grisine rar (astea nu-s foarte dulci dar intra la categorie), biscuiti destul de des, i-am dat de vreo 2 ori napolitane...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Kitty spune:
Tzuna, sunt cu gandul la voi, sa se termine totul repede, bine si ieftin, sa puteti sa va bucurati de sarbatori!!! Sa ne spui cum a decurs totul.
Completare la dulciuri: si eu dau stafide, Raul avea vreo 4 ani si stia ca alea sunt bomboanele. A, si-i mai cumparam tot pe post de bomboane lui Raul de la bioplanturi fructe uscate: cocos, ananas, papaia, coacaze...acum citesc ca si alea au prea mult zahar.
Rein, frumoase idei de mos..
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
martutza spune:
Dumnezeu sa fie cu voi Manuela.ne vom ruga pentru Gabi sa fie bine maine.
Pisikuta nu pot decat sa-i zic "multumesc Doamne ca au luat doar banii nu si vieti."Vor fi multe sarbatori si cel de sus va avea grija sa le petreceti in bunastare si liniste.eu stiu ce ati simtit...am trecut prin doua jafuri...unul personal...si unul la apartament....nu vreau sa-mi mai amintesc.
Menuet iubito...fimiu a primit 2 mandarine,1 kinder felie cu lapte si 1 kiwi si nu am nici casa,nici ipotecare nimic pretios decat dragostea mea pentru el.Placerea cu care a mancat kinderu (fiind prima data cand mananca ceva cu cacao) si mmm-ielile dupa kiwi pe care-l gusta tot prima oara au fost de neegalat.Sigur nu va tine minte peste ani ce ia adus primul mos Nicolae.Iti multumesc pentru gandul de Mos Nicolae 
Kitty...pentru bunatatea si grija pe care o porti bunicii
.D-zeu te va rasplati mai mult decat a facut-o pana acum (cu o familie minunata).Meriti ce-i mai bun.
Carmenefr...mai facut sa plang la povestirea cu bunica (eu nu o mai am de ff mult in viata mea) si m-ai facut "geloasa"la povestirile despre Teo.Si frumoasa si desteapta si vorbareata? Oare va veni si devreme acasa
? 
Ghibuadina....ofof...bine ca sa rezolvat cu piciorul fetitei.Dar pozele unde sunt?
Radcarmen....esti bine?
Loradin....poze noi nu ai cu cretulina mea preferata?Sanatate multa
Lauramar...sanatate Arianei.Pana la urma ce a fost?
Amma????Ce mai faci??
Elenagiulia??? cred ca ar trebui sa iei lectii de la Vlad
si sa mai apari pe aici.
Vreau sa trimit pupici pentru Vlad-chinezul,Raisa-subtirica,Veve-dansatoarea,Noemi-cretulina,Stefan-papadia smechera,Tudor-sportivul,Maria - cea isteata
si pentru Rares-curajosul fara suzi 
Dulciuri in meniul lui Victor:-zilnic-sticks (care nu-i dulce) sau 2-3 biscuiti;in weekend-chec sau prajitura cu fructe facuta in casa.La petreceri praji fara ciocolata.La kinderu ala felie cu lapte a intrebat "tze e?" si tasu ia zis "ciocolata" iar el repeta incantat "cocoaata mami,papam cocoata".Probabil de Craciun sau Revelion mai primeste.Oricum eu stiu ca se poate da cacao in cantitati mici deoarece contine antioxidanti;varianta optima cacao cu lapte dimineata si la asta ii mai dau o felie cu unt pe paine.
Ne-a facut si printul doua surprize.Una ca a facut kk si pipi la olita cand a venit tati si a doua ca sa trezit dupa amiaza fara sa planga (cum ii sta in obicei daca se trezeste singur si sa intunecat) si sa dus la bucatarie la mama strigand "mamaieee...a tejit Dito".
A inceput sa ameteasca culorile
sau doar ne capiaza pe noi pentru ca ori de cate ori aduc vorba de culori incepe sa le spuna numai pe dos.In schimb ma pune sa-i zic poezia cu "tita-tita" (tica-tica-tica) si repeta cu conditia sa fim doar noi doi sau cu mamaie cel mult,si poezia cu "ham papa atza"(catelus cu parul cret).
Aaa si am constatat ca e rrr-it.Ador asta si nu-l voi corecta ca doar nu se va face actor
.
Mai erau multe dar sunt un pic obosita.Maine vine sefu'din deplasare si cine stie ce mai apare la lucru asa ca va pup si sper sa mai pot intra din cand in cand.
LA MULTI ANI BIANCA_M SI GANDACEL.SA FITI SANATOASE,FERICITE SI IUBITE.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
adelyna spune:
Rein,daca esti la primul copil te inteleg perfect.pentru mine la primul copil singurele dulciuri erau fructele si bagam in ea nu gluma,stafidele(aveti grija sa curatati bine dintii dupa stafide ca se lipesc pe maselute si se cariaza cu timpul.cea mare manca ff multe stafide si la 5 ani maselele erau distruse(acum le-a schimbat si e ok).
a nu se crede ca acum la al 2lea exagerez cu dulciurile dar mai primeste cate 2-3 cubulete de ciocolata alba,cozonac,chec(ce fac eu in casa),fidea sau orez cu lapte unde pun putin zahar...dar evit prajituri de cumparat sau bomboanele.
Cand va merge la gradinita sigur acolo or sa le dea multe .eu vad la scoala la cea mare ca le dau o multime de mancaruri si dulciuri(facute acolo).
apropo la primul copil faceam iaur in casa,branzica la fel cu Ca lactic si multe altele facute numai in casa.mai aveam putin si cloceam si oua.
Dar acum viata e mai usoara cu al 2 lea copil.Mananca orice(chiar si specialitati chinezesti,indiene sau pe unde mai mancam noi uneori.
Tzuna multa sanatate!
adelyna si piticii