LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Oare de ce azi il uitati pe Razvi? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 10 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi |
Eu l-am felicitat pe Razvan in capitolul trecut, intr-adevar l-am trimis la 00:44, si probabil nu ai vazut mesajul...ii mai urez inca odata:
RAZVAN
SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE PARINTII!
Am deschis si eu blogul, mi-au placut pozele, urmeaza sa citesc ce ai scris.
Am vazut si pozele lui Eric de 1 an si lui i-am urat in cap trecut : LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOS, CUMINTE SI FERICIT!
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 33 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Tot mama e salvarea!
Multumesc mult de urari, ti le intorc inzecite!
Fetelor, acum chiar sting lumina. Ma duc sa ma pregatesc, ca intr-o ora plecam. Am baut cu ai nostri si cu fratele meu un whisky (ma rog, ei au baut, eu doar am facut cinste!!) si am rezolvat cu buni sa isi pazeasca nepotica.
V-am pupat, o seara faina va doresc!
PU-PI!!!!! Go-go-go!
citat din mesajul lui cynthia_ buna seara intru si eu repede de la mama ca mi-au taiat astia netu, n-am platit e adevarat si mi-l da abia maine, recuperez si ce ati scris. creata sanatate, fericire sa te bucuri la maxim de copilul tau si de cei dragi din jurul tau. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
buna seara fetelor
Va multumesc tuturor fetelor care mi-ati trimis urari de sanatate
Am fost la doctor , vestile nu sunt prea rele dar totusi sunt ceva probleme , mi-a gasit tensiunea 14,7 ( cam mare ) am inceput sa retin apa in organism ceea ce nu este prea bine ,mi-a recomandat sa iau Nefrix ( pentru eliminarea apei ) mi-a recomandat sa tin regim alimentar, sa beau ceai diuretic .
Mi-a zis ca este un sindrom premenstrual si la unele femei asa se manifesta , exact ca la mine : tensiune , ameteli , dureri de cap foarte mari, stari de voma .
Nu sunt graviduta fiindca nu am cum , am fost cumintica
Va pup pe toate si ma pun sa mai citesc din urma
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 35 zile
Ioanact spune:
citat din mesajul lui danybv buna seara fetelor Va multumesc tuturor fetelor care mi-ati trimis urari de sanatate Am fost la doctor , vestile nu sunt prea rele dar totusi sunt ceva probleme , mi-a gasit tensiunea 14,7 ( cam mare [;(] ) am inceput sa retin apa in organism ceea ce nu este prea bine ,mi-a recomandat sa iau Nefrix ( pentru eliminarea apei ) mi-a recomandat sa tin regim alimentar, sa beau ceai diuretic . Mi-a zis ca este un sindrom premenstrual si la unele femei asa se manifesta , exact ca la mine : tensiune , ameteli , dureri de cap foarte mari, stari de voma . Nu sunt graviduta fiindca nu am cum , am fost cumintica Va pup pe toate si ma pun sa mai citesc din urma danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze AMR 35 zile |
Insanatosire grabnica, sa te faci bine.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 33 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
dany uff imi pare rau de vestile astea .. tu cam cat aveai tensiunea de obicei? ca asa nu ar fi foarte mare 14,7. atentie mare la sare .. sanatate multa!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Am vazut o gramaaaada de fotografii dar, bineinteles ca mi-este tare greu sa-mi amintesc tot ce am vazut
stancutza, mi-au ramas in memorie fotografiile cu sofia ta! Mai ales ca le asteptam de ceva vreme pentru ca nu ai mai pus fotografii de peste o luna
Este asa de frumoasa si delicata fetita ta... iar ultima fotografie in care sunteti impreuna spune clar "iubire infinita"... cum numai iubirea de mama poate fi !
ma intrebai de dimitrakis... Doamne, ce memorie ai...! Am luat rezultatele. din pacate are aslo mult prea mare pentru varsta lui... si un streptococ betahemolitic... i-am facut acum analizele si lui eleni sa vedem daca are si ea...
dimitris a luat 10 zile antivbiotic cu penicilina iar astazi - in cadrul schemei de tratament prescrise de medic- i-am intepat fundul cu un moldamin.... Am plans dimineata impreuna cu el... mai bine imi facea mie 10 injectii in acelasi timp... Asta este. Mai are alte 3 injectii si sper sa se faca bine.
Am mai vazut o "colectie" de caciulite pe un capsor de ingeras dragalas al lui florina frumoase caciulite dar si mai frumos baietelul ce le purta !
of, cand sant departe de computer am in minte cate un raspuns pentru fiecare,acum...
madalina ca sa nu te simti ingnorata eu iti citesc fiecare postare cu mult drag!
stoisor, nu plecaaaaaa !!!
angi, mamica si pe pupi frumosul cu chisorii lui minunati !!! imi pare rau ca ai trecut iar prin criza de astm... poate cand vei reusi sa faci tratamentul adecvat vei scapa de crizele astea nenorocite !!!!
Lauriciiiiii , cu mult drag! ma bucur ca te-ai intors acasa si ma rog din inima la Dumnezeu ca sotul sa fi invatat ceva din asta si de acum inainte sa te aprecieze asa cum meriti si sa te trateze ca atare !!!! Theuta merita sa aiba ambii parinti alaturi si sa creasca intr-o familie fericita si iubitoare !!!
Ramona, RAZVANICI !!!! La multi ani si multa sanatate puiut !!!!
si, nu in ultimul rand....
ERIC
La multi ani sanatosi!!! Sa-i dea Dumnezeu mult noroc si tot ce-ti doresti pentru el sa se implineasca draga eladeea!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danybv spune:
Ellenuta pai de regula tensiunea mea oscila undeva intre 9-10 cu .... ., ultima tensiune luata pe fisa medicala era 9,cu ... nu mai retin bine valorile de asta am pus puncte puncte
Am inceput deja sa pap de regim si partea cea mai grea pt mine : ceaiul mie nu-mi place deloc sa beau ceai dar acum am sa ma fortez putin .
E rau fiindca de la tensiune ma doare tare capul si am dereglari de vedere , va stelute .Trecem noi si peste asta , in 2 - 3 zile imi revin , zic eu , acum vom vedea , eu de fel sunt o fire puternica , rar cand am ceva vreo problema de sanatate .
Saru`mana
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 35 zile
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui danybv buna seara fetelor Va multumesc tuturor fetelor care mi-ati trimis urari de sanatate Am fost la doctor , vestile nu sunt prea rele dar totusi sunt ceva probleme , mi-a gasit tensiunea 14,7 ( cam mare ) am inceput sa retin apa in organism ceea ce nu este prea bine ,mi-a recomandat sa iau Nefrix ( pentru eliminarea apei ) mi-a recomandat sa tin regim alimentar, sa beau ceai diuretic . Mi-a zis ca este un sindrom premenstrual si la unele femei asa se manifesta , exact ca la mine : tensiune , ameteli , dureri de cap foarte mari, stari de voma . Nu sunt graviduta fiindca nu am cum , am fost cumintica Va pup pe toate si ma pun sa mai citesc din urma danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze AMR 35 zile |
Multa sanatate! Urmeaza tratamentul cu nefrix si, vorba lui elle, cred ca ar trebui sa o lasi mai usor cu sarea in mancare. stiu de la bunica-mea care si ea lua nefrix tot pentru tensiune mare...
Analize de sange ti-ai facut ? Poate ai si vreo anemie... alaptatul, stresul, oboseala isi pot spune cuvantul...
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui danybv Ellenuta pai de regula tensiunea mea oscila undeva intre 9-10 cu .... ., ultima tensiune luata pe fisa medicala era 9,cu ... nu mai retin bine valorile de asta am pus puncte puncte Am inceput deja sa pap de regim si partea cea mai grea pt mine : ceaiul mie nu-mi place deloc sa beau ceai dar acum am sa ma fortez putin . E rau fiindca de la tensiune ma doare tare capul si am dereglari de vedere , va stelute .Trecem noi si peste asta , in 2 - 3 zile imi revin , zic eu , acum vom vedea , eu de fel sunt o fire puternica , rar cand am ceva vreo problema de sanatate . Saru`mana danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze AMR 35 zile |
hm .. da si eu sunt hipotensiva .. si d-aia imi permit sa beau ditai cana de cafea pe zi .. simt imediat cum imi creste tensiunea, imi tiuie urechile si vad punctulete negre .. uff .. lasa ca faci tratamentul si o sa fie bine. si fara sare ..
sanatate multa!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui creata2008 Tot mama e salvarea! Multumesc mult de urari, ti le intorc inzecite! Fetelor, acum chiar sting lumina. Ma duc sa ma pregatesc, ca intr-o ora plecam. Am baut cu ai nostri si cu fratele meu un whisky (ma rog, ei au baut, eu doar am facut cinste!!) si am rezolvat cu buni sa isi pazeasca nepotica. V-am pupat, o seara faina va doresc! PU-PI!!!!! Go-go-go!
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
PETRECERE MINUNATA !!!!Sa te simti extraorinar !!!
O SEARA MINUNATA si lui roli pentru ca am vazut ca si ea iese in oras asta seara....
si Eleni - 05.02.2008