LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ziua buna si de la noi! Elle !

Repede si noi, pana nu se termina ziua:
La multi ani, frumoasa buburuza Adela! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si inteleapta (de frumoasa nu mai pomenim caci esti frumoasa de pici), sa faci multe lucruri bune in viata, sa fii fericita si sa aduci fericire si in inimile parintilor zi de zi!
Am admirat pozele de la petrecerea de turtita si, once again, te-am admirat cat de mumoasa esti! Ce rochite frmoase si ce tortulet super simpatic ai avut!

Am vazut si pozele de la petrecerea Anitei mici! Mai, mai ce frumos a fost! Ce clopotica frumoasa cu rochita minunata am vazut noi acolo! Si ce tort delicios..mmm..yummy! Mami, observ ca Anita a inceput sa aduca din ce in ce mai mult cu Luca!

La Multi Ani clopoteilor sarbatoriti azi:
Eric
Yasmin Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvi

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari!

Silvia dear, La Multi si fericiti ani si de aici inainte alaturi de Dani si de iubita Mariuca! Sa fii santoasa (ca sa poti sa fii langa Mariuca anytime), sa te bucuri de multe realizari in viata! Distractie placuta in seara asta! Te asteptam cu impresii!

Si, tin sa trimit un La Multe Lunitze, special, pt. Elenita noastra!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 40 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Catiiiiii !!!! ce bine ca ai "aparut"
Am ratat postarea ta de zilele trecute si tot citeam mesajele fetelor in care il laudau pe matei...M-am pus acum la curent cu ultimele fotografii/fiolmulete cu ginerele meu frumos...
Ce scump este! Si ce-mi place cum merge ca un robotel si-ti aduce cheile cerute...
Tu ce mai faci ? S-a dus insomnia sau te mai chinuie ?
Nora-ta eleni sta acum pe la picioarele mele si rontaie la o baterie d'aia patratoasa pe care a scos-o dintr-o telecomanda a unei masinute ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Tot cati,
Doamne cat de dulce poate sa fie aici:
http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-11-24/12:22:49
laura pe el de frumos !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Gata, mi-am mai amintit....
am vazut o alta clopotica frumoasa pe nume beatrice si pe fratiorul ei - ingerasii lui beinazutza

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab foarte frumos blog-ul tau, mi-a placut.
creata2008 f frumos telefonul. Petrecere frumoasa iti doresc.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 33 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc, fetelor, sunteti dragute ca de obicei

Madalina, i-am luat Nestle Junior, pediatra mi-a spus ca pot sa ii dau linistita fiindca mai are 2 saptamani si face un anisor

Ellenuta, din pacate el nu bea din bibe, apa bea din pahar sau din canuta cu cioc, sunt f curioasa cum o sa reactioneze la bibe.

Dani, imi pare tare rau ca esti bolnavioara. sa stii ca si eu urasc sa beau ceai
'
Creata, frumos, frumos ce-ai primit cadou.

Laurici_D, imi pare rau ca puii tai fac tratament dar o sa fie bine

Pupici la mamici de clopotici.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Ramo nici eu nu l-am uitat pe Razvi: i-am urat si l-am pupat in mesajul unde ziceam si de burtica ta Sa-ti traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Stiu Laura, am vazut.Era vb de altcineva, stiu ei cine.Oricum nu m-am suparat, stiu ca se intampla uneori.Nu e cu intentie.Dar am vrut totusi sa spun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Angi iti tin pumnii sa reusiti fara prea multe plansete si sa te pui pe "picioare" Pupi are nevoie de tine sanatoasa,iar dupa sa-mi dai si mie reteta magica.Sofia de vreo ora ma alearga pin casa si tipa mamaaaa mamameeeea,asta e semn ca vrea tzitzi cu disperare, nu vroiam sa-i dau pana la culcare dar a invins si de data asta,acum m-am uitat la ea suge in fund si a adormitmoaca mea mica...

Dany sanatate multa iti doresc, bine ca ai fost la medic si te-ai linistit ca nu e ceva grav.

LauriciD nu simt ca sunt ignorata ceea ce am scris era un fel de exemplu intelegi tu...fata care vrea sa impace pe toata lumea si sanatate puilor!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ne-am intors si noi de la doctor.
Razvi e nemaipomenit de bine, are 8 kg, si a crescut 3 cm, acum are 71(asta in ultima luna).
Nu stiu cum l-am masurat noi de ne-a iesit doar 68..Toracele a crescut cu 5 cm si capul cu 2.Astea ultimile in decursul a 2 luni.
Deci toate bune si frumoase pt Razvi.
In schimb pt mine nu prea.Am tensiunea foarte mica 90 cu 60(ca o gaina).Am o foarte mare lipsa de Ca.D-na doctor de fam are ecograf in cabinet si m-a si bagat la el.A vazut ca am niste nisip la un rinichi, plus un ovar marit si cica ceva modificari in uter.Cica ar putea foarte bine sa fie o sarcina.Whaaaatt??? Imi recomanda sa fac un test de sarcina sa vad.
Da eu nu prea cred.Ca doar ne-am protejat.
Mi-a dat si ceva crema sa ma dau pe gat, in spate, pe coloana si ceva pastile Tanakan.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Feteleeee...am mare nevoie urgenta de ajutor.
Am facut o mare boacana si nu stiu pe unde sa scot camasa.
Am cumparat azi vaccinul Infanrix IPV HIB pt a-l face maine Anei. Numai ca am uitat sa-l bag la frigider. A stat 5 ore la temepratura camerei. Asistenta doctorei zice ca nu-l mai pot face. Trebuia sa-l fac maine dimineata. A ramas stabilit ca sai fac vaccinul de la stat si peste o luna sa o vaccinez si impotriva haemophilus. Dar vaccinul de la stat stiu ca are reactii adverse desul de severe.

Ce sa fac???? Oare pot returna vaccinul spre distrugere? Suna stupid. Oare pot primi banii inapoi si sa fie distrus vaccinul? A costat 270 ron. Nu-mi permit sa mai dau alti 270 ron pe alt vaccin. Sa-l fac pe cel de la stat???

Ce ati face voi in locul meu?

Ma simt o mare toanta. Cum am putut uita ceva asa de important????

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput