LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Happy BDay Yasmi si Razvanici
Inca o lunitza si o sa aveti mare, mare petrecere.
Am felcitat aseara clopotzicii care au facut 1 an si de restul am uitat.

Ema ai pm back. and luv u guys!

Angi iti tin pumnii sa vrea Pupik sa bea si formula.
Tu ai grija de tine si sanatate multa

Danybv, sa scada tensiunea si sa iti fie bine!

Ramo daca nu e vba de burtica...atunci sper sa te simtzi mai bine , daca e sa fie burtica noi o sa ne bucuram
Io tzi'am vazut blogul, m'am si abonat la el daca bine imi aminesc.Eu sunt MamaIuliei.

Apropo, citesc blogurile fetelor aproape in fiecare seara si le felicit ca au talent, ca gasesc inspiratie si ca se tin de treaba.

Cretzulina - petrecere frumoasaaaa, romantica asa cum le sta bine la indragostiti!

Roli ma bucur ca ai iesit cred ca ai petrecut minunat.

[re]Laurici[/red] imi vine sa numai cand ma gandesc la micul Dimitris ce a patit azi. Doare al draq de rau moldaminul asta.
Sper sa nu aiba nimic Eleni mik si voinik.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Feteleeee...am mare nevoie urgenta de ajutor.
Am facut o mare boacana si nu stiu pe unde sa scot camasa.
Am cumparat azi vaccinul Infanrix IPV HIB pt a-l face maine Anei. Numai ca am uitat sa-l bag la frigider. A stat 5 ore la temepratura camerei. Asistenta doctorei zice ca nu-l mai pot face. Trebuia sa-l fac maine dimineata. A ramas stabilit ca sai fac vaccinul de la stat si peste o luna sa o vaccinez si impotriva haemophilus. Dar vaccinul de la stat stiu ca are reactii adverse desul de severe.

Ce sa fac???? Oare pot returna vaccinul spre distrugere? Suna stupid. Oare pot primi banii inapoi si sa fie distrus vaccinul? A costat 270 ron. Nu-mi permit sa mai dau alti 270 ron pe alt vaccin. Sa-l fac pe cel de la stat???

Ce ati face voi in locul meu?

Ma simt o mare toanta. Cum am putut uita ceva asa de important????

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Poti intreba la farmacie daca se poate returna ...desi nu cred .
Eu personal as amana vaccinul, o saptamana doua pana as avea bani sa cumpar alt vaccin.
Nu l-as face pe cel de la stat dupa ce un an de zile am facut cealalta schema .
Dar asta as face eu
Imi pare rau ca ai patit-o

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Alinusha ce ghinion.
Io care nu am facut vaccinele de stat, zic ca Lala are draptate.
La noi cel de 6 luni l'am facut la 6 luni 2 sapt si nu mai stiu cate zile pe motiv de muci.
Deci poti amana o sapt doua fara probleme. Imagineaza-ti ca avea Anutza muci...ce faceai? Nu'l faceai clar.
POate poti face un efort, stiu ca e mult si cred ca nu ies calculele, dar poate reusiti sa mai luati unul.

Io nu cumpar niciodata vaccinul, il cumpara doc de familie tot pe motiv ca ii e teama ca nu'l pastrez cum trebuie. Are pe cineva care le aduce acolo la cabinet toate chestiile astea si il platesc direct acolo.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, eu in situatia ta l-as face pe cel de la stat si asta este, sunt mii de copii care fac vaccinul de stat (printre care si Pupicu ) ba chiar sa stii ca cele de la stat sunt considerate mai safe decat cele private pt ca sunt mai "vechi" si verificate pe cand cele noi nu au atatia ani in spate de urmarire a efectelor adverse, de aceea par mai putine.... pliiiiiiz, nu vreau sa declansez o polemica, vreau numai sa ii arat Alinei ca nu e draq chiar atat de negru. Nu cred ca ti-l primesc inapoi la farma pt ca deteriorarea e din cauza ta, nu e din vina lor.

Madalina, si al meu e dependent de titi, ma fugareste prin toata casa, si ca si Stefiuta Nataliei plange dupa ea de mi se rupe inima. Oricum sunt convinsa ca o sa mai dureze pana i-o scot de tot pt ca nu vreau sa il chinui, puiul meu mic. Dar imi e tare greu acum ca inca nu am iesit complet din criza si sunt terminata, ma dor toti muschii spatelui de la efortul de a respira plus nesomnul din aceeasi cauza...

Ramo, daca e bb, vorba lui Shose, noi ne bucuram si dc nu, iti dorim sa te faci repede bine bine...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Revin: varianta Lalei e si mai buna, poti amana vaccinul chiar si cu o luna, pana faci rost de bani sa iei altul

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iubitele mele, multumesc tare mult pentru raspusuri. Sunt tare suparata Nu-mi mai arde de nimic.
Nu voi avea banuti nici in doua saptamani. Facand deja toate calculele suntem pe minus cu peste destul de multe milioane, buget pana la sfarsitul lui decembrie. Ar trebui sa renunt la altele...si nu prea pot pentru ca am facut deja cost reduction la maxim.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Angi ce frumos tre' sa fie sa te fubareasca bb pt tzitzi.
Offffffffffff.
Mi'i si imaginez si pe Pupik , Dudu,si pe Sofiuc si Stefiutza cu cata dragoste cauta ei pe tzitzi buna.
As mai vrea si io sa am parte de momente din astea de dragoste si tandretze.

Sa va mai spun de noi. Ne alaturam (abia acum) grupului celor indragostiti de papuci, scamele de pe jos si alte chestii.
Mai nou a inceput sa linga orice jucarie, premergatorul, plasa de la pat.
Sterg pe jos ca nebuna si tot nu stau impacata cu microbii.
Am luat si servetzele antibact. ca Ema si sa ma vezi in 4 labe prin casa.
Dar nici nu o pot lua de la 'treaba'. O iau in bratze si se face covrig, ma impinge cu genunchii in burta si se arcuieste sa o pun iar jos...sa'si termine ce are de facut.
Fetelor cand trece perioada asta nebuna????

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Angi iti tin pumnii sa reusiti fara prea multe plansete si sa te pui pe "picioare" Pupi are nevoie de tine sanatoasa,iar dupa sa-mi dai si mie reteta magica.Sofia de vreo ora ma alearga pin casa si tipa mamaaaa mamameeeea,asta e semn ca vrea tzitzi cu disperare, nu vroiam sa-i dau pana la culcare dar a invins si de data asta,acum m-am uitat la ea suge in fund si a adormitmoaca mea mica...

Dany sanatate multa iti doresc, bine ca ai fost la medic si te-ai linistit ca nu e ceva grav.

LauriciD nu simt ca sunt ignorata ceea ce am scris era un fel de exemplu intelegi tu...fata care vrea sa impace pe toata lumea si sanatate puilor!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

imi si imaginez fetisoara ei cu ochisorii aia imensi cum te privesc si te implora sa-i dai lapticul preferat...
laura pe ea!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

LauriciD aici esti dragalasha mea???
A adormit Eleni?

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

LauriciuleD muuuah! Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre! Eee? ai vazut ca nu s-a lasat nici gineri-tu mai prejos?...Se tine dupa Eleni..hi, hi...
Sa stii ca pozele cu "betivanu'" au fost doar asa...de amuzament! Sa nu te sperii! ... De fapt, faceam reclama la vinul de Prahova! Atata-i trebuie! Daca aud vreodata ca s-a apucat de asa ceva rup batul pe spinarea lui!
A devorat Elenita bateria? Dupa ce scriu mesajul ma uit sa vad daca ai mai pus poze, sa o mai vad pe dragalasa mea nora! Am citi de Dimi ca se chinuie, mititelul, cu injectiile! Of! Pupa mama pe el! sa treaca, sa se faca bine! Urasc injectiile...toata copilaria mea am facut la injectii de m-a luat batul!..si d'alea de ma durea fundul 3 zile! Bleah!

Ange, ma alatur si eu fetelor si te sustin in incercarea asta cu intarcatul caci, chiar daca nu am alaptat imi dau seama ce greu este! dar o sa treaca si Pupi o sa fie f. bine! Si tu esti importanta deci, este bine ca te-ai hotarat sa te protejezi!

Moni-Jelimoni, de ce nu ne mai scrii, iubita?

Elle, a fost delicioasa Eva cu masuta! Am vazut si pozele si filmuletele! Mi-e draga tare!

Ema, l-am vazut si pe Milan cel frumos! Ptiu, ptiu ca scump mai este! Ce vesel era el acolo langa Lassie!

Ramo, Razvi este extra scumpic cu masuta aia! Inteleg ca a fost delir cu masutele!
Maa...si la noi este una din jucaruule preferat..chiar daca nu este chiar asa profi ca a voastra dar este haiosica iar Matei o iubeste! Am ramas uimita cand am observat, zilele astea, ca-i place f. tare si cealalta fata, cu bloculete....nu credeam ca o sa fie asa pasionat de ea...

Mada, am vazut-o si pe Sofiucul dulce! Pupam noi pe ea!

Stancutza, draga..din nou am ramas foarte impresionata de pozele voastre...de Sofiucul dulce cu nenumarate mutrite haioase..he, heee...iar in poza cu mami...chiar ca iubirea infinita transpare! Si eu raman la parerea ca seamana cu tine...inca!

Am vazut si micile minuni ale lui Miri...si m-am bucurat atre mult ca a revenit cu mesajele ei optimiste si frumoase! Cei doi muschetari sunt fantastici!

Roli, distractie placuta in seara asta! Am vazut si eu pozele de la botezul finutului! Ati fost niste frumosi cu totii in frunte cu micutul crestin! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Iar piticii tai sunt deliciu!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 40 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
----------------------------------------------

Mergi la inceput