LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Facusi subiect separat pentru party? Sau nu?

Ziceai unde... eu zic aici, daca nu se supara fetele, ca sa il gasim usor. Sa nu cautam prin foldere si foldere.

E ok cu toata lumea? Va suparati daca deschidem un suiect separat la zuze?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eladea sunt o multime de urari ptr Eric si in capitolul trecut ..

oricum, ii mai spun odata ..

ERIC LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

pai il fac aici la clubul scutecelor??? sau la botezuri, petreceri etc?? mi-e ca-l muta moderatorii ..

azi nu am timp sa-l fac, maine de la serviciu.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo nici eu nu l-am uitat pe Razvi: i-am urat si l-am pupat in mesajul unde ziceam si de burtica ta Sa-ti traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va multumesc din suflet pt sustinere si pt sfaturi.

In seara asta Pupicu va bea un bibe mare de lapte praf Vreau sa il dezvat incet incet de san fiindca si ieri si azi am fost ca o mamaliga, abia am putut sa-i fac fata. Trebuie neaparat sa am mai multe grija de mine. Sunt curioasa daca o sa ii placa, sa ne tineti pumnii.

Silvia, ce-ai primit cadou?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Fetele la bucatarie nu se mai baga nimeni?Din 26.11 nimic...
Eu una mai vreau retete ca incepem sa facem mofturi la mancare

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

In seara asta Pupicu va bea un bibe mare de lapte praf Vreau sa il dezvat incet incet de san fiindca si ieri si azi am fost ca o mamaliga, abia am putut sa-i fac fata. Trebuie neaparat sa am mai multe grija de mine. Sunt curioasa daca o sa ii placa, sa ne tineti pumnii.

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Sa ne tii la curent, sunt tare curioasa daca reusesti sa-l intarci si mai ales in cat timp.Ce lapte ii vei da?Noi am incercat Hipp, Milumil si Humana dar fara succes,molfaie 20-30ml dupa care ma trage de bluza

Micsunea,Eladea bine ati revenit!

Ela ti-am felicitat baiatul si in capitolul trecut o fac si acum La multi ani Eric sa cresti mare sanatos si sa-ti bucuri parintii!

Am vazut poze cu tiza noastra Sofiuca o adevarata domnisoara si cu Stefan cu basmaluta,daca ma lasa pitik as mai vrea sa vizionez si a altor pici.

Errena mi-e dor de tine si de Mateias,de ce nu ne mai scrii?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Inimioara mea
zicolorata

angi ... un sfat .. da-i laptic sa bea din canuta/biberonul pe care el le cunoaste .. eu am incercat nshpe mii de feluri de lapte, nu-l vroia neam ..asta pana mi-a dat prin cap sa-i fac laptic in bibele ei din care bea ceai ... l-a lins .. acum am trecut la alt bibe ca e lesinata dupa laptele praf ..

pupici si succes!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Angibafta cu bibele de lapte praf. sper sa scapi usor si fara prea mult sa poti sa-ti incepi tratamentul. sanatete multa

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

buna seara intru si eu repede de la mama ca mi-au taiat astia netu, n-am platit e adevarat si mi-l da abia maine, recuperez si ce ati scris.

adela sa cresti mare si frumoasa, sa fii ascultatoare si tot binele din lume sa se lege de tine.

creata sanatate, fericire sa te bucuri la maxim de copilul tau si de cei dragi din jurul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tinem pumnii sa accepte biberonul si sa fie ok cu Pupi in seara asta! Oricum, sa nu astepti sa ii placa din prima, cel putin asa am vazut la alti copii. Depinde mult si ce lapte ai ales. Milumil sau Nan? Macar sa manance ceva, orice, oricat de putin. Ca totul se face "in crescendo", ca la orice nou aliment. Daca iti ia un 20-30 ml, e super bine, poti spera ca intr-o saptamana-doua, va ajunge la o cantitate proprie varstei lui.

Cadoul de la Dani a fost un telefon pda, asta http://www.glofiish.com/index1.htm?no=800 , de la ai mei un ceas de mana, o bratara din argint cu chihlimbar de la cumnatelu' si viitoarea cumnatica, un pull-over de la finuti si astept cadoul de la prietenii nostri, nasii Mariucai.

Ca la vinuri, anul al 30-lea este un an bogat, cu parfum persistent si aroma puternica!

Citat:

Inimioara mea
zicolorata

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara zuzulici !!!

Doamne ce "limbarnitza" ati avut...
Dar si ce motive minunate...
o zi speciala:

ADELUTZA BUBURUZA

Simt nevoia sa-ti adresez urari si aici," acasa" pe forumul nostru...
Adelutza, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc si multa fericire!!!
Roxanici, ai o fata MI-NU-NA-TA !!!!

SILVIA CRETULINA

La multi multi ani fericiti!!! Esti o "babutza" de 30 de ani tare frumoasa, vesela si cu o familie minunata.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput