Redoutistele fidele La Redoute France (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

neata

april, mesajul cu trimis datele pt centralizare la jasmine se poate pune pe prima pagina, asa mare si cu rosu cum ai postat tu? sa ramana foarte vizibil... sincer, cum n-am intrat de vreo 2 capitole postarea ta mi-a atras atentia. poate mai sunt si altele care intra rapid si sa o vada din prima
in ce priveste o adresa de mail care sa se faca publica pe alte forumuri pt trimis datele de client LR, putem folosi adresa redoutistele de pe yahoo.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Neata,
Fetelor, am un www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne.aspx?productid=324107113&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482" target="_blank">manteau imitation mouton culoare maro, masura 168 pe care l-am comandat la ultima mea experienta lr.fr si care nu imi vine bine. Am dat pe el 13.25euro, asa cum e si acum pe site la masura aia. E cineva interesata de el?

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ati vazut ca sunt reduceri pe ro? 5%

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

vaaaaaaaaaaaai, nu pot sa cred, astia cred ca fac lichidari de stoc cu 5%... nu mai zic nimic ca e clar ca-s dusi cu marketingul la gara; rusinos

Anne, te rog daca poti sa scrii catre cine ai trimis /trimiti PM-uri, sa nu mai trimit si eu-cred ca mai pe seara bag o campanie de mailing

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

a, da sa nu va imaginati ca daca vreti sa cumparati un produs redus se si poate; da eroare la accesare

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Incredibillllll....am intrat si eu acum pe LR-ul ro. Sint chiar nesimtiti... Ia sa vedeti si voi pret la balerinii Camper
http://www.laredoute.ro/Femei/Incaltaminte/camper_balerini-2332.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am si eu o intrebare. Oare pot face comanda pe .fr si sa dau adresa unui hotel din Franta unde sta un prieten?

thx

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

sunteti de acord sa dau adresa de mail cu redoutistele pe alte forumuri?

e mai simplu asa,Jasmine intra si le ia de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

ati vazut ca sunt reduceri pe ro? 5%

sa nu-i uitam!

Rusinos!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateivn spune:

Ce e pe lr.ro la reducere , de 5% :)) , sunt produsele pe care le-au returnat diversi clienti ...

Mergi la inceput