Redoutistele fidele La Redoute France (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Salut. Am trimis si eu datele catre Jasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mateivn

Ce e pe lr.ro la reducere , de 5% :)) , sunt produsele pe care le-au returnat diversi clienti ...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

mihaser da-le replay la confirmarea de comanda si intreaba-i in ce stadiu se afla comanda ta, asta am facut eu aseara, mi-au raspuns imediat, cum ca mi-au trimis mail de instiintare ca a sosit comanda, dar se pare ca au ceva probleme tehnice, pt ca mai multe persoane au reclamat ca nu au primit mailurile de la ei. Produsele mele se afla deja la reprezentantul babypoint din Bucuresti inca de vineri. Eu am comandat borcanele cu mancare si am cerut sa nu mi le trimita prin posta, ca sa nu ajunga zob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

deci clientii romani ai lr.ro nu au fost multumiti de calitatea produselor respective, pe care au mai dat si o caruta de bani

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

178

am trimis si eu datele celor 3 conturi pe care le aveam pe laredoute.fr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Daca nu au ascultat sfaturile voastre asa le trebuie. Doar s-a spus destul de clar pe toate forumurile ce calitate au produsele. De exemplu cele 3 helanci pt baieti din categoria peste 2 ani ( ce reduse cu 5%) sunt foarte proaste si se labarteaza imediat. eu ii luam baietelului acelasi set de helanci dar din categoria 0-4ani, relativ mai bune. si bineinteles cand erau 3 euro nu 45 de ron.

Mergi la inceput

mi-am facut cont pe dc, special pt a va ajuta in campania voastra impotriva laredoute.ro

Mergi la inceput

stiu ca sunt moderata si trebuie sa trec de cele 10 mesaje.

Mergi la inceput

am incercat sa-i trimit lui jasmine PM insa nu am reusit.

Mergi la inceput