Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, felicitari si spor la sala in continuare. Eu sunt la 70 de kg acum si cat e functionala masina de facut lapte nu cred ca voi putea slabi, asta este.
Nico, hai nu te vaita ca nu esti grasa. unii poftesc la dulciuri altii la mncare. Probabil tu ai nevoie de energie repede si de aceea iti plac dulciurile. Ciocolata amara nu iti place?
Iepuras, am vazut poze cu proaspatul crestin, e un scump, si blond si cu ochi albastri si cu bujori in obrajori. Cred ca toti din familie sunt topiti dupa el. Iar tu nu stiu cat de obosita erai, inteleg ca te durea spatele de sambata, dar esti in singura poza cu tine, bine ca nu ai fost abatuta ca nu a putut sotul sa vina la botez si sper ca cei din familie au inteles.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

M-a trimis mediculd e familie la balneologie si tanti de acolo mi-a zis ca am facut o criza de lombosciatica si ca va trebui sa fac proceduri si radiografie la coloana.
Am facut ieri o procedur si mi-a pus curenti electrici pe spate, la stanga si dreapta coloanei. Alea 30 de minute cat am stat acolo au fost cele mai linistite, au fost moment personal doar pentru mine. Ca acasa ma iau si sotul si copilul de odihnita, la serviciu am diverse treburi de facut, asa ca presimt ca o sa imi placa mult sa fac procedurile alea.
Statul ofera de doua ori pe an cate 10 zile cu cate 4 proceduri gratuite, asa ca o sa profit de ele.

Cristina, mi se pare foarte interesanta campania aia cu miscarea.

Otilia, tu te descurci singura cu fetele sau te ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Nu am mai reusit sa mai scriu aseara.
Elena am facut si eu cateva proceduri cand eram in facultate. Nu mai puteam sa imi misc mana dreapta decat cu ajutor. Au fost foarte bune. Ar trebui sa mai fac si acum dar nu cred ca pot sa imi fac timp de asa ceva. la spital e foarte mult de asteptat asa ca pt mine cea mai buna varianta ar fi la privat.
Otilia unele persoane slabesc cand alapteaza asa ca nu se stie.
Ciocolata amaruie e preferata mea. Acum am pe birou o Poiana amariue, o Milka cu crema de capsuni, cornulete cu gem si alune.
Anca poate ar fi bine sa mergi si tu la cateva sedinte de fizioterapie pt spate.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Eu nu mananc decat ciocolata amaruie. Sunt innebunita dupa ea.
Mie imi plac de la Kandia si de la Poiana.

Numai ca imi cumpar rar, cam 1-2 ori pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena incerc sa nu cumpar nici eu des dar au primit copiii cadou de Mos de la serv cate 12 ciocolate mari + multe alte mici si toate inmultite cu 4 (sotul doua pachete, eu doua). Sotul nu mananca ciocolata decat daca e foarte buna, Alex primeste doar kinder iar Andra rar cate un rest de la Alex.
La cate dulciuri am in dulap ar trebui sa nu mai cumpar pana la vara.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Fetelor trebuie sa ma confesez ca ieri nu am fost cuminte si o sa vedeti de ce..
Aseara am fost la film. Am vazut Slumdog Millionaire. Filmul a fost foarte bun. Indian dar nu genul ala cheesy.
Am ajuns acasa pe la 12.15 si ma gandeam cum o sa ma trezesc de dimineata si m-am trezit chiar foarte bine si nu am tras chiar atat de mult de mine.
Am fost la sala si am bagat acolo 610 calorii. Ce inseamna asta? Am mai alergat inca 10! Iuhooooooooooo!!!!!!!!!
Eram bine inteles descentrata dupa dar ce mai conteaza. Acum vine partea cu nu am fost cuminte! Am ars macar: pizza de ieri, tortul de ieri, KFC-ul de ieri! Am mancat la KFC nu lucruri foarte rele dar a fost: un sfert de piept de pui cu un porum fier cam de 10 cm lung. A fost foarte bun!Acum sunt pe metereze la laborator si am foarte multa treaba ca trebuie sa termin de analizat niste date si astea imi fac ochii sofile.
Otilia deci asa cum am zis acum ai tu alte treburi mai importante de fecut decat sa te duci la sala. daca poti sa faci niste abdomene acasa ar fi super ca in felul asta lucrezi muschii de la burica si ii si aduci in pozitia normala. Si apoi tu nu esti grasa! Dupa nastere 70 nu e deloc mult! Spor la alaptat si asa cum mai zicea cineva cu alaptatul poti chiar si slabii.
Xerxe sa stii ca si eu am facut proceduri la spate vreo 3 ani la rand. Dupa ce faci procedurile la vreo saptamana incepe dansul ca te dor oasele respective - cel putin la mine asa a fost. Dar cei drept dupa 2 saptamani de dureri parca iti ia cu mana pentru vreun an. Ancuta ar trebui sa faci si tu mama din astea daca te-a tintuit asa de tare.
Anca sa stii ca nu am avut timp sa vad pozicile! Rusine sa-mi fie dar acusic ma uit si maine va spun parerea. De parca ar putea sa fie alta decat superb copil!
Nico asa cum zice si Otilia pai tu nu esti grasa mama deloc dar ce-i drept miscarea nu inseamna numai slabit inseamna si inima un pic mai sanatoasa si alte avantaje.
Haideti ca m-am intins ca pomana de pos!
Va pupic!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pup si eu inginerele de salutare!
nu mai stiu cine ce a scris, am citit asa ca raspund asa, cu lopata, ca nu ma mai pot organiza de nici o culoare.
la alaptare am slabit si eu 14 kg, fara absolut nici un efort, asa ca, otilia, o sa vezi ca va fi bine! pupici multi si apasasti pt printesele tale!
anca, ai grija de tine!
nico, si eu am mincat tone de cioco, nici macar amaruie dar in mare le-am dat jos. acum mi-a ramas burtica, dar lucrez la asta
ioana, la multi ani si de la mine, asa, mai tirzior dar sper ca nu-i prea tirziu
cristina, tu esti o super women, asa ca mai mult eu nu pot sa spun....
elena, si eu am facut proceduri balneo la genunchi, ca mi i-am distrus la muntew, cu rucsacul greu in spate dar deocamdata, dupa mult timp de fizio, stau destul de bine
nu am timp sa va iau pe toate la rind, nu as vrea sa uit pe nimeni, imi sunteti dragi toater, asa ca,

Mergi la inceput

Am fost ieri la sala sa fac proceduri si acum am gasit un kinetoterapeut tinerel, dar foarte interesat de pacienti si care chiar facea si conversatie despre tratament, despre proceduri, despre intensitatea curentului, despre cum ne simtim, etc.
Si mi-a zis ca ar trebui sa fac si gimnastica medicinala generalizata, dar cu insistarea pe exercitii pentru coloana. Mi-*a zis ca 10 sedinte m-ar costa 50 ron si chiar m-a convins sa le fac. A zis ca abia apoi pot merge la o sala normala de gimnastica sa fac exercitii de aerobic.
Poate a cam exagerat, nu stiu, dar mi-a placut ca nu a fost asa sec si lipsit de interes ca sefa lui, doctorita cu care am vorbit prima oara printre reprizele ei de tastare pe mess.
Insa imi e cam jena sa fac exercitii doar cu el, adica sa se ocupe de mine. Eu si in facultate, la orele de sport, stateam mai in spate, ca sa nu ma simt supravegheata si "cantarita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Stiu ca e la pranz dar azi am predat 2 ore de dimineata si vai, vai ce durere ca tare slabi mai sunt.
Azi am plecat la 6.15 de acas ca sa ajung cu un sfert de ora mai devreme la sala ca de la 9.15 incepeau orele ... Asa ca sunt un picut cu somnul in nas...
Acum ar tb sa ma apuc si de treaba dar nope nu imi vine a face nimic ca imi este foame.
Acum ziceti si voi nu sunt nebune!
Katic nu sunt mama superwoman sunt doar foarte catara daca pot sa spun asa. Intind coarda si uneori ups se mai si rupe dar daca sunt inca in viata se poate si repara.
Xerxe nu te jena! Lucrul la sala cu personal medical te va face sa fii mai confidenta. Profita de exercitiile astae sa fie ca pregatire pentru ce vei face pe viitor.
Va pupic si sa aveti o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ehei, ce abundenta de scris! Frumos tare, ca parca fuse cam liniste pe aici in ultima vreme.
Am fost si eu la fizioterapie anul trecut, tot pt spate. Trebuia sa fac 10 sedinte de ultrasunete si curenti si gimnastica, combinate, am facut doar 2 si am continuat cu exercitiile acasa ca nu aveam timp sa ma duc la cabinet, imi lua 1 ora dus, 1 ora intors, 2 ore stateam numai in trafic. Dar mi-au prins foarte bine...numai ca nu am voie sa fac exercitiile in criza, ci cand incepe sa ma lase intepeneala. La mine radiografia a zis ceva de genul ca am coloana cam stramba din nastere (ma rog..sau de la stat atatia ani pe scaun...ca se fac vreo 22 de ani in curand de cand stau peste 8 ore pe zi pe scaun) si o vertebra apasa pe nervul sciatic. Nu am voie sa ridic greutati prin aplecare din mijloc si oricum nu mai mult de kg si sa stau in curent. Acum ca ziserati de asta, cand ajung azi acasa scot schema de tratament din dulap si ma apuc de tarat pe covor. [:d] LOL. Spre incantarea lui Iepumare care face un misto de mine pe chestiile astea de nu se poate.
Cristinanoi am zis ca ne facem abonament la un complex care are sala de forta, aerobic, tae bo, piscina, sauna si masaj. O sa fie mai usor sa ne tinem de treaba asta daca mergem impreuna. Ca altfel eu nu ma duc fiindca nu cred ca ne-am mai vedea candva in afara weekendului (adica eu si Iepu).
Nu v-am povestit ca a venit Iepu din Italia cu multe cadouase pt mine: parfumel, 2 perechi de cercei (ca ma stie "deranjata" la cap cu cerceii, medalion si a vrut sa-mi ia si ceas dar nu era sigur daca o sa imi placa sau nu). Am fost foarte incantata, ca el de obicei nu prea face surprize, el e tipul pragmatic care nu vrea sa riste sa cheltuie banii pe ceva care u stie sigur ca va fi apreciat...asa ca de cele mai multe ori functioneaza pe principiul "ce vrei de ziua ta? ce vrei sa-ti aduca Mosul? hai sa mergem sa-ti iei cadou!". LOL.
Nico, mama, tu daca nu mananci ciocolata aia nu stiu cum te tii pe picioare. Si te inteleg perfect..cel mai mare viciu este ciocolata. Eu am inceput sa pun pe mine serios, bine ca am inceput iar Euthyroxul.
Oti, nu am fost supi ca nu a fost si Iepu la botez. Asta e. M-am simtit foarte bine in afara durerii de spate. Pe motivul asta nici nu am stat prea mult cu bebe ca nu puteam sa il tin in brate...mi-era sa nu il scap. Dar in schimb a stat tata cu el 95% din timp...e terminat dupa Alex, nu s-ar dezlipi de el.
KAtik, pupici si tie!!!!!!!!!
Elena, esti cam departe, ca veneam si eu la fizio cu asa medic.
Ei, pupici tuturor, eu ma pregatesc sa ma duc eco de ziua 14 azi.
Ah. Uitam. Masinuta mea e pe drum.Yupee...in curand voi fi "o blonda cu o masina misto". Ha ha ha
PUUUUUUUUUUUUUUUUp
P.S. Pisi, unde esti?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput