Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 19
xerxe2005 spune:
Buna dimineata.
Eu sunt un pic stirba, ca am avut o lucrare de trei elementi care s-a distrus si ieri am scos-o si mi-a luat amprenta sa imi faca alta.
Dureaza cam o saptamana. Imi fac din metalo-compozit Ceramage, adica cel caruia i se spune impropriu semiportelan si costa 250 ron elementul, deci 750 ron in total.
Trebuie sa incep sa calculez mai bine bugetul familiei, ca incep sa dau de fundul sacului. Mama ei de criza

!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Va invit la cafelute si bunatati ca vad ca Pisi ne-a parasit. Pisi te asteptam cu flori!
Hai ma ca ne-ai promis ca ne si povestesti diverse!
Ancuta e nasol cum trebuia sa te duci tu la proceduri ca daca stai 2 ore dupa in masina in aceeasi pozitie este egal cu zero.
Sa stii ca este cea mai buna idee sa te duci cu soata. faceti ceva placut si impreuna si mai este si folositor la sanatate. Si eu am sa fac acelasi lucru cand ma voi muta acasa. Am sa-l iau si pe al meu sot cu mine si si pe Roxy.
Xerxe ne pare rau ca ai de lucrat la dintisori! Dintii sunt foarte importanti si din pacate este ceva odata pierdut nu se mai poate pune la loc. Asa ca nu te gandii la bani si pune ceva bun care este si durabil.
Otilia, Nico, Katik, Miki, Claudia, Ioan iar ati disparut?
Va pupic si sa aveti o zi super!
Cristina
misha-germ spune:
Tuinea nu v-am parasit, ma uit zilenic ce scrieti, dar nu am timp mereu sa scriu...timpul asta!!
Azi am vazut un oribil accident, langa casa mea...o baba a vrut sa iasa din masina, si nu s-a asigurat...si a luat-o in plin masina din spate, si i-a retezat picioarele. Va dati seama cum era, f grav...ca a venit salvarea dar nu a ajutat-o f mult, astfel incat a venit elicopterul si a luat-o la un spital mai mare....
Tipa care a accidentat-o e distrusa, si uite asa le cauta moartea pe acasa pe babele astea, de peste 70 ani, si distrug alte vieti.
Otiliav spune:
Noi maine decolam spre tara, da Doamne sa ajungem cu bine. Cine stie, poate ne si intalnim prin Bucuresti ca vreau sa stam mai mult.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
hcclara spune:
'Neata!
Cristina sunt aici, va citesc cand am timp, da scriu mai rar ca n-am noutati!
Miha Doamne fereste! sunteti mai bine voi?
Oti drum bun spre casa!
noi avem program de cumparaturi azi, curatenie, am rufe in masina etc.
Kati ati fost la bazin? da-i incolo de pampersi, daca nu face caca pe el, pt pisi, crezi ca aia tin ceva? am avut si eu da zic ca sunt o prostie, da-i chiloti de baie pe el si salutare! eu ii dau slipi!
s aavti un we placut!
Pisiiiii unde esti? iar ai concediu???
iepumic spune:
Salutare!
Iaca si eu scurt pe aici ca tb sa mergem la bisericuta sa sfintim masinuta cea noua! ![]()
![]()
Am luat-o ieri, a fost totul din scurt, nu ne asteptam sa vina atat de repede, am aflat joi ca e pe drum si vineri ne-au sunat ca a ajuns si sa mergem sa o luam. Sa vedeti agitatie cu facut asigurari &Co intr-un timp atat de scurt.
AM fost joi la eco de ziua 14, nu reusesc sa inteleg daca e de bine sau de rau rezultatul, practic zice ca ovulatia s-a produs dar am un endometru f subtire (din ce am inteles eu de la fetele de la Aspirante) si uterul e f mic...ca de papusa, pe bune. Mai tb sa o fac si pe cea din ziua 21, pana atunci iau Utrogestan 1/zi preventiv. Mda. Sa vedem ce s-o -ntampla. La doctor merg abia dupa ce o am si pe cea din z 21. Asa ca pana atunci nici proiectoarele nu ma ajuta sa ies din ceata.
nico, scuze ca nu am mai sunat ieri, am fost cam zapaciti de chestia cu masina!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
iepumic spune:
POZICI PENTRU INGINERE CUMINITI SI CURIOASE
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Nu pupam nimic ca suntem gripati. Am avut un weekend de cacao. Am stat in casa destul de capsati si eu si fimiu. Cristi radea de noi...zicea ca pleaca de acasa sa nu l imbolnavim. Azi noapte a fost cumplit nu am dormit de cat 2 ore. Fimiu a tusit intr una, mie imi era rau. Acum sunt la servici si...dorm pe mine. Cred ca plec acasa sa dorm ca nu ma tine. Ce a trebuit sa vina gripa asta. Nu inteleg de ce nu ne lasa odata gripele in pace. Vreau caldura, vreme frumoasa, mult soare!!!!!!!!!
Sunt asa de obosita ca nici la aerobic nu pot merge. Dar sa nu ne mai vaitam atata.
Sa va zic ceva fimiu a facut o pasiune pt Mall. Toata ziua vrea acolo. ii place sa mergem la magazine sa probam haine, sa cumparam!!!!!! Cred ca noramea o sa ma iubeasca. Ce baiat ati mai vazut voi sa ceara la shopping??? ![]()
Si mai nou mainnebuneste fimiu ca vrea o titita (surioara)La anu ma conformez si incerc sa o iau de la capat.
Ma duc sami mai fac un ceai Hapciu
. va recomand ceaiurile de la Fares sunt naturale si bune. Am o colectie acasa si la birou
!
Nu va pup, dar ma gandesc la voi toate!
PS Anca, ca mi am adus aminte, v ati luat masina? Ca parca erai cu un matiz tu. Sa o stapaniti sanatosi!
Pupici filtrati si negripati
!
Ioana si Vladimir
iepumic spune:
Ioana, sanatate multa voua! Si nu imprastiati gripa!
Da, am luat masina sambata.....am pus poze cu ea. Eu conduc o Dacia Solenza si sotul un Matiz de la servici. Acum il avem si pe Golfy, o sa vindem Solenza dupa ce trece vremea asta de iarna.
Fetelor....va rog frumos...imi dati si mie niste idei de weekend romantic undeva la o pensiunea faina? pe la Horezu, Voineasa etc. M-am uitat eu pe net dar poate aveti vreo idee buna! Pleaaaase!
Va doresc o saptamana buna!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
tuinea spune:
Buna dimineta!
La mine este un frig de nu se poate dupa ce am avut furtuna si tot vreme 'frumoasa'. Ioana zicea ca vrea soare, cald deci ma inscriu si eu pe lista ei ca si eu vreau ... dar cred ca nu se poate ...
Miki imi pare rau ca ai asistat la un acccident asa de urat. Sa speram ca ambele doamne isi vor reveni! Tu ce mai faci ce fac copiii tai? Mai bine?
Claudia ne bucuram ca ai revenit! Nici eu nu am noutati zilnic! Cred ca sunt cea mai plictisitoare de pa aici ca in fiecare zi fac cam acelasi lucru.
Ancuta sa stapaniti sanatosi masina! Nu m-am uitat la pozici dar am sa ma uit. Cat despre ce ai intrebat nu stiu ca nu am fost niciodata in zona aceea.
Si acum ca sa va plictisesc din nou sa va zic ce-am facut si eu! Eu mi-am inceput saptamana ca si pana acum cu dus la sala, acum la servici ... Am avut un weekend placut: am fost sambata la cumparaturi si i-am luat Roxanei o multime de hainute si pentru mine asa ca sunt gata sa plec acasa numai ca mai este vreo luna si un pic ...
Va doresc sa aveti o zi superba!
Pupici!
Cristina