Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc frumos pentru lamuriri, Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pup si eu rapid toate inginerele! multa sanatate bolnaviorilor!!!!
noi raciti cu totii, dar ne tratam si ne reparam. avem si o varicela la cresa dar nici asta nu este grav. scapam noi de ea, intr-un fel sau altul

nu am apucat sa citesc, am program super incarcat, copiii la fel. peste o luna avem concurs la karate, asa ca ne pregatim puternic

vreau si eu sa ma apuc de oarece miscare ca nu se mai poate. nu se duce burta singura si ar cam fi cazul sa scap cit de cit de ea

spun si eu LA MULTI ANI! cu intirziere tuturor sarbatoritilor!

va pup pe toate, si pe puiutzii din dotare! incerc sa mai citesc din urma, daca mai apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, m-ai dat gata, ce de sport faci. Si eu trebuie sa ma mobilizez, am 10 kg in plus. Iar dupa nastere doar o data ce am fost la bazin si o data niste abdomene. Acum ca tocmai am trecut de 6 saptamani trebuie sa fac ceva dar uite ca nici plimbari cu carutul nu pot face, bate un vant rece, am iesit saptamana trecuta si imediat am avut probleme cu gatul, am iesit pana la masina sa merg cu Ana la bazin si m-a luat urechea si dintii. Poate imi fac timp in Ro, adica sper.
Dar ai dreptate cu plata, eu am platit 6 luni la bazin si numai asa m-am mobilizat ca trebuie sa simt ca nu am dat banii degeaba .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!!!!!!!!
Ieri a fost o zi superba....de dimineata m am trezit in cantarile baietilor mei...A muti ani mamiiiii nostu dupa care fimiu zice gata cantac tortu mami......otrtu cioco!!!!! Deci fimiu la 7.30 vroia tort...i am luat aseara si amancat pana s a umflat. La culcare m a intrebat mami maine a muti ani mami?????? Adica fimiu vrea sa fie ziua mea in fiecare zi. Au fost si niste prieteni aseara si fimiu a fost in al noulea cer....am dansat, am mancat pizze multe si tort si dulciuri. A fost f frumos. Azi mergem in club, la dans....si s asa euforica......
Xerxe eu merg si la sala si la aerobic si nu se compara. daca vrei sa slabesti eu iti recomand aerobic. Uite eu mananc cam 2000-2500 calorii/zi si in fiecare zi fac sport si slabesc. Poti trai cum zice Cristina si cu mai putin, dar eu sunt fomista de meserie. Si crede ma ca nu trebuie sa te gandesti ca esti mai plinuta si eu sunt si fac sport non stop. Noi avem bbi scumpi. Ele sunt slabe si atat ce rea am fost . Asa ca mobilizeaza te, ia un trening si o pereche de adidasi si la sala, aerobic cu tine! sa ne zici si noua cum a fost!
Va pup, ma duc sa mananc 2 iaurturi mici cu 0% grasime Asta e pranzul. Diseara o mamaliguta cu branza si gata...ieri a fost festin!!!!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana81
Si crede ma ca nu trebuie sa te gandesti ca esti mai plinuta si eu sunt si fac sport non stop. Noi avem bbi scumpi. Ele sunt slabe si atat ce rea am fost .

Asa zici, ha???
M-am distrat teribil, Ioana, draga! Ai fost bestiala!

Dragele mele Otilia, Cristina si care mai faceti sport, imi ridic palaria in fata vointei voastre si ma inclin , caci eu mai mult de o saptamana nu rezist sa fac miscare. Sunt o tofoloaga si-o ingalata de prima clasa si admir toate persoanele care sunt in stare sa duca o viata atata de organizata si de sanatoasa! Felicitarile mele!

Azi fac mega-curatenie prin dulapuri, asa ca sunt iar in fuga si iar inchei saptamana cu speranta unei saptamani mai bune pentru viitor!
Va pupic si-un WE de vis va doresc!

P.S. Promit sa comentez pe marginea a ceea ce s-a scris pana acuma, dar intr-o zi, cand voi fi mai free!
tot

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Vacanta la munte_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.

La noi bate vant trist, cu boli si decese printre fostii angajati de la Ape sau sotiile lor.
Sper sa isi schimbe directia sau sa risipeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena sa treci cu bine peste toate.
Cristina de cateva zile ma tot gandesc ca am admirat frumusete de fetita si nu am spus nimic. Forumul asta e ca un drog. Nu prea am timp sa scriu dar nu ma pot abtine sa nu citesc si sa vad poze.
Pisi si pozele din vacanta vostra le-am vazut dar tac chitic. Parca ii si vad pe baieti cum se distreaza la sanius. Sper sa reusiti sa mai ajungeti la munte cateva zile.
Noi ne-am propus sa mai mergem o tura dar pana prindem un weekend liber se topeste toata zapada .
Ioana ce frumos povestesti tu de Vlad. Ar trebui sa ne scri mai des de el.

Si pt ca vad ca deja e o moda cu mersul la sala mi-am propus si eu sa iau masuri. De fapt mi-am propus de un an dar acum comenteaza si sotul asa ca pana sa imi fac un abonament la sala am gasit tot felul de exercitii pe net si acum sunt cu febra musculara. Din pacate eu imi gasesc usor tot felul de scuze ca sa nu fac miscare.
Si la ciocolata nu am reusit sa renunt .

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata dragele mele!
Eu sunt bine, ieri am trecut examenul cu pricina si sunt tare fericita. Acum sunt mult mai relaxata.
Am fost la sala de dimineata si am facut de acum uzualele 600 calorii. La alergare am incercat sa mai pun 10 dar nu a mers pentru ca nu m-am antrenat de 3 zile asa ca am lasat-o asa cum era saptamana trecuta.
Azi este ziua de naster a unui coleg asa ca am trecut fuga pe la un magasin in mallul universitati ca sa cumpar un cadout. O sa fie si tort dupa amiaza si un suc langa.
Diseara sunt de servici la serviciul doi si dupa vrem sa ne ducem la film.
Aseara colega mea de casa a fost o draguta: mi-a luat flori, o cutiuta de bomboane maltesse si o felicitare sa-mi spuna felicitari ceea ce m-a impresionat profund.
Am citit si din urma si vad ca toata lumea se mobilizeaza la miscare. Este foarte bine: pot sa joc rorlul lui Mr. Motivation din UK. Aici este o campanie de mobilizare a po****tiei prin TV sa faca miscare macar 10 minute pe zi. Sa stiti ca si eu am fost de o lene crasa dar usor usor ma mai apucam ma mai lasam pana am gasit solutia cu platitul. Eu nu o mai fac de acum sa slabesc pentru ca va vie sa credeti ori nu eu ma simt bine in pilea mea asa mai grasuta cum sunt. Eu o fac pentru sanatatea mea si sa stiti ca tine: am avut o glicemie mai ridicata in octombrie si dupa ce m-am apucat serios de treaba a scazut sub normal.
Otilia mai ia liber inca vreo cateva luni si apoi te vei apouca si de exercitii. Acum ai bijuteria care are nevoie de tine!
Pisi pe tine te intelegem mama de ce nu faci sport: pai la cum arati tu nici nu ai avea nevoie sa te apuci. Nu stiu cum faci sau ce dieta tii dar arati superb!
Nico pai sa stii ca nu este nevoie sa renunti la nimic pentru ca nu poti traii toata viata fara acel ceva mai ales daca iti place. Eu nu mai fac asa ceva: nu mai mananc nu stiu ce. Mananc de toate, am si zile in care ca si Ioana rup dar ma controlez pe parcurs. Eu sunt un exemplu rau de persoana care nu mananca foarte mult, face si exercitii si tot slaba nu sunt pentru ca mai mananc si ceea ce imi place!
Ancuta mai esti in viata? Sper ca ai avansat cu proiectul!
Va pupic si sa aveti o zi minunata!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare, natiune.
Ioana, la multi ani, cu intarzierea intarzierilor si cu scuzele de rigoare.
Cristina, am mai avansat cu proiectul dar e departe de a fi gata. Din motive obiective nu am putut lucra prea mult in ultimele 3 zile. Duminica am avut botez si toata ziua a fost blocata, sambata am lucrat cat de cat dar apoi am avut de cumparat niste cadouri...si ieri la fel...si daca astea nu erau suficiente am intepenit rau de tot de sambata dimineata si m-am chinuit cu niste dureri de spate si apoi de stomac din cauza antiinflamatoarelor de efectiv nu am prea putut sta pe scaun, mai ales ca la servici nu prea am avut de ales. Aseara la 9.30 m-am pus in pat ca efectiv nu mai puteam si nici in pat nu puteam sta decat intr-o singura pozitie. Dar acuma ma apuc iar de lucru ca oricum azi am zi lunga, la 12 tb sa ma duc la aeroport sa il culeg pe Iepumare.
Va pup, duty calls.
Sanatate tuturor!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cristina felicitari pt examen! bafta am uitat sa iti urez dar macar m-am gandit la tine. Foarte draguta colega.
Eu ar trebui sa ma controlez cu dulciurile caci nu prea imi fac bine. Miscare fac ca sa ma simt mai bine, nu musai pt slabit (daca reusesc sa scap si de burta e ok, daca nu, asta e). Acum simt doar febra musculara din pacate .

revin

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput