Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 16
iepumic spune:
Buna seara dintre mormane de hartii,cataloage, pixuri, rigle si alte ustensile ingineresti si scolaresti. Dupa cum probabil va imaginati judecand si dupa absenta mea de la postari (motivata, parol), sunt in plin proces de creatie si productie (nu stiu care predomina deoarece la aceasta ora creierul meu este foarte lent, ca un Pentium 286).
Ca sa raportez pot spune ca mai am o multime de lucru si nu am cum sa predau in 25 ianuarie, ma indoiesc ca voi reusi sa predau chiar si in 30. Dar am avansat considerabil mai ales ca mi-am luat niste spiridusi sa ma ajute fiindca altfel era "mai imposibil" decat Misiune Imposibila (daca ma pot exprima astfel, cu scuzele de rigoare pentru biata limba romana).
Nico, banuiesc ca si tu esti ocupata....sa stii ca dintre toate motivele care ma anima sa fac cat de mult pot si sa termin cat mai repede, doua sunt decisive: sa ii dau arhitectului spatiile tehnice necesare si sa iti dau tie tema pe electrice ca sa ai front de lucru. Dar sincer m-am impotmolit, trebuia sa aleg niste ventilatoare pentru bucatarie si m-am blocat ca nu gasesc ce-mi trebuie si la cat de obosita sunt acum nu pot gandi si nu-mi vin idei. Asa ca mai bine o las pe maine si-mi asum injuraturile de rigoare pentru inca o zi de intarziere.
Fetelor....vad ca sunteti toate foarte ocupate....ca sunteti multe dintre voi pierdute in misiune.
Cristina, demult vreau sa zic ceva dar ma iau cu altele si imi scapa....draga mea, poate imi explici si mie ce-ti curge tie prin vene, ca sange sigur nu...[:P]...cum faci sa te mobilizezi pentru a merge la sala si aerobic cu noaptea in cap??? Eu ma trezesc pe la 7 si am inchiriata o macara in acest scop iar motoarele mele sunt cu adevarat ambalate fix....aproape niciodata pe parcursul zilei, cu mici exceptii. Cel putin in ultimele zile. MI se pare de domeniul fantasticului sa ma mai duc si la sala dimineata!!!!!! Of...lenesa de mine.
No...tb sa va parasesc si sa imi inchei melodrama aici...ma asteapta "poneiul" (a se citi Matizul) la scara... a venit Iepu sa ma duca la masa, ca n-am avut timp de pregatit papa.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Ioana, sa fii sanatoasa, iubita, fericita!
Ca rasfatata vad ca esti, Vuitton ![]()
Misha, multa sanatate muschetarilor. Ai incercat naturiste pentru cresterea imunitatii?
Xerxe, sa porti sanatoasa si mandra hainuta. Am tras cu ochiul la pozele tale, ce-mi place de Razvan aici, ce de sosete are si m-a dat gata mutrisoara lui, parca-i prins in flagrant.
Iepuras, spor la munca si pofta buna!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
xerxe2005 spune:
Multumesc de compliment. Chiar ma saimt bine in hainuta mea.
In poza aia eram la sora mea in vizita si ca sa nu stea Razvan cu cizmulitele in casa, ca sunt incomode, asa ca i-am dat niste sosete de-a surorii mele, ca sa nu il ia cu rece de la gresie.
Am inceput de azi sa iau Capsula de slabit de la Arpfarm. Stiu, am studiat indelung pe internet efectele ei si parerile pro si contra, dar m-am hotarat sa risc. Sper sa am ceva efecte pozitive.
hcclara spune:
'neata!
Ioana, la multi ani, multa fericire si iubire! si o zi frumoasa sa ai!
Miha multa sanatate familiei!
Cristina am amanat operatiunea pe marti, fiindca avem vaccin marti dimineata si nu vreau sa raceasca pana atunci!
trebuie sa plec nu mai am timp acum, dar revin mai tarziu.
pup fetele!
nma spune:
Buna dimineata!
"LA MULTI ANI IOANA!
Daca mai povestesti mult de posete o sa fiu invidioasa pe tine. Si mie imi fac cu ochiul dar la cat costa ....
Anca nici eu nu stau roz cu lucrul. Zilele acestea ar trebui sa fac si un drum la Dambovicioara. Colegul cu care lucrez are si el mult de lucru.
Pe deasupra eu trebuie sa mai si invat. Ieri am reusit sa fac cateva probleme. Vreau sa dau ex pt gradul IV, adica inalta tensiune, si cum am lucrat doar pe joasa nu mai stiu nimic teorie. M-au sunat ieri de la birou ca imi platesc ei examenul numai sa fac tot posibilul sa il iau
.
Miki sanatate multa. Sper sa scapati repede de probleme.
Pe langa munca ne mai da si Andra de lucru. E foarte incapatanata. Iti trebuie multa rabdare cu ea si la noi s-a cam terminat. Daca ma ocup numai de ea se supara Alex asa ca va dati seama ce e la noi in casa. Daca ne punem la masa domnisoara vrea pe scaunul meu asa ca urla pana o las acolo. Dupa urla ca vrea o anumita lingurira (nu e mereu aceeasi). daca nu are farfurie ca a noastra iar e scandal. Vrea sa manance singura si murdareste tot. cat de curand cred ca o sa renunt la covor (desi e din lana si am dat o caruta de bani pe el) caci e plin de pete care nu mai ies.
Uite ca am intrat sa o pup pe Ioana si m-am intins cat o placinta.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
poze
tuinea spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
La multi ani Iona! Sa fii sa natoasa, la punga groasa si tot ce doresti sa ti se implineasca!
Vad ca s-a mai animat putin pe aici. Cum ar spune Pisi: 'sa curga' de toate pentru voi fetelor!
Miki multa sanatate la toti si asa cum a zis si Otilia ai incercat cu naturiste? Noi anul trecut am avut-o pe Roxy de doua ori sub antibiotic injectabil in iarna si apoi din vara am ince4put sa-i dam ceva pe baza de plante pentru cresterea imunitatii si anul asta ne-a ferit Dumnezeu si nu am mai avut probleme.
Ancuta vad ca si tu estei in forma de facut proiecte. lasa ca tu esti fata desteapta si ai sa gasesti solutia pentru ventilatoare.
Cat despre mine cum ma mobilizez: am platit azi pentru un an la sala deci trebuie sa fac banii aia sa fie cheltuiti cu folos!![]()
nu ti se pare o idee care te-ar misca din pat? Si apoi este si cum te obisnuesti si langa cine dormi ca si eu daca as fi pe bratele soatei mele nu cred ca mi-ar fi usor sa ma desprind.
Nico pe tine te-am uitat la apel asa ca imi cer scuzele de rigoare! vad ca si tu in aceeeasi oala cu Ancuta dar tu stii ca poti asa ca go for it!
Xerxe sper sa-ti mearaga pastilutele de slabit. eu din experienta mea de durduplina pot sa-ti zic ca nu mi-a mers decat dieta alimentara sanatoasa si mersul la sala asa ca am renuntat in a mai crede in minuni. Pentru tine sper sa mearga!
Claudia sper sa meraga operatiunea dupa vaccinare. Eu nu am avut problema asta cu Roxy ca statea pe oala de la 4 luni! Stiu in schimb de la o prietena ce vanatoarea naibii era ... Succes!
Otilia cand ne mai delectezi cu niste pozici de-ale fetelor tale? Tu cum stai cu somnul, alaptatul? vad ca nu te plangi.
Va pupic si sa aveti o zi superba!
misha-germ spune:
Merci fetele...sa stiti ca le-am facut o cura de propolis de vreo 2 luni la toti, dar tot au luat virusi, adica Alex a inceput cu Streptococul si asa s-a tinut lant la toti. Acum suntem spre sfarsit si sper sa nu mai revina inca vreo unul.
pe toate.
Pisicuta spune:

Vaaai, mie, dar stiu ca v-am neglijat, nu gluma! Deci, imi torn camionul de cenusa in cap, imi fac "mea culpa" si ma chinui sa scriu doua randuri-trei, ca sa vedeti ca nu v-am uitat, chiar daca nu v-am mai stresat asa de tare cu postarile mele.
In primul si-n primul rand, trebuie sa spun si eu, cu o zi intarziere, LA MULTI ANI! Ioana, sa fi sanatoasa si iubita, sa fi inconjurata de toti cei dragi in fiecare clipa si viata sa-ti astearna la picioare tot ceea ce-ti doresti de la ea!

Miki, eu la copiii mei le fac, incepand din luna octombrie a anului 2007 (ca atunci am aflat de acest tratament de imunizare) cura cu oscillococcinum si-i drept ca iarna trecuta mi-au racit frecvent, dar iarna asta absolut deloc. Din octombrie sterg praful de pe cutiile de nurofen si panadol. Pe langa doza saptamanala de oscillo, o luna da si-o luna nu le dau ursuleti cu echinaceea si zilnic propolis cu vitamina C. ... Poti incerca si tu. Chiar daca efectele nu-s imediate, pe termen lung ai numai foloase de adunat.
si sanatate maxima tuturor!
Claudita, multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur ca ti-au placut pozitele noastre! Chiar ca am avut o vacanta de vis pe care, daca ar fi dupa mine si pitici, as reedita-o de sute de ori/an! ... Noroc ca nu-i dupa noi, ca si-ar lua campii al meu ![]()
Voi ce mai faceti??? Ati rezolvat problema cu urechiusa buclucasa??? Eu va
dulce sa treaca toate si sa fiti sanatosi tun!
Cristinica, vazut poze 

, placut nespus si abia astept sa mai postezi si altele, ca fac foarte bine la un creer incins! Pe cuvant! 

Sefa!

Inchei abrupt, nu inainte de a va transmite toata dragostea mea si toti pupicii din lume!
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Vacanta la munte_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008
xerxe2005 spune:
Cristina, zi-mi si mie te rog cu ce te imbraci la sala?
M-am hotarat si eu asta noapte, dupa o repriza de plans a lui Razvan, sa incep sa ma duc la sala de 3 orei pe saptamana. O sa vorbesc cu bona sa ii platesc orele astea in plus.
As vrea sa fac aerobic. Mi-a placut mult in facultate, la orele de sport. Mai tarziu, poate o sa trec si la fitness sau la combinari.
Nu stiu cum e acolo, unde esti tu, daca sunt si ceva fete plinute pe langa gagicile filiforme, dar eu imi doresc mult ca, la sala la care m-am hotarat sa merg, sa fie si fete grasute, ca sa nu ma simt asa penibila si patetica.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Va invit la cafelute, ceiut, suc de care doriti voi dar natural sa fie si gustarica!
Eu am avut programul obisnuit: dus la sala, acum la servici, ochiade la mail, ochiade pe DC si apoi incepe calvarul.![]()
Pisi sarut mana de aprecieri! Nici cu tine nu imi este rusine ca am bagat si eu ochiul la tine in pozici. Vreau si eu unul din baietii tai de ginere ca dupa cum vad gena de la parinti se mosteneste si la copilasi: frumosi si destepti!![]()
Da ce va invidiez eu pentru trasul cu sania ... Vreau si eu dar deh aici nu ninge si nici nu as avea cu cine sa ma joc asa ca pofta in cui !
Xerxe eu la sala ma duc cu pantaloni de trening si cu tricou. Pentru mine cel mai important este sa fie tricoul de bumbac sa absoarba transpiratia bine ca daca are un pic de sintetic ma ciupe pielea de nu mai pot si pantofii de sport. Eu mi-am luat de la kappa si atre buni mai sunt. daca nu ai pantofi buni nimic nu poti face. Mai ales eu ca sunt mai grea si am talpile mici (35) daca nu am incaltari bune ma dor labutele de nu mai pot. Eu nu fac gimnastica fac la aparate dar am facut asta dupa ce am dat jos grosul kg si acum ma tonific si incerc sa mai si dau jos. La mine raportez totul la calorii: mananc dupa calorii - incerc sa le mentin la 1500-1800/zi - exercitii fac dupa calorii: zilnic fac 550 impartite astfel: 150 bicicleta, 200 rolling mashine, 200 steper si acum mai fac 50 pe banda de alergare.
Spor la treaba si sa stii ca acolo e solutia!
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Cristina