Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 15
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor! Vad ca nu este buna deloc ...
MA alatur si eu voua si ma rog pentru ingeras ... Din pacate cuvintele in asemenea cazuri sunt de prisos ...
Miki te imbratisez si pe tine pentru ca te vad cat te zbati si te admir foarte mult ca esti capabila sa o faci.
O imbratisare de grup fetelor si sa ne rugam pentru cei care au nevoie!
Pisicuta spune:
![]()
![]()
No comment!

pentru Emma! 

pentru sufletelul micului ingeras Gabriel! 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mii de imbratisari calde pentru Miki si toata munca ei!

Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Vacanta la munte_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008
xerxe2005 spune:
Sa iti dea Domnul multa putere Miki, sa iti continui munca! Avem nevoie de oameni ca tine.
Am gasit haina de stofa marimea 50 care imi vine bine, pentru ca are un croi ce se largeste pe solduri. E o haina serioasa si decenta, cu niste nasturi mari, singurul detaliu ce o inveseleste. Sotul a zis ca ma imbatraneste. Dar eu ma simt bine in ea.
Am fost vineri in delegatie pe la niste baraje si soferul nu mai stia drumul cel bun si a luat-o pe o ruta ocolitoare, pe niste coclauri cu pamant umed, gheata si zapada si ne-am ratacit la un moment dat, era sa ne rasturnam, dar masina Mitsubishi nu stiu de care, de teren, s-a comportat exemplar si am reusit sa ajungem la destinatie. Mi-a placut mult aventura si abia astept sa mai ies din birou, la aer.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
tuinea spune:
Buna dimineta fetelor!
hiadeti ca va servesc o cafeluta virtuala si un ceiut ca sa ne mai punem un pic pe picioare dupa vestile astea rele.
Eu tot weekendul am invatat la project management. Simt ca mi se ia dar mai este o sapatamana si va fi examenul si gata cu nebunia asta.
Xerxe ma bucur ca ti-ai gasit hainuta sa-ti placa. Important este sa te simti tu bine in ea.
Ati fost curajosi acum pe iarna asta sa va duceti pe un drum pe care nu-l stiti. Ai grija!
Fetlor va pupic si va imbratisez!
hcclara spune:
salutare!
Pisi am vizionat pozele voastre, tare frumoase sunt, si ce dor mi s-a facut si mie sa revad locurile alea! iar voi vi-s tare frumosi si fericiti, ramaneti tot asa!
Cristina nu le-am ratat nici pe alea tale, Roxi e tare dulcica si seamana cu voi amandoi, iar tu radiezi de cate ori te vad in poze! nu mi te pot inchipui nervoasa sau suparata! spor la invatat si bafta la examen!
Kati ce mai faci? familionul ce face, copii sunt bine, cumiti? eu cu Luca sunt la operatiunea olitza ca acusi mergem la gradi si nu reusim sa scapam de pampers!!! si face intr-o veselie pe el, desi stam cu olitza sub nas

pupici la toate!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Va poftesc la inviorare sil a la gustarica. La mine este tare frigut. De dimineata era si un pic amortit pe jos. Am fost la sala ca deobicei si ma simt in forma acum.
Claudia multumesc frumos pentru aprecieri! sa stii ca atunci cand sunt acasa nu o sa ma vezi vreodata bosumflata. Acolo nu pot sa fiu suparata pentru ca mi se umple sufletul de bucurie si si daca incearca cineva sa-mi strice ziua e deajun sa-o vad pe Roxi si imi trece de toate.
Aici este diferit ca nu are cine sa-ti spuna o vorba buna, sa-ti dea un pupic si o imbratisare. Acum sunt mai in forma ca nu prea ma enerveaza lumea prea tare deci este in regula!![]()
Va pupic fetelor si sa aveti o zi minunata!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
vad ca m-ati lasat singurica pe aici.
Eu va fac cinste si in dimineata asta si va mai invit si la o portie de chatuiala.
Eu am avut programul meu obisnuit pe care cred ca-l stie toata lumea deja: sala, servici, experimente, servici 2...
Claudia cum merge cu olita?
Otilia ce face bebelina si cum merge cu Ana? Este incantata de surioara?
Ancuta ai inceput tratamentul cel nou?
Pisi, Kati voi ce mai ziceti?
Miki te-ai mai revenit?
Xerxe ai mai fost in aventura cu masina de servici?
Ioana tu ce mai faci?
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
Ioana81 spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu azi pe for dupa mai mult imp si...m am intristat. Ma alatur si eu voua cu rugaciuni, nu ma gandesc decat ce tristete nemasurabila poate fi in sufletul parintilor! vla e cel mai frumos lucru din viata mea.
Noi suntem bine. am primit cadouri frumoase de Sf Ion printre care o pereche de pantofi sport de la Benetton!!!! Bineinteles de la sot! Si bluzite dragute si farduri si parfum.
Maine e ziua mea...da.....si am fost in mall duminica sa imi ia Cristi o geanta...imi doream un Loius Vuitton, dar cu criza m a multumit cu un Calvin Klein si bonus o bluzita si o curea tot de la CK. Asa ca sunt f rasfatata. De sf Ion fimiu mi a cantat cu tasu de dimineata La Multi Ani!!!!!!! Si doamne ce fericita am mai fost cand m am trezit in urale! Si am fost f pupata. Nici nu vreau sa ma gandesc maine dimineata cum ma vor scula. Sigur o sa ma faca sa imi explodeze inima de bucurie.
In rest cu sarbatorile m am ingrasat vreo 2 kile. Acum le am dat jos si iar sunt la regimuri si aerobic mult! Ah si sa nu uit...munca
!!!!!
Va pup! Si intru maine sa va zic cum m am trezit!
Ioana si Vladimir
misha-germ spune:
Tuinea , da incerc sa-mi revin din toate, ca nici la mine acasa nu e roz situatia, andy cel operat are infectie in sange, Alex cel mare are al2lea Streptococ in gat, in fiecare luna are antibiotic. Eu nu stiu ce sa mai fac, mi-e si groaza sa-l mai las la gradi.
La voi tot asa, e problema cu infectia asta?
Noi de o luna o tinem in raceli, eu tot cu capul infundat, doctorita mea imi zice ca e in ordine, dar pe mine ma doare gatul in fiecare dimineata.
Pe Andy il ia numai in vara la gradi, ca va merge la una speciala, si mi-l ia cu masina si il aduce la 4 dupa masa tot cu masina, macar ma scap de o grija. Pana in vara va veni acasa o educatoare saptamanal sa invete sa vorbeasca sa se joace, etc.
Munca si iar munca, in rest...
pupici la toate fetele din aceasta comunitate!