Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 14
iepumic spune:
Salutare, dragi tovarase.
Cris,nu am rezolvat, am facut niste socoteli si am deci sa o mai aman vreo saptamana. Daca am probleme te anunt. Imi pare rau ca ai fost bolnava, eu am fost asa de ocupata incat nu am prea intrat pe forum si nu mi-am dat seama ca ai lipsit si tu.
Sunt super obo, ieri am fost la endocrinolog, m-a bagat iar pe tratament dar mi-a dat multe sperante legate de
, mi-a dat de facut niste ecografii si radiografii si un tratament mult mai omenesc decat cel dat de medicul ginecolog, in sensul ca nu e asa drastic. Ea a fost de parere ca ginec. mi-a dat prematur un tratament prea dur de care poate nu am nevoie si care imi face rau si , mai mult, care trebuie facut sub monitorizare ecografica (ceea ce ginec. n-a zis) ca altfel nu doar il fac degeaba dar ma expun si unor riscuri serioase (chisturi ovariene, PCOS si alte nebunii). Asa ca ea a ales varianta simpla pentru inceput si dupa ce vedem cum merge si cum stam, hotaram ce pasi mai trebuie facuti. Am plecat de la ea foarte increzatoare si parca mi-a dat asa, putere, ca se rezolva si ca va fi bine.
va pupic, v-am zis ca am mult de lucru asa ca ma intorc la treaba.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Am avut si eu prima noapte in care am dormit ca un prunc.
Ancuta ma bucur mult ca ai gasit pe cineva care sa fie bun pe endocrinologie. Eu am avut un medic bun dar din pacate a murit. Noroc ca am reusit sa ma reglez din punctul asta de vedere cat inca mai era in viata. O sa vezi ca dupa tratamentul asta o sa fie totul perfect si o sa ne spui sa ne pregatim de botez.
Eu azi am o multime de treaba, diseara am ora de calarie si trebuie sa ma pregatesc constiincios pentru pe 26 cand am examen. Imi este o frica de nu mai pot ca a costat cam mult si sper sa nu ma fac de rusine.
Va doresc sa aveti o zi usoara si va pupic!
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Am plecat de la ea foarte increzatoare si parca mi-a dat asa, putere, ca se rezolva si ca va fi bine. |
Sper sa fie bine si sa iti dea Domnul ce doresti!
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
tuinea spune:
Buna dimineta!
Fetelor poftiti la micul de dejun! Va servesc cu toate bunatatile asa cum am invatat de la Pisi!

Eu sunt in forma maxima azi chiar daca mai tusesc. Am venit furtunos la treaba, am pus toate cele la lucru acum trebuie sa-mi misc si creierul sa invete ceva pentru examenul de project management ... Asta e treaba grea ...
Aseara fusei la cai si tare bine a mai fost dar ma dor picioarele de nu mai pot ca nu am mai fost nici la sala sa pregatesc cat decat muschiuletii. De luni ma duc iar ca deh trebuie.
Poze tot n-am pus dar pun weekendul asta.
Cam asta este pe ziua de azi!
Pupici si super zi sa aveti!
Otiliav spune:
Anca, tare ma bucur sa te vad optimista. Bafta!
Misha,
am vazut cat te-ai implicat in cazul lui Gabriel. Am transferat si eu iar aseara am citit ca se pregatesc de plecare, uraa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Pisicuta spune:
WE placut tuturor!
Cand va plictisiti, puteti "baga o geana" in cel mai recent album pe care l-am facut pe WebShot" cu instantanee din vacanta la munte. O schimbare de peisaj este bine-venita oricand. Sper ca de saptamana viitoare sa ma mai debarasez de probleme si sa-mi reintru in atributii.
V-am pupat pe toate, fara exceptie!
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Vacanta la munte_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008
tuinea spune:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/Sarbatori2008#
Asa cum am promis cateva pozici!
Sa aveti un weekend minunat fetelor!
misha-germ spune:
Otilia, merci din pacate Gabriel ne-a parasit azi dimineata, nici nu va puteti inchipui ce tristete e in sufletul meu, ca era programat luni sa vina la operatie in Germania, si uite ca nu a mai rezistat.
Acum e ingeras...speram sa ii fie mai bine de acolo, s-a chinuit foarte mult aici pe pamant.
Cazul lui pe:http://seek-on.com/wpmu/gabriel/
Trist, foarte trist...ca ne mor asa copiii. Am un gol in suflet, insa sper sa ajut altii sa reuseasca, sa nu ma mai afecteze asa mult aceste cazuri...
pentru Gabi...
iepumic spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca...nici n-am cuvinte.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Misha, am citit de dimineata, mi-a intristat ziua. Am vrut sa vad care mai e situatia, cred ca s-au strans banii, dar prea tarziu. Sa ne
pentru el si familia lui.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre