Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 13
nma spune:
Mai somati sau munciti cu drag si spor???
Eu dupa 20 de min de lucru m-am hotarat sa strag bradul si sa fac curatenie. Am si bucatarit ceva. Acum ma apuc serios de proiectat o priza de pamant, dar nu puteam sa ma apuc de treaba facar sa mai citesc ceva pe forum
.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
hcclara spune:
salutare!
Miha din pacate nu cunosc nici o fundatie, sa dea D-zeu sa ajunga cat mai repede cu el la clinica aici, am sa-i caut cand sunt aici, sa imi spui te rog ce stii!
Pisi,Kati ce faceti? ati inceput lucrul? copii ce va fac?
Nico pt gustul meu e prea incarcat ceasul, si ca si anca, si eu sunt pt swatch, citizen, fossil...eu am arucat bradul acum o saptamana si copii au fost tare tristi.
La noi e tare frig, da am fost putin afara cu sania, ca mai avem putina zapada.
sa aveti o seara frumoasa!
nma spune:

Nu stiu daca am mai spus dar am renuntat la ceas. O sa imi caut unul cand am timp. Poate ajung la Bucuresti saptamana viitoare si dau o tura prin magazine. Pe aici nu am vazut nimic interesant.
Eu in loc sa muncesc le fac vanzare magazinelor. Am fost ieri in oras sa imi iau geaca si m-am intors cu haine pt Alex. M-am oprit si la un supermarket si m-am intors cu datorii acasa. Noroc ca eram cu o prietena.
Sotul mi-a pus interzis la cumparaturi dar nu e vina mea ca au crescut preturile.
Azi merg iar sa imi caut geaca.
destinatia la munte deja s-a schimbat. Imi spunea sotul ca e mai multa zapada la Paltinis asa ca a facut deja rezervarile. Acum sa vedem cum stam cu sanatatea. Alex e inca cu febra dar nu trece de 38 asa ca nu ii dau antibiotic.
Nu stiu ce a patit al meu sot dar in ultimul timp eu ma duc in oras iar el sta acasa cu pustimea.
sambata a fost asa de haios. Eram in mall si ma suna sa ma duc urgemt acasa ca a facut fata pe ea. I-am explicat ce are de facut si mi-am vazut de cumparaturi. Am gasit fata fara scutec dar era curata
.
poze
Pisicuta spune:
HAPPY NEW YEAR in 2009!
Bine v-am gasit, dragele mele dragi! Lasati festinul de-o parte si haideti sa purcedem la consum excesiv de apa plata cu lamaie si

la greu, caci eu, una, sunt mingiuca pe doua picioare dupa Sarbatorile astea, cu tot cu zoala de la munte. ... Ca la Craciun am mancat de nervi, de cate ori o vedeam pe socro, la Rev am mancat de drag, de cate ori ii vedeam pe ai mei, iar la munte am mancat ... din obisnuinta, deja!Sunt in viteza, ca abia am venit la lucru si astia m-au luat de buna si m-au pus la treaba, desi salariile nu reusesc, inca, sa ni le dea ...
O zi MINUNATA va doresc, chiar daca-i marti, 13 si suntem in plina recesiune economica!

Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008
misha-germ spune:
Claudia o sa te tin la curent, o sa-ti scriu mail, cand va ajunge. Deocamdata s-au strans 4000 euro, si cica a intrat si Liana stanciu pe fir si va face campanie la B1tv sa stranga cat mai repede, copilul e in stare critica si nici inima nu-l mai tine din cate stiu.
Spitalul nu-l primeste pana n-are suma in cont, asa procedeaza toti, eu am luat legatura cu fundatii aici, dar treb sa asteptam si el nu mai poate astepta. Asta e Romania, bine ca suntem aici, ca acolo ne mor copiii.
VA pup pe toate!
xerxe2005 spune:
Buna dimineata
Si eu vreau sa imi cumpar o haina de stofa, ceva intre cojoc si haina de piele-sacou.
Vineri plec si eu in delegatie si vrea sa ma simt bine.
Si poseta trebuie sa imi cumpar. Astea mi le fac cadou de Caciunul si Anul Nou pe stil vechi care tocmai au trecut.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
nma spune:
Salutare
Elena multam de cafea.
M-am intalnit azi cu un coleg si am baut o cafea tare de mi s-a facut rau. Stiam ca de obiecei e cam spalacita cafeaua in oras dar m-am inselat.
Unde mergi in delegatie?
Eu nu mi-am luat inca geaca ca caci am facut greseala sa ma uit si la cele de firma si acum nu imi mai place nimic la banii pe care ii am. Ma convins sotul ca merita sa facem un efort financiar asa ca mai merg si azi o tura prin magazine. E bine macar ca sunt reduceri.
La posete nu ma mai uit ca si mie mi-ar trebui una mai mare dar am vazut preturile asa ca mai astept.
Azi am aflat ca o firma maricica se intereseaza de persoana mea. Vor sa discutam de o posibila angajare. Oferta lor pare foarte tentanta dar acum sunt curioasa daca sunt dispusi sa astepte pana imi termin eu toate proiectele pe care le am in lucru plus ca fac mofturi si vreau program de max 8 ore.
poze
tuinea spune:
Buna fetelor!
Am inviat si eu. Fetelor am fost tare bolnava de aia nu m-am mai prezentat pe aici. De joi seara a inceput dansul dar cel mai rau mi-a fost sambata si duminica. Am avut febra peste 39, tremura si patul cu mine, frison, n-am mancat apropae nimic in zilele alea. A fost bine pentru sunci ca tot ceea ce am pus acasa s-a topit si chiar un kg peste. Ieri am venit si eu tarasi - grapisi la servici dar tot imi vajaia capul. Azi e prima zi in care ma simt mai omeneste.
Am vazut ca au fost ceva accidente, ceva incidente. Sper ca toata lumea sa se faca bine.
Ancuta ai rezolvat?
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
xerxe2005 spune:
Nu am gasit nimic ieri nici o haina sa ma incapa. Mie imi venea prea strans marimea 50 si as avea nevoie de marimea 52, dar nu am gasit pe unde am fost eu. Si am gasit cateva chiar frumusele si relativ mai ieftine decat bugetul alocat.
Asa ca sper sa mai umblu azi daca reusesc. Ca avem ceva de pregatit pentru o sedinta de luni si trebuie sa stau peste program. Iar maine ma duc la Vaslui in control pe la niste baraje, sa vad daca aplica programul friguros. E prima mea iesire de genul asta si sper sa fie bine.
Oricum, maine deci as fi vrut sa am haina noua.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
nma spune:
Buna dimineata!
Cristina ma bucur ca esti mai bine. Eu credeam ca esti foarte ocupata. Sa inteleg ca a fost o gripa urata?
Elena sper sa iti gasesti azi hainuta pe care o doresti. Eu pana la urma nu mi-am luat nimic caci mi-a promis sotul ca mergem la mall in Sibiu. Acolo sigur sunt mai multe modele.
O zi frumoasa tuturor 
poze