Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 8
tuscut spune:
Michelle, Daniela, multumim de aprecieri
. Daniela, da, iam taiat bretonul ca ii tot venea in ochi iar clamitele facea ce facea si ajungeau in gurita
Asa ca am tuns-o ![]()
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
ella10 spune:
Helau!
Mihamora,Mariussimiuc,Tuscut,Celia,Alice ,Daniela,Anca,Ghinetz,Anilansa va multumesc pentru urari
,azi imi vor veni finii care i-am botezat in vizita si nasii de botez ai Biancai;am incercat eu sa fac prajitura dar nu prea mi-a iesit
asa ca voi cumpara ca e mai sigur;pe voi va servesc cu 

Bianca se simte mai bine,i-au trecut in mare parte tusea si mucisorii,e bine
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Anilansa spune:
ella multumesc pt bunatati ... si eu acum fac lista de cumparaturi pt sambata si duminica ... eu am doua transe,
inca o data LA MULTI ANI !!!!!
eu azi am descoperit ceva ....de cand am dat drumul la centrala Darius tusea si avea nasucul infundat .... am o sapt de cand tin apa pe calorifere si acum nu mai are nik![]()
e tare frumos afara ... noi pe la 3.30 o intindem pina la bunicul la servici cred o scurta plimbare
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Sunt Dana. As vrea a-mi spuneti daca stiti un cabinet bun si de incredere pt a faceun triplu test sau dublu test?n Plsss 
anca0234 spune:
din cate stiu eu ambele teste se fac doar la sinevo. dublu test se face intre 12-14 sapt iar triplu test se face 14-18 sapt, parca asa tin minte. dar vezi ca tre sa ai ecografie de morfologie fetala ca altfel nu poate fi interpretat
anca
lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca0234 in plus, dragos nu prea e priaten cu suzeta. nu a invatat decat cum sa o scuipe din gura. |
Anca, bucurate ca nu-i trebuie. Stefy a inceput s-o caute la un an si jumatate cand au inceput sa-i iasa caninii..... Dar avem o saptamana de cand am lasat-o si nu mai intreaba de ea.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui Anilansa de unde ai luat branza calcica????? si supita de legune tu cum o faci? |
Alina, pentru a obtinre branza calcica se pun 8 pastile de calciu lactic la un litru de lapte. Daca sunt prea putine, nu se branzeste laptele, daca e prea mult.... e prea mult.
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui anca0234 daniela ce rezolv daca in loc sa ma trezesc sa il alaptez ma trezesc pt altceva. eu am observat la dragos ca nu e vorba de papa, vrea doar sa stea la tzatzica. aseara a inceput sa planga necajit prin somn si facea buzicile ca si cum ar tine sanul in gura. si cum i-am dat tzatza in gura cum a adormit |
Anca, mie mi s-a spus ca mesele de noaptea trebuie scoase si pentru ca se va obisnui stomacelul asa si mai tarziu vor fi mai greu de scos, ca el trebuie sa-si formeze un ritm... Tu decizi ce faci cu puiul tau. La inceput il lasi, ca ti-e mila, dar mai tarziu, cand vezi ca nu-l mai poti dezvata.... Eu i-am lasat Stefaniei bibi si zuza, de mila, ca o mananca gingiile, ca ii ies canini, premolari si acum molari, dar am zis gata, ca am vazut o groaza de copii cu bolta palatina deformata. Toate au rostul lor la timpul lor. Fiecare mama stie, simte ce e mai bine pentru micutul ei.
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui Anilansa mamici... in legatura cu diversificarea.... eu una trebuie sa gasesc o papita pt Daris la care sa o pot face si sa ma tina cel putin 2 zile ... de ce? noi stam la casa... cu socri ... bineinteles separati... dar noi avem bucataria jos si camerele sus... jos e un pic mai frig decat sus si lui Darius nu ii place la bucatarie... si nu am nici cum sa cobor cu el ...de asta imi convine mai mult sa ii fac cereale.... ca am incercat sa ii fac supita de morcovi ieri si .... |
Alina, nu esti singura, eu am uitat de mai multe ori. Si eu tot pentru doua zile fac. Dar eu faceam mancare de obicei cand Stefy dormea.
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
La multi ani Ella!
Sa ai parte numai de bucurii!
Fetele, va multumesc pentru urari.
Alina, sigur nu e de la cereale, sau ceva ce nu i-a priit. Stefy se strangea asa de la antibiotic si cand ii dadeam SabSimplex se calma, si am zis ca-s colici, dar la 5 luni nu cred ca mai erau colici, ca dupa ce am terminat antibioticul s-au dus si "colicii". Vezi ca s-ar putea sa nu-i priasca ceva. Eu la diversificare i-am dat la inceput o lingurita, apoi mai mult timp de o saptamana. Si nu ii introdu mai multe alimente in acelasi timp, ca nu ai sa stii care la deranjat si sa renunti la el. Va trebui sa renunti la tot ce ai inceput nou si sa le introduci pe rand si sa vezi care il deranjeaza.
vacanta la mare
Poze din Copou