Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 9
anca0234 spune:
iulia, ms de sfaturi. sunt de acord cu tine, dar prefer sa astept week-endul , pt ca sotul meu nu e in concediu si sa poata dormi mai bine noaptea. asa, sambata si duminica o sa ne putem odihni in timpul zilei. cam asa am patit cand l-am mutat noaptea in patutul lui; pana la 1 luna a dormit cu mami si cu tati in pat pt ca imi era si mie usor noaptea la alaptat. la 1 luna am vazut ca nu mai doarme bine cu noi (cum se misca unul din noi in pat se trezea si se foia si el). asa ca am hotarat sa il mut in patutul lui. vreo 2 nopti m-am chinuit: cum il puneam in patut cum se foia si se trezea si trebuia sa il iau iar langa mine; il adormeam il puneam in patut si iar o luam de la capat. dupa 2-3 zile s-a obisnuit cu patutul si nu am mai avut pb; inca e asa obisnuit singur in pat ca daca plecam din localitate si tre sa doarma cu noi se foieste si se agita toata noaptea.
deci, vineri imi iau inima in dinti si sper ca pana duminica se va obisnui.
anca
lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq
alynta27 spune:
Ella, la multi ani!
Noi am avut o noapte de pomina- febra si varsaturi! Azi dimineata am mers cu baiatul la medic si diagnosticul- rosu in gat! Luam Unasyn, Nurofen si Eurespal.
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 17+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alice_is spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Ella, la multi ani!![]() Noi am avut o noapte de pomina- febra si varsaturi! Azi dimineata am mers cu baiatul la medic si diagnosticul- rosu in gat! Luam Unasyn, Nurofen si Eurespal. Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu![]() Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Multa sanatate si sa se faca repede bine baiatul

Anilansa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Ella, la multi ani!![]() Noi am avut o noapte de pomina- febra si varsaturi! Azi dimineata am mers cu baiatul la medic si diagnosticul- rosu in gat! Luam Unasyn, Nurofen si Eurespal. Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu![]() Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
buna
sper sa se faca bine ... multa sanatate... eu in loc de eurespal i-am dar fluidol 2% e pt tuse
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
Alynta - multa sanatate lui David
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
alynta27 spune:
Alice, Alina si Mihamora multumesc! David nu tuseste! DOar nasucul ii curge. Acum face nani! Speram sa fie bine! A mai mancat cate ceva, a fost mai vioi! In schimb vrea in brate, vrea atentie, se vede ca are o problema!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 17+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
salutare
Ella,La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si iubire multa!! 
(ti-am trimis urarea si pe mess dimineata
)
Miha, ce facem,mai asteptam sa se mai completeze sondajul ref la cadouri?
Deocamdata stam asa: Au raspuns 9 mamici.(cris de 2 ori:)
1.Partipanti noi inscrisi:alice_is
Nu am nici un raspuns de la amironeanu si anymony..Andreei i-am trimis sondajul pe email.A lui any nu il stiu..
2. Ref cadouri: 60% cadou cumparat de fiecare si 30% cadou comun
3.Ref.mancare, bauturi se va contribui astfel:
Pentru prajituri s-au oferit:
IRINA, DANIELA, MIHA, SIMO,MICHELLE, CELIA
Pentru bauturi copii s-au oferit:
IRINA, KRISS, SIMO, CELIA, CRIS, ALICE_IS
Pentru bauturi adulti s-au oferit:
SIMO, MICHELLE, ALICE_IS, CRIS
Daca sunt greseli, va rog sa ma trageti de maneca..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
alynta27 spune:
Noapte buna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 17+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
si va doresc o zi frumoasa.
Alina, multa sanatate lui David.
anca, la Stefy acomodarea asa a durat cam o saptamana, dar cel mai greu a fost in primele 2-3 zile. In loc de lapte ii dadeam ceai neindulcit.... dar se poate, cu rabdare.
Fetele, eu de Mos nu am mai scris nimic, ca s-ar putea sa nu ajungem. MI-ar parea nespus de rau pentru Stefy, dar se anunta musafiri, bunici si nu stiu cum o sa fac. Eu inca mai sper sa ajung, dar nu vreau sa va incurc.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)