Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 7
alice_is spune:
Salutare si de la noi.
La multi ani ella, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
La multi ani cu intarziere si celor care si-au serbat ziua numelui de sf Nicolae.
Noi am fost la munte(cadou de mos Nicolae), am plecat cu copilul racit si colac peste pupaza, pensiunea unde am facut rezervarile era in curatenie.
Au dat cu vopsea casa taman in ziua in care am ajuns noi
. Am pierdut o zi cautandu-ne cazare
. Dar pana la urma s-a terminat totul cu bine, iar copilul s-a simtit f bine si i-a trecut repede raceala.
Anilansa si Alexia a avut ultima perioada de colici la 4 luni jumate, insa mai poate fi si de la diversificare, cred eu.
Ma duc si eu sa completez sondajul de pe prima pagina referitor la mos...
anca0234 spune:
daniela am incercat parca aseara sa il mangai, dar nu vrea si pace. am sa mai incerc , pana la urma trebuie sa gasesc o cale, ca doar no fi al meu singurul copil care nu vrea sa doarma toata noaptea. imi e destul de greu pt ca dragos a fost un copil model pana acu: nu mi-a facut colici, nu a facut reactii adverse la vaccin, in principiu mi-a dormit noaptea bine; nu am avut pb cu el. singurul hop pe care l-am trecut a fost mutatul cu dormitul in patutul lui la o luna; s-a foit si s-a agitat vreo 2 nopti dar s-a obisnuit. de asta imi e f greu acu , mai ales ca plange; dar o sa trec eu si peste asta.
alina poate ca are dreptate alice, poate e de la diversificare, ca ei schimba tranzitul intestinal o data cu obiceiurile alimentare
anca
lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa mamici... in legatura cu diversificarea.... eu una trebuie sa gasesc o papita pt Daris la care sa o pot face si sa ma tina cel putin 2 zile ... de ce? noi stam la casa... cu socri ... bineinteles separati... dar noi avem bucataria jos si camerele sus... jos e un pic mai frig decat sus si lui Darius nu ii place la bucatarie... si nu am nici cum sa cobor cu el ...de asta imi convine mai mult sa ii fac cereale.... ca am incercat sa ii fac supita de morcovi ieri si .... Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Eu fac papica pt 2 zile, o pastrez in frigider foarte bine, in recipiente inchise. Am mai auzit la alte mamici, ca fierb legume si carnita pt o saptamana si separat le pastreaza in congelator

Celia spune:
La multi ani , Lacramioara ! (scuze pentru intariere)
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:

la multi ani, Ella!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Legat de Mos, astept rezultatele sondajului de la Kriss...
Noi vom participa 1 adult si 2 copii. Vom aduce pajiturele si suc (2 l).
Mai facusem si eu un re-apel catre voi mamici , tot legate de mos , sa bucuram niste copiii dintr-un centru de plasament sau alte locatii cu copii nevoiasi daca cunoasteti...dar nimic...mi-e destul de greu sa cred ca nu ne putem lipsi de jucarii pe care copiii nostri nu mai pun mare interes pentru a le darui altuia, sau nu putem da cate un banut pentru un dulce si un fruct...
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Legat de Mos, astept rezultatele sondajului de la Kriss... Noi vom participa 1 adult si 2 copii. Vom aduce pajiturele si suc (2 l). Mai facusem si eu un re-apel catre voi mamici , tot legate de mos , sa bucuram niste copiii dintr-un centru de plasament sau alte locatii cu copii nevoiasi daca cunoasteti...dar nimic...mi-e destul de greu sa cred ca nu ne putem lipsi de jucarii pe care copiii nostri nu mai pun mare interes pentru a le darui altuia, sau nu putem da cate un banut pentru un dulce si un fruct... mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Eu vreau sa donez jucarii si hainute pana in 6 luni(daca sunt acceptate bineinteles) si sa contribui si cu ceva banuti, insa nu cunosc nici un centru de plasament. Daca ai luat vreo hotarare cu privire la modul de strangere a jucariilor si banilor te rog sa-mi spui.
alice_is spune:
Referitor la petrecere, venim si noi 2 adulti si un copil, pot aduce sucuri si bauturi alcoolice( nu cunosc ce preferinte aveti, o sticla de cinzano si sampanie merg??? Daca nu, pot cumpara altceva), iar la capitolul prajituri sunt varza
, insa pot aduce cumparate...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ELLA! 
Multa sanatate si numai bine! 
Cum se simte Bianca?
Celia,unde se organizeaza campania asta?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...