Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Am sms de la Alra:

Si a venit pe lume Sophie, 3150gr, 50cm! si e la san!!
ce frumos, ce emotii, mi-au dat lacrimile.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

OCEANBORN ANCA ALRA FELICITARI MAMICILOR!

OTILIA

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca_27, felicitari mamico! Refacere rapida! Sa fie sanatoasa micuta mancacioasa si sa va aduca numai fericire!

Otilia

Alra

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu ca si spiridusul sunt de multe ori in criza de timp, scriu pe fuga, uneori vreau sa scriu ceva si nici tastele nu le mai nimeresc si fac greseli de scriere.
Si mie imi pare rau ca nu sunt mereu pe faza cand naste fiecare dintre fete, insa sa stiti ca ma bucur pt fiecare dintre voi, pentru fiecare bebelus nascut, pt fiecare bebe sanatos, si imi pare rau cand apar diverse probleme, si iar ma bucur cand se gasesc rezolvari.

Spiridusule, niciodata nu vom stii totul despre copii...cred ca si 5 copii daca as avea, tot as mai avea cateceva de invatat.
Insa ca si tine, fiind la al doilea copil, si tot la diferenta mica, mi-a fost mult mai usor, am fost mult mai putin stresata decat data trecuta, cu alaptatul la fel, am mers in ritmul meu (al copilului de fapt), i-am urmarit greutatea, starea lui, am lapte praf in casa pt orice eventualitate, dar atat, fara stres. Si zau ca a fost mai bine si am avut o stare mai buna, si parca ma simt mai putin obosita decat anul trecut, cu toate ca acum este mai greu cu 2.
Eu eram aia cu 400 gr. intr-o luna...Doamne ce m-am mai stresat in luna aia...acum privind in urma, mi s-a parut mult zgomot pt nimic...copilul era bine sanatos, cum de altfel este si acum

Malinas ma bucur ca esti mai bine cu epizio... La controlul de 6 saptamani te duci? Pica cam de sarbatori..oricum, o sa vada si dr epiziotomia ta cum e ce si cum.
Mi-a placut ce ai pove de sotul tau... si al meu a fost f femotionat la ambele nasteri.

Diana, am inteles ce si cum cu icterul.
Intr-adevar Culcer este mama alaptarii

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Alra! Bun venit Sophie si pofta buna

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Am sms de la Alra:

Si a venit pe lume Sophie, 3150gr, 50cm! si e la san!!
ce frumos, ce emotii, mi-au dat lacrimile.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

SOPHIE BINE AI VENIT PE LUME! SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII. FELICITARI ALRA

Diana, Mirtha la noi de cand cu salteluta mai ridicata si cu pauzele scurte cand papa chiar e bine. Fara varsaturi cu jet, doar i se scurge putin din gurita, abia daca lasa o pata mica pe lenjerie. Inainte erau dupa fiecare masa si in cantitati mari.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Doar ce va povesteam mai devreme ca bebe meu nu mai varsa cu bolta...nici n am trimis mesajul bine si l-am luat pe bebe in brate ca incepuse sa planga si dupa harait mi-am dat seama ca vrea sa ragaie. Si cum il tieam eu frumusel pe umar cand a dat o ragaiala domne...cu tot cu voma...prin tot parul meu si pe canapea si pe hainele lui...

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mirtha ce sa facem mami daca nu avem alti admiratori...sarim si noi pe brunetelul scumpic la Dianei dar nu vreau sa intram in colimatoriu si atunci cel mai bine e sa deschidem portile flirturilor...asa ca cine mai doreste cine mai pofteste o bucatica fetita foarte dulcica si cumintica???

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

julia16... da... este mare... si abia asteptam maine ce va spune dr... sa fie.........de rabdare nici eu nu mai pot... dar imi doresc sa stea pana la sfarsit... dar nu decid eu... sa veedem..
Bafta maine si tie pt poimaine la dr.. te
Adineauri am venit de la dr de familie ca sa imi ridic certificatul... si mi-a luat tensiunea... am 10 cu 7...mi-a spus ca este bine... ceea ce ma bucur... santate multa julie

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Monicus, avem DPN uri apropiate. Vad ca si bebita ta e mare.Bafta maine la doctor. Eu merg poimaine. Dopul nu mi-a cazut, am contractii nedureroase. Rabdare nu prea mai am.

[red]Andreyutza, cum mai esti? Te inteleg, si eu am stari contradictorii. Maria chiar mi-a dat de gandit, cum mi s-a adresat zilele trecute: Mami, vreau sa-ti spun ceva, dar sa nu te enervezi iar. Asa e sunt cam nervoasa iar eu sunt in general exact contrariul.

Nici [red]Z_Iulian-a mai intrat. Oare ea cum o mai fi?

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 38+
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ocean- felicitari mamico. sa fie bebe thomas sanatos si fara colici.
ai fost tare curajoasa. fara epidurala. bravo.

alra- felicitari doamna! bun venit pe lume lui sophie. sa ai laptic si micuta sa fie sanatoasa!

anca- felicitari. te asteptam cu povestea lui PUSHHHHHH!

darling-asteptam vesti si de la tine! sa ai o nastere usoara!

otilia- tu doar sa-mi spui cand sa scot agitatele.
si fara dop si dilatata. asteptam.
andy- v-ati mai linistit dupa hotie? eu cred ca toti romanii hoti au plecat in canada si in norvegia ca sa va praduiasca pe voi, fetelor!
a vanit mama ta? cum e?
dea- mai dai si tu un semn de viata?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput