Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha, Diana super articole fetelor! Multumim frumos pentru ele!
Cand mai aveti vreme, mai astept...
Diana mai ziceai ceva de un articol legat de "alaptare si mituri" si despre ce poti afce daca te imbolnavesti..cum mai alaptezi...asta chiar m-ar interesa!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

HAI Alra!!!! Nastere usoara iubita si multa sanatate! Mai ai un picut! Abia te astept cu vestea buna!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu m-am plimbat cam multisor pe la magazine, am un stres sa le las mancare si ce le mai trebuie in casa, am luat si tot ce trebuie pentru brad, deh "nu lasa pe maine ce poti face azi".
Ma indreptam agale catre pat ca sunt obosita dupa acupunctura si plimbare cand bip-bip telefonul cu mesaj.

Am primit mesaj de la Alra:

"Am epidurala de o ora. La 20 de minute dupa ce mi-au rupt apa m-a durut de plangeam. Cred ca in 2-3 ore iese. Contractiile sunt mari, dilatatia creste, capul este jos."

Hai Alina, curaj mami ca mai este putin!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica 40+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Fetelor, am citit din urma referitor la cresterea in greutate si alaptarea. Credeam ca numai pediatra Mariei si-a gresit cariera. Mereu am zis ca i s-ar fi potrivit mult mai bine sa fie contabila. Maria a avut la nastere 3750 g. La toate controalele, chiar si la 2 ani, aduna la aceasta greutate, cresterea ideala in greutate. Si intotdeauna era sub, dupa parerea ei. Prostii.

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

iata ce treaba am avut ieri

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Spiridus in camera cui sunt dragalaseniile astea? Si cine le-a facut..tu cumva?

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

iata ce treaba am avut ieri

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusul tu ai desenat frumusetile alea???? moama ce talent ai super frumos. Imi place mult mult de tot.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Mesaj de la Anca_27 Suntem bine, Sara a venit la 13:30, 51 cm, Apgar 9, 3,200 kg. E o papacioasa, la o ora mi-a pus-o la san ca-si sugea manuta si manecile. O sa am o poveste cu Push ;). Am devorat mancarea de la spital, imaginati-va c-am mancat pilaful de orez cu placinta cu caise de la desert. A fost cea mai buna mancare ever! Sper ca Oti, Alra si Darling sunt ok. Va pup!

Felicitari mamicuto!!! Multa sanatate, sa-ti traiasca micuta Sara si sa va bucurati de ea! Refacere cat mai rapida si abia te asteptam cu povestea si pozici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

FELICITARI ANCA CE BINE CA AI LAPTIC ASA DE REPEDE. MULTA SANATATE BEBELINEI SARA. ABIA ASTEPT POZICI SI POVESTEA CU PUSH

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mesaj de la Anca_27 Suntem bine, Sara a venit la 13:30, 51 cm, Apgar 9, 3,200 kg. E o papacioasa, la o ora mi-a pus-o la san ca-si sugea manuta si manecile. O sa am o poveste cu Push ;). Am devorat mancarea de la spital, imaginati-va c-am mancat pilaful de orez cu placinta cu caise de la desert. A fost cea mai buna mancare ever! Sper ca Oti, Alra si Darling sunt ok. Va pup!

Felicitari mamicuto!!! Multa sanatate, sa-ti traiasca micuta Sara si sa va bucurati de ea! Refacere cat mai rapida si abia te asteptam cu povestea si pozici!

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Anca, felicitari, sa-ti traiasca micuta!!! Bravo pentru nasterea cu push !

................

Amalia, uite aici sunt toate articolele si filmuletele de cqare vb cu Mirtha. Sper sa-ti fie de folos. Pupici!
http://www.thebirthden.com/Newman.html#Articles

Spiridus, super desenele, bravo!

Babyzapi, si noi avem sub saltea...Istoria Literaturii Romane, da' n-are piciu nici o treaba, tot vomita! De-ar vedea Calinescu la ce foloseste munca lui...

Berta, Madutza, , mersi!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mar_ysa, bertha, multumesc pt info legat de vaccin.

Mirtha,madutza, multumesc de urari.

spiridusule, ce sa zic...nu am facut nimic cu epiziotomia. O tratez cu indiferenta (glumesc).Nu m-am dus la medic, daca asta era intrebare. Pare ca s-a prins la loc. Incerc sa stau cat de cat potolita, sa nu mai ridic greutati, sa nu fac efort astfel incat sa-i dau ragaz sa se prinda. Oricum, nu ma mai doare decat f putin, deci tind sa cred ca sunt pe calea cea buna.Multumesc pt poza cu vaccinul lui Alexandru. Macar acum stiu sigur ca David nu are nimic.Pupici

Alra, nastere usoara!!

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput