Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 4
betty78 spune:
Fetelor, trec repede sa va salut...sunt pe fuga sa imi culeg juniorul de la mama si apoi poate o sa trec pe la Andreea.
Yaia Andreea imi este prietena, de pe vremea in care ne imbarbatam reciproc si asteptam rezultatul de la FIV. Este normal sa sar in ajutorul ei si sunt convinsa ca si ea ar proceda la fel.
Este o persoana foarte tare si o prietena exceptionala.
Oscilo ii dau unul pe zi timp de 3 zile si apoi de intretinere 1/saptamana timp de 1 luna...apoi cand vad ca da sa raceasca mai ii bag cate unul...in plus de ii administrez o data pe luna timp de 5 zile cate 2 ml de vitamina C...i-am cumparat fiole de 5 ml si 2 ii dau lui si 3 i-au eu.
Cecilia o sa ii trasnmit pupici de la toate fetele...oricum are Iphone-ul la ea si cred ca o sa citeasca singurica.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Betty, deci mi-ar trebui cel putin 7 doze: 3 pt. primele 3 zile si apoi inca 4 pt. prima luna. Cate doze are cutia? Pe net imi arata doar poza cu (,) cutia, nu scrie cate doze contine cutia (poate doar 1?) Zi-mi cate cutii sa cer? Mersi.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Aniast, sper ca totul e pe calea cea buna.. te imbratisez tare si-ti doresc numai de bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
carpatina,
vezi tu?tocmai asta e problema,nus ce sa aleg 
e greu....
pozici
Ebonee (02.10.2007)
aniast72 spune:
E totul gata. Imediat ce ajung in salon o sa mananc ceva, pun iphone-ul la incarcat si vin sa va spun cum a fost
Andreea
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Annisia spune:
Aniast, stiu ca numai de net nu ai chef tu acum... Te-am sunat, dar ba nu ai raspuns, ba suna ocupat. Toate gandurile mele bune vin catre tine si te imbratiseaza cu drag. Sper sa ramai puternica, asa cum te stiu, sa cazi in picioare si sa gasesti forta sa mergi mai departe! Te pup si sper sa iti pot fi alaturi! Daca te pot ajuta cu ceva, daca vrei sa vin sa stau cu tine peste noapte, nu ezita sa dai un semn. Pupici!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
moldoveanca spune:
Dani off nu stiu ce sfat sa-ti dau.Eu una am invatat sa pun familia pe primul plan.(eu Vlad si tati).Cred ca poti sa faci si in tara facultate nu gandi ca totul se termina daca ajungi acolo.La noi e invers situatia
Dar acolo unde e copilul si tatal copilului meu e fericirea mea cu siguranta.Tu hotarasti iubita asculta-ti inima
mami fericita de Vladut Dominic
luy spune:
Andreea suntem alaturi de tine 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
greyeras, costumasul de Craciunita este luat din Carrefour Orhideea. Probabil cel din Vitan e mai mic si nu are toate produsele.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !