Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia eu am facut comanda pe net din Canada de oscilo dar nu mai stiu site-ul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Dany, daca tu nu ai raspunsul inseamna ca ceva e nasol acolo la tine. Daca toate ar fi fost roze, nu cred ca mai aveai de ce sa stai pe ganduri. Faptul ca sotul tau nu tine cont si de viitorul tau ca femeie, e destul de rau. Asta inteleg si din vorbele tale ca nu vrei sa ajungi un parazit pe spinarea lui.
Din punctul meu de vedere, decizia e usor de luat. Raspunde-ti rapid si cinstit la o singura intrebare, apoi nu mai da inapoi, orice ai fi ales: este el omul dupa care ai merge pana-n panzele albe?
E interesant faptul ca unele fete te indeamna sa alegi cu mintea, altele cu sufletul. Cred ca atunci cand e vorba de viata ta si a fetitei tale, nu e loc de sentimentalisme si ratiunea ar trebui sa primeze. Mai ales ca, din pacate, la tine astea doua sunt in razboi deschis. E ca si cum sufletul iti zice ca el e dragostea vietii tale si nu poti renunta, dar apoi deschizi ochii si-l vezi in carne si oase, departe de tot ce-ai visat.
Daca vrei sa vorbim mai deschis si daca tu crezi ca te pot ajuta sa alegi sau daca tu crezi ca te pot ajuta cu orice, intra pe mess. Stiu ca esti pusa in fata unei mari incercari si nu trebuie sa treci singura prin asta...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Dany, uite-l aici pe Happy. E roscat la extremitati si argintiu pe corp. Zici ca are o hainuta pe el. Toata lumea ma intreaba daca l-am vopsit?! E mai mic decat Jodie a ta. E domn cu pedigree, de o mie de euroi, nu orisicum. Da back sa-l vezi si la corp, pe langa Brisa. E cat o pisica... Ba chiar mai mic, pentru ca fata de persanele mele clar e mult mai mic...

http://good-times.webshots.com/photo/2515890620101620375VcbPNs

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Andreea, sunt si eu cu gindul si sufletul alaturi de tine! Esti o femeie sensibila si curajoasa!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Betty, deci mi-ar trebui cel putin 7 doze: 3 pt. primele 3 zile si apoi inca 4 pt. prima luna. Cate doze are cutia? Pe net imi arata doar poza cu (,) cutia, nu scrie cate doze contine cutia (poate doar 1?) Zi-mi cate cutii sa cer? Mersi.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Poze

o cutie are 6 doze si costa in jur de 18-19ron, dar poti sa cumperi mai multe cutii. Este foarte bun si pentru tine si in plus poti sa ii dai de fiecare data cand simti ca raceste si o sa vezi ca in timp ii intareste imunitatea.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Danielle, am fost si eu intr-o situatie asemanatoare. Am ales sa ramin sa imi termin contractul apoi m-am intors in tara.

Cred ca esti atit de sfisiata (torned) intre aceste alegeri pentru ca e vorba si de bani si de aprecierea pe care stii ca nu o vei gasi in tara. Discuta cu sotul tau si cumpaniti bine daca acum e momentul sa va intoarceti. Daca a gasit o afacere de nisa ar putea avea succes. Deasemeni daca sunteti super calificati fiecare in ceea ce faceti nu veti avea nici o problema.

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Maria de Luy, atit de frumoasa in rochita de craciunita!!!

L-am vazut si pe fluturasul Andrei de Nana! Ce mosulet superb!!!roz de la Daria!

Am vazut-o si pe frumoasa Miruna de Lavinia! Cind cu o codita cind cu doua tare cocheta si dragalasa!!!

Mergi la inceput

Daria nu a dormit decit 10 minute afara astazi. Se intimpla sa adoarma in carucior si daca o trezeste un zgomot nu mai adoarme deloc dupa prinz. Acum 10 minute a cazut la datorie!

Adi, am sa ii iau si eu Dariei paste scurte. Sa vedem cum se descurca. Nu i-am dat pina acum pentru ca imi e frica ca nu le mesteca. Inainte de tagliatele a mincat paste bio pentru bebelusi dar i le dadeam eu cu lingura.

Pupam Lisa plimbareata!!!

Mergi la inceput

Luy, bun venit Biancai!!! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!

O seara placuta mamici si pici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea
sunt alaturi de tine.

Danielle, realist vorbind, in Ro e f posibil sa faca........praf. Trebuie sa tina cont ca in Ro vorba nu e vorba, afacerea e facuta cu oameni din carne , si din cea moale.....o sa se dea cu capul de pereti ca s-a intors.(am inteles ca lucreaza in constructii. Muncitorul roman cred ca e un termen consacrat deja...nu zic ca-s toti asa, dar stii cata neseriozitate este)

Sfatul meu sincer e sa NU plecati.Mie chiar imi suna a aducere sub papuc, ai devenit destul de independenta in ultimul timp si chestia asta deranjeaza.
te rog din suflet sa ma ierti ca iti spun asa ceva, dar deja mi-am luat faima de nediplomata si rea, asa ca de-acuma pot sa zic tot ce simt:)) Mai ales ca iti zic cu tot dragul din lume.
Eu te cam simt ca nu vrei sa pleci.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput