LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 5
alina023 spune:
Mirik drag!!!!!! Ce frumuseti ai tu acolo!!! Abia astept sa-i pap falcutsele lui Sacha!! Iamiiiii!!!! Si-mi pare tare rau ca n-o sa ma joc in carliontii lui Bruno scump!
Chiar asa fetele, de Irinuk mai stie cineva ceva? Ven???
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Am fost si noi pana afara, si ne-a izbit un vant drept in moaca de ne-a si inghetat pe loc nasurile.
Am stat doar 45 de min.
A sosit si la noi masuta, cand vine sotu mergem dupa ea la posta.
Multumesc inca o data Dana si Ellenuta pt efortul depus. si multi
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi
ramonab spune:
Am vazut doua fete cuminti Stefania si Ana, si frumoase pe deasupra. Tare tanar era Mosu ala.Am vazut ca Ana,(sper sa nu le incurc) era tare emotionata in fata lui.
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
O sa vad maine ce e cu kk asta a lui Razvi.
De la lapte nu e pt ca nu e prima data cand mananca asa ceva, dar e prima data cand face asa kk.
Maine oricum mergem pt controlul de 11 luni.
Va spuneam acu vreo doua-trei saptamani de cresterea accelerat a lui Razvi, se pare ca atat a tinut, o luna.De atunci abia a crescut 150-200 de gr.In lungime pauza.De cateva luni are aceeasi lungime 68 de cm.Incep sa am cosmaruri cum ca Razvi va fi un pitic, stiti voi omuleti din aceea mici.
RAZVANICI LA 10 LUNI
creata2008 spune:
Laurici de Piatra, tu stii cum este mai bine pentru Thea si pentru voi. Important este ca ai luat o decizie, sa speram ca ea va fi si buna! Poate va fi o lectie pentru sotul tau si va constientiza ca viata e scurta si are doua mandreti alaturi. Nu e vorba, Doamne Fereste, ca ne dezamagesti pe noi, fiecare si-a spus parerea in legatura cu situatia data, dar fiecare si-a spus parerea in necunostinta de cauza. A zis si Alinus la un moment dat: usor de spus, greu de facut. Sincer, cred ca fiecare dintre noi spera ca va face ce a spus ca va face, dar, pana la urma, nimeni nu stie cum va reactiona cand va fi pus intr-o situatie similara.
Va pupam si va strangem in brate!
Alinus, starea mea proasta, si cu capul, si fizic (stomac) se datoreaza petrecerii de ieri, la care am participat. Ziua unui baietel. Si asta povesteam, ca a fost groaznic, datorita faptului ca locul de joaca era la un loc cu bowling, biliard si mese pentru adulti. Adica era un spatiu comun, muzica house extrem de tare si cate si mai cate. Iar micii nu au fost facuti cum trebuie. Erau cruzi. Am luat o singura gura, dar a fost de ajuns.
Grati, de-abia acum vreo 15 minute a ajuns si Dani. A ramas foarte incantat de Tudoras, ca pe Ozi o stia. Mi-a povestit scurt (inainte sa plece din nou) ca merge, ca face pasi singurel, ca e un frumos si un scump. Eu nu cred ca poti urati fotografiile, cum zici tu, dar sa vedem viziunea fotografului.
Te-am sunat sa iti multumesc pentru floare - este foarte frumoasa!!! - dar n-ai raspuns. Nu-i nimic, te prind eu!!! Am vrut sa vin si eu azi, sa ne vedem, sa iti fac o surpriza, dar pentru ca m-am simtit asa de rau... am stat acasa.
Update - n-am apucat sa trimit mesajul si m-a sunat Grati. Am vorbit cu ea cate in luna si in stele. In special de party-ul clopoteilor. Sa deschidem un subiect separat, zuzele care se pricep - va rugam sa ne ajutati. Sa venim fiecare cu 2-3 propuneri maxim, cu impresii (proprii sau nu) despre locatiile respective, site-uri, adrese, tot tacamul si sa decidem, prin vot democratic.
Stoisor, nu una in fiecare zi... ci doua!!! Sa o tii mai mult timp ocupata!!!!
Hai ca am inceput mesajul asta cred ca acum vreo 45 minute si de-abia acum dau si eu send! Victorieee!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alina023 spune:
Elle, scuze...acum mi-am amintit ca m-ai intrebat de ciorapeii Anei. Sunt din bumbac combinat cu ceva elastic. Sunt incantata de ei. De la Z au fost luati.
Cretulina, imi pare rau ca ti-a creat un disconfort asa de mare petrecerea respectiva. Sper sa te simti mai bine in curand.
Fetele...nu am vazut eu bine sau Ereena nu a mai scris? Stiti voi ce-i cu ea?
Pup fetele!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
gabrittza spune:
buna fetelor.
am fost foarte ocupata zilele astea cu sotul bolnav,Daria foarte maraita,etc.
eu m-am apucat sa donez hanutele pe care nu le mai poarta Daria si am gasit o gramada de copii care au nevoie de hainute.nici nu imi imaginam cata lume are nevoie de asa ceva.(daca vreti si voi sa dati din hainutele pe care nu le mai poarta clopoteii da-ti pm)
acu ma uit la poze si filmulete.
La multi ani cu intarziere Anei,si Adelutei muuulta sanatate le doresc si tot ce ii doresc eu fetitei mele le doresc tuturor clopoteilor!!!!va iubesc mult de tot!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
ramonab spune:
LauraI ma bucur ca ne scrii.
Ma bucur ca sunteti bine.Sper ca sotul tau si-a invatat lectia si va fi totul bine de acum inainte.
RAZVANICI LA 10 LUNI
ramonab spune:
Ioanct, felicitari sotului pe obtinerea permisului.
RAZVANICI LA 10 LUNI