LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

sarnbatoritilor zilei!!!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laurici, nu atat zgomotul produs de copii a fost nasol rau, cat locatia a contribuit la starea noastra... Ca sambata am avut si noi 3 copii, Mariuca, finuta mea, Silviuta, si nasul Mariucai, Andu. Plus inca 10 adulti. Si nu a fost nici pe departe zgomotos, chiar daca urlau diverse jucarii, muzica, noi cantam, vorbeam. Dar ieri m-a terminat.

Elena, locatia este in noul mall din Titan, lipit de Auchan. Iris Shopping Center. De altfel, locul de joaca foarte mare si bine dotat. Dar restul... bleah!

Plus ca trebuie sa fie petrecere privata, nenica, sa nu vina oricine, sa stau cu geanta mea pe carut si cu geanta foto a lui Dani sub scaun.

Intre timp, am facut o pauza de la scris, ca i-am dat Mariucai sa manance. Ieri i-am cumparat spaghete bolognese, mere cu banane si cereale si curcan cu vitel si cartofi. Spaghetele nu a vrut sa le manance deloc, restul le-a lins. Acum se joaca cu masuta si cu broscuta testoasa, adusa de ai mei, de Mos Nicolae. Apesi pe un buton si canta, are 18 melodii, plus joc de lumini pe muzica. E super haioasa! De la nasi a primit o jucarie - e un ax si pui inele de diferite marimi si culori pe acel ax si de fiecare data cand pui unul, canta. Dar nu are baterii, si nu prezinta interes deocamdata. A mai primit de la finuti un set de cana, bol, farfurie si suport de ou, o pereche de pantofi, iar de la cumnatelu' cu cumnatica, o bluzita si o cizmulita de jucarie.

Acum, ca am facut un inventar al cadourilor pentru Mariuca, sa va zic ca ideea mea cu tombola de cadouri a avut un real succes!!!!! Au zis ca de acum incolo, de Mos Nicolae, numai asa sa fac, si, mai mult decat atat, sa o facem "la comun". Fiecare sa cumpere cate doua cadouri si sa tragem din "urna". Iupiiii!

Acum va las, ca Mariuca a inceput sa misune, pe sub masa.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta multumesc.
Laura dimitrismultumesc, sa dea Dumnezeu sa ne aprobe banca si sa putem lua creditul. Ioana ..hmm nu prea e bine, azi am vazut ca ii mai curg mucisorii..de trezit noaptea ,se trezeste plangand..si nu numai noaptea ci si ziua cand doarme, se trezeste plangand ..nu stiu ce sa cred, ori se sperie, ori din cauza dintilor..[/b]
Natalis foarte frumoase poze am vazut.., abia astept sa impodobesc si eu bradul..

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stati asa, ca a terminat si ultimul neuron cursa.

LA MULTI ANI, CLOPOTEI DRAGI!

SACHA SI VICTOR, DOI BARBATI IN DEVENIRE, SA NE CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Pentru celelalte zuze care nu au mai intrat pe la noi, un "La Multi Ani!" si pentru piticii vostri!

Natalia, am vazut 2 printese frumoase, un mos, o bunica, o mamica, un tatic si multa distractie! Cosmonautul m-a dat gata!

Elena, am vazut cadoul de la Mosu' si nu stiam ce reprezinta. Ca ai zis ca i-ai dat masa, dar nu am recunoscut-o in poza. Hehehe! Evita parea foarte incantata de cadou, se lingea pe buze!

Miriiii, la voi a venit iepurasul, se pare!!! Mai devreme... Sacha s-a schimbat foarte mult, degeaba zici tu ca e "bulgar", ca mie nu mi se pare. E mai grasunel, dar asta pana cand o sa dea de placerea de a merge. Si Bruno era mai grasunel cand era mic si acum nu te poti tine dupa el. Acum e super delicios si lipicios, din ce vad in poze. Dar ce nu stiam si am aflat acum: v-ati marit familia. In poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2224088070101920732poGgPk scrie "big family", dar nu stiam ca si Mickey Mouse face parte din gasca!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Mi-a fost taaaare dor de voi
Sper sa nu va dezamagesc, dar nu am fost tare: m-am intors aseara acasa si ma rog la DUmnezeu sa nu imi para rau Sper sa ajungem la numitorul comun care sa ne faca sa mergem impreuna mai departe! Thea a fost foarte incantata cand am ajuns acasa, cat am stat la ai mei nu i-a placut deloc in patutul [pliant si tare mai plangea noaptea I-a placut ca era cu bunicii si cu catelul + pisica familiei
Oricum, ai mei au zis ca-i ultima data cand ma mai lasa sa plec de la ei, adica, daca Doamne fereste se repeta istoria, vin la ei si basta! Ma bucur foarte mult ca ma sprijina asa tare!
Ieri am fost toti 3 la Iasi si a fost frumos, sper sa o tzinem tot asa!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine (de noi) si va pup tare, tare, tare

Thea merge tot mai bine si pe distante tot mai lungi, tzipa din toti plamanii si mai da si ea cate una peste oki cu palma de ne zapaceste Plus ca mushca (din cele mai sensibile zone, cum ar fi zona din interior a coapsei), dar daca o vad ce vrea sa faca si-i spun "nu musca, mami" nu mai musca Face si ea PA, PA dar nu cand pleaca cineva, ci dupa ce pleaca sau inainte Tzipa foarte tare BA-BA-BA-BA, de o stie tot cartierul!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

hello la miezul zilei!
Anita si Adelutza: pentru doua domnisoare! Si noi vom face un party intim...nu stim dak nasii vor veni (nici ei nu au sunat de la botez desi a fost ziua lui Gabitza al meu...)...de nu vin va taia motzul moasha lui Tudor (prietena mea de suflet, cea care a stat pe holurile spitalului cand am nascut, l-a scos din maternitate, a ajutat-o pe nasa in biserica...)...

despre locuri de joaca: in general sunt primiti si alti copii, locurile nu sunt potrivite copiilor mici...in preumblarile mele pt locatii pt ziua Ozanei am vazut ceva astfel de spatii..merg in general cele de la gradinite (cei de la eventday de pe langa Lia Manoliu sunt ok...e cam mic spatiu dar macar nu e periculos, mai stiu o gradi pe la Hala Traian, una pe la Mircea Voda... cred insa ca tre sa ne grabim...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Laura sa se maturizeze si omul tau! asa, ca o poveste: niste amici casatoriti de aproape 15 ani, cu copii in dotare au fost in prag de divort...motivul de baza: sotului ii placeau mandrele...avea si pozitie in firma care facea cu ochiul fatucilor pofticioase...nevasta saraca a tot sperat ca se indreapta pana ce el i-a zis de la obraz ca ea a-mbatranit dar el e inca tanar (desi mai mare cu un an)...asta e, viata merge inainte...se resemnase femeia...junele era in plin elan cand...l-a lovit psoriazisul...o forma agresiva...desigur acum e buna si nevasta...ba inca e suficient de tanara arata si mult prea bine pt domnul Don Juan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici I ma bucur tare mult ca ne-ai scris.
Iar despre eventuala dezamagire a cuiva...tu si Thea sunteti cele mai importante. Ai luat o decizie pentru voi doua (si de fapt in mod special pentru Thea, sunt sigura). Oricine mai merita o sansa, cu atat mai mult cu cat este vorba despre familie. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine si plecarea asta sa-i fi fost sotului tau o lectie pe care a invatat-o.

Sacha, Victor, Adelina la multe luni si asteptam aniversarile de an!! Cu petrecerile din dotare!!

Ginette, vazut poze cu printesica mumoasa foc!! Ce rochita si ce pantofiori rosii!!! Superbi! Fetita ta are fetisoara de papusica! E o scumpa! Sa-ti traiasca, sa creasca mare, Doamne Doamne sa-i calauzeasca pasii pe caile cele mai bune!

Ramo cu kk alb...nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu cred sa fie nici de la lapte si nici de la galushte. Am mai vazut asa scaune la Luca uneori dar s-au normalizat. Vezi si tu cum mai face si daca se repeta consulta un medic.

Cretulin cred ca mi-a scapat... De ce nu te simti bine? Sper sa treaca repede. Si pune-ne poze cu casuta voastra decorata. Tare mult imi place cum v-ati facut voi cuibusorul!

Si nu in ultimul rand, multumim foarte mult pentru aprecieri. Ma bucur mult ca v-au placut pozele si protagonistii lor.

Alina felicitari sotului! Bravo!!!

Nati ce frumos ca o duci pe Ana la patinaj!! Mi se pare un sport foarte placut.
Iar despre Stefi...nu stiu ce sa spun. Inima mi-ar zice sa o lasi sa se mai bucure de placerea asta de a sta la san. Imi inchipui insa ca iti este greu tie. Poate te sfatuieste totusi cineva care a trecut prin asta.

Grati asteptam sa vedem pozele de la Dani. Sunt absolut sigura ca vor fi superbe!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Laura nu zic nici bine nici rau,TU sti cel mai bine daca mai este ceva de salvat si inca ceva ,consider ca as vrea sa fiu 100% sigura ca am facut tot ce a fost omeneste posibil pentru casnicia mea,cred ca asta vrei si tu sa faci si iti doresc din tot sufletul sa fie bine de data asta
ma bucur ca v-a-ti simtit bine in 3,asa ar fi normal de fiecare data,poate asa va fi pe viitor si sunt sigura ca Thea a simtit revenirea acasa,aia cunoaste ea cel mai bine "casa ei"
va si bafta multa
bine ca ai tai sunt lenga tine,le dau si dreptate caci sunt sigura ca i doare sa te vada ranita de cel pe care tu il ierti de fiecare data si vor sa se asigure ca nu mai suferi

Ramo eu cred ca de la fideluta cu laptic,si noi facem mai albicios cand papam iaurt simplu cu cereale doar

asa,fimea a aplaudat de ziceai ca i spectacol pana am desfacut eu masuta si am montat-o apoi a dat din fundic de numa numa impreuna cu broscutele masutei pana a picat lata,acum doarme....fara plimbat in brate
oare trebuie in fiecare zi sa i iau o masuta gen sa o dea pe spate ???sa scap si eu de cocosat???

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Cretzule a fost distractiv la Dani la studio...ce lucruri minunate face el acolo!!!!!!! Am vazut o minunatie de album foto...am comandat si noi unul mai micutz, felicitari cu bebeii, calendare pentru tati si buni de la Brasov... a avut o rabdare de fier...culmea e ca Tudor a fost mai putin fitzos ca Ozana...fata asta l-a disperat cu intrebarile...se misca tot timpul...offff!!! sunt sigura ca vor iesi bine (sper ca eu sa nu stric pozele...i-am zis ca dak sunt urata sa nu ma includa in albumsau calendar). Multumeste-i din partea mea inca o data!

Mergi la inceput