LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

'Neata, fetele!

Nu mi-am revenit inca, dar am vazut pozele cu clopoticile noastre frumoase, de la ruperea turtelor! Mda... ce sa zic? M-ati dat pe spate, sunteti foooooarte frumoase si vesele! Mi-a placut tot, ideea cu petrecere in familie este pe gustul meu, rochitele superbe, alegerile.... hehe, prevestitoare de bogatie si desteptaciune, mamici si tatici veseli si bucurosi... ce mai! 2 aniversari pe masura fetitelor sarbatorite!

Mai am de vazut poze, dar nu mi-am revenit inca. In continuare, ma doare capul si nu ma simt prea bine.

Ieri a fost frumos, ca era ziua de nastere a unui baietel, dar locatiaaaa... groaznica. Zona copiilor era lipita de cea a parintilor, precum si de o zona cu bowling si biliard. Brrrrr, groaznic, dupa cum am spus! Muzica house tare rau, oameni peste tot, si nu de la party, oricum la party au fost 22 copii si in jur de 30-40 parinti... agitatie mare si zgomot mult. Trebuie sa fim foarte atente cu locatia noastra, ca sa nu cadem in haos.

Roxana, da-mi si mie pe pm, te rog, de unde si cine v-a facut scara, precum si pretul, daca nu e mare deranjul. Noi suntem in proces de rebranduire, hehe... Si caut oferte si idei. Iar a voastra mi-a placut mult.

Incerc sa revin mai tarziu... poate cand ajunge Dani acasa. Acum e la studio, cu Grati si gasca ei de frumosi.

O sa incerc sa pun poze de sambata si cu decorarea casei, terasei si curtii.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Oh, te inteleg. Imi imaginez cum a fost cu toata galagia aia...
Eu am fost duminica in vizita la o vecina sa se joace dimitris cu fetita ei de 4 ani si jumatate... Ce urlete... ce jucari trantite pe gresie... ce curse de alergat prin toata casa... Am plecat ametita complet dupa numai 45 de minute!
Si au fost doar doi copii... dar 22 ?!

Ti-ai decorat casa !!!!! Super !!! Abia astept sa o fac si eu. Mi-am luat concediu 2 zile ( doar atat am mai avut...) si dupa ce-mi fac curatenia generala ma apuc de impodobit casa de sarbatoare...
Abia astept fotografiile! Sa fie si mariuca in ele !!!

si sanatate multa ! de ce te simti rau ? esti racita ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Revin cu o intrebare din cap trecut, poate nu ati observat-o:

Ieri i-am facut puiului meu, supa de galuste.I-a placut tare mult.La ora 17 i-am facut fidea in lapte, i-a placut si aia.Dimineata, cand a facut la olita, am observat ca kk era aproape alb.Oare de ce? De la galuste?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi

of. eu citisem mesajul tau dar nu stiu ce sa zic... inclin sa cred ca este mai degraba de la laptele cu care i-ai facut fideaua... banuiesc ca era lapte de vaca sau UHt... este prima data cand ii dai sau i-ai mai dat ?
oricum, nu era un kk moale, nu...?1 doar culoarea era neobisnuita...
poate iti raspund alte fete care s-au confruntat cu problema asta...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

BUNA ZUZUCI!
Intru si eu cu o veste buna, dupa cum v-am promis.. sa va zic ca sotul meu .. A LUAT EXAMENUL!!! Va multumesc fetelor pt urari: Stoisor, anca.b, danybv,Gabriela

Am admirat si eu cele 2 sarbatorite, mi-au placut tare mult pozele si cum au fost imbracate..ca 2 printese.. de tort nu mai zic.. . Le doresc multa sanatate, sa fie cuminti si tot binele din lume!

ramonab ce de cadouri a primit Razvanel , a fost cuminte sigurrr..sa se bucure de ele. Eu am vazut intrebarea, probabil de la galuste a iesit mai alb.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretzule cum se numeste locul de joaca?? si pe unde e? sa stim sa-l evitam.

sincer, mie mi-a placut tare mult locul de joaca indicat de lala, parca. undeva pe splai .. dar nu mai stiu cum se numeste ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LauraD, nu e prima data cand ii dau lapte de vaca, ii dau UHT, i-l fac cu orez sau cu gris.Dar e prima data cand i-am dat galuste si fideaua in lapte.Kk nu era moale.Dar era alb, chiar alb.Mai avea cateva pete dar majoritar era alb.Scuzati descrierea

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

ramo am vrut sa-ti raspund da' am uitat .. deh .. varsta asta .. eu am observat la eva ca a facut mai albicios cand i-am dat orez cu lapte .. dar nu era alb kk ...

alina FELICITARI!!!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

BUNA ZUZUCI!
Intru si eu cu o veste buna, dupa cum v-am promis.. sa va zic ca sotul meu .. A LUAT EXAMENUL!!! Va multumesc fetelor pt urari: Stoisor, anca.b, danybv,Gabriela

Am admirat si eu cele 2 sarbatorite, mi-au placut tare mult pozele si cum au fost imbracate..ca 2 printese.. de tort nu mai zic.. . Le doresc multa sanatate, sa fie cuminti si tot binele din lume!

ramonab ce de cadouri a primit Razvanel , a fost cuminte sigurrr..sa se bucure de ele. Eu am vazut intrebarea, probabil de la galuste a iesit mai alb.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Felicitari sotului !!!
Iti tin pumnii acum ca sa va aprobe banca si creditul de care aveti nevoie!

Cum ii mai este ioanei ? I-a trecut raceala ?

Fetelor, eu plec spre casa. Mi-e un dor de copiii mei de mor...

tuturor!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

norme de aplicare legea mamelor

http://www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/Mame.pdf

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello, hello!

Am vazut si eu poze de la petrecerile Anei si Adelei - foarte frumoase ambele, cu rochite, cu fundite, asortate, adorate...adorabile!!!!

Despre noi...Ana a inceput sa ia lectii de patinaj, asa ca avem treaba...trebuie sa merg sa-i cumpar patine si sa o duc macar o saptamana zilnic pana se va descurca bine singurica.
Stefania ma capiaza in continuare cu plansul si nu se calmeaza decat la tzitzi...nu vrea nici in brate, nici leganata, nici suzi, nici cantat...doar tzitzi...si ma ingrijoreaza ca nu mai adorme altfel decat la san Am incercat sa nu-i dau, sa o las sa planga...dar nu se opreste dom'le , se face albastra de plans si tot nu tace pana nu ii dau sa suga...ce ma fac eu cu fetita asta??? Daca mai e cineva care a patit asa...rog consiliere!

Am pus poze noi , daca va intereseaza sa ne vedeti.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ANTHONY, SACHA, VICTOR, EDITH, ADELINA, STEFAN si MATEI
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!!!

RALLUCA
LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI TOT CEEA CE TU ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput