LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
alina023, ramonab va multumesc.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Va multumesc din suflet pentru urari; multi 

si 

pentru fiecare dintre voi.
Vreau sa va spun o chestie: cu cat ma aproprii de ziua de maine, ma cuprinde un val de caldura, asa - eu nu ma emotionez asa usor, dar de data asta, am emotii ca la Bac.
(la pertrecere n-am fost asa emotionata, dar pentru ziua de maine cam "scartzaie balamalele" sufletului)
Helene, maine nu mai luam tort - si-asa ne-am indopat cu praji facute de mama. Gata, pauza pana la Craciun.
Ramo, off, imi pare rau de kk alb; poate este doar un episod trecator. 
LauraI, "oferta" ramane valabila: dak ei nevoie de ceva ai nr. meu.
Am admirat printesele Nataliei; poza incare sunteti toate trei, iar Little Fanny are mana la falca e geniala! 
Silvia, scara ne-au facut-o uni din Pitesti, ne-a costat aprox. 3000 EUR (acu' 1 an, prin vara
); Il sun pe tata (ca el a fost "diriginte de santier" si i-a secat p'aia la suflet
) sa-mi zica numele firmei si poate mai are tel patronului.
Maine o duc pe buburuza prin oras, sa se uite la becuri - e pasiunea ei
- doar sa nu ploua.
Poate mai intru dupa baie, sa nu pird "contactul" ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
Ioana, sa-i spui sotului tau sa ne anunte cand trece prin Bucuresti, sa ferim copacii, stalpii, masinile, TOT! 
Sa-l stapaneasca sanatos, sa nu aiba evenimente si sa conduca multi ani!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
Nicole, 
Nati, am vazut pozele cu frumoasele tale. Ana e o domnisoara adevarata. ne vedem joi?
Laura, sper sa nu regreti decizia luata. spre binele tau si al Theei.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor,
ma chinui de ceva timp sa intru si sa citesc, nah ca am reusit
Miri scuze, hihi, se vede ca nu sunt la curent cu desenele animate- inca
. Pup fratiorii frumosi!
multumim frumos de tot pentru urarile primite si pentru pozele admirate. Va pupacim si va imbratisam eu si Milan! 

Stankuta sunt in jur de 25-26 grade la noi, toti peretii sunt placati cu rigips, captusiti in prealabil cu vata minerala.
Eu cred ca trezirile Sofiucai au leg cu dintisorii. Si al meu a inceput sa doarma bine dar cand ies dintii tipa. Eu ii mai dau nurofen noaptea ,nu din prima ci daca vad ca nu ii trece cu dentinox.
La multe lunite si la multi ani
Anthony Gabriel
Sacha Dimitris
Victor Mihai
Edith Elena
Adelina Mihaela
Stefan Paul
Matei
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ana Antonia si Adela, ce petreceri frumoase ati avut! Adeluta ce tort inspirat! Tu te faci manechin mami la cum iti place sa pozezi in rochite! Ana tu ce rochita sic ai avut! Si ce-mi place cum iti sta cand tii gurita strans inchisa si ies in evidenta falcutele , numai bune de papat!( mai are si mIlan ipostaze dintr-astea de ma topesc)
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
pana la urma am postat si eu unde trebuie, ca il trimisesm pe campii
LauraI eu chiar scrisesem acum cateva zile intreband de voi, sa ne scrieti indiferent de deciziile luate,si sa stiti ca va suntem alaturi . 
fetele si DOAMNE AJUTA sa fie bine!
Lala20 voi ce mai faceti fetelor? Am citit cam in diagonala dar parca nu am vazut sa fi scris.si nu am gasit pe mailul comun detaliile acelea. help!
grati.ela spune:
fetelor cu petrecerea haideti sa ne adunam sa "vorbim" si sa punem tara la cale...din experienta mea tre sa facem rezervarea cu macar 6 sapt mai devreme ca sa alegem...altfel culegem ce gasim...eu propun gradinita ca loc de intalnire.
Chiar dak nu-s jucarii de soi eu ma ofer sa aduc trei jucarii pe care Dudu le place: catelul vorbitor de la FisherPrice, o mingiuta de la Playgro si cutiuta cu forme de biscuiti tot de la FPrice. Nu tre sa cautam nu stiu ce atractzii pt bebei pt ca sunt prea micuti...conteaza sa avem spatiu suficient si cat mai safe...Tre stabilit si meniul pt ca ei includ obligatoriu consumatie...
ar mai fi o varianta: la McDonald Obor sa rezervam 3 ore cu meniu pt mamici si tatici si cu spatiu gol pt bebelusi...jucarii eventual aducem noi sau vedem care e politica lor...incap 25 de copilasi si adultii au si ei salon alaturi.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
Grati abia astept sa vad noile voastre poze profi! Ce mishto suna meniul pe care vi l-a pregatit sotul in wekend!
emabucuresti spune:
deci e de succes surpriza formelor de bisc. de la fisher! si eu sunt tentata sa o cumpar, mi se parea insa ca sunt prea putine forme de sortat-3
aurel_cris spune:
ALINA tare scumpa a fost Anita la petrecere,uau tortul mi-a facut tare mult cu ochiul
,ai o pereche de copii tare frumosi sa le dea DD numai bucuri in viata

GINNETTE am vazut pozele Adelutei,subliniez si eu pozele pe scara sunt superbe,sa aiba parte numai de bucuri in viata

CREATA sper ca te simti mai bine

AWEYA multumim
si noi am vazut pozicile voastre,cele facute in iarba imi plac tare mult

SHOSEmultumim si noi am vazut pozicile voastre

IOANACTfelicitari sotului

LAURA IOANA
pt tine si
Thea.
GRATI asteptam pozicile

ELLENUTAtare scumpa este Eva in pozica aceea..wow..ce e aici mami...

Am mai vazut poze cu SASHA,BRUNO,MILAN,BENJI,STEFAN avem numai copii frumosi la odisee.
Zuzici ce mi-ar fi placut sa vin si eu la party in feb.dar nu cred ca vom fi in tara
.Probabil ca ii vom taia motul Biancai dupa un an caci trebui sa stau aici pt vaccin.Ma gandesc ca la ziua ei o sa fim doar cateva persoane caci nu prea avem cunostinte pe aici
,abia astept sa termine sotul facultatea sa ne intorcem la Londra,acolo sunt toti prietenii nostri.

la toate zuzele si clopotei
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08