LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza da, are legatura. adica este ketotifen .. prietena mea i-a dat baieteluilui de 9 luni, 45 de zile dupa o operatie de polipi. nu a patit nimic de la el. eu ii dau cand e super agitata si plangacioasa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza da, are legatura. adica este ketotifen .. prietena mea i-a dat baieteluilui de 9 luni, 45 de zile dupa o operatie de polipi. nu a patit nimic de la el. eu ii dau cand e super agitata si plangacioasa ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

ok, am inteles :-)

Fetele, dupa o luna de pauza, am pus acum POZE NOI!: http://good-times.webshots.com/photo/2163099630102502083kcTHWj

Ma duc si eu la nani, ca ma ia maimu' de fresh in curand :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

stancutza ce frumos s-a distrat sofiuca la victoras acasa .. tare haioasa e pe mingea aia!!! si mie mi se pare ca tot cu tine seamana, sa stii. nu ti-e teama s-o lasi cu veioza in mana .. sau nu vad io bine?? imi vine s-o pap .. http://good-times.webshots.com/photo/2538684200102502083RtVQRl frumusica mica

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza ce frumos s-a distrat sofiuca la victoras acasa .. tare haioasa e pe mingea aia!!! si mie mi se pare ca tot cu tine seamana, sa stii. nu ti-e teama s-o lasi cu veioza in mana .. sau nu vad io bine?? imi vine s-o pap .. http://good-times.webshots.com/photo/2538684200102502083RtVQRl frumusica mica

Eva creste mare
Eva

papa bun

E veioza pt camere de copii de la Ikea, deci becul e ascuns. Dar n-am mai lasat-o de atunci, pt ca mi-e frica sa nu o scoata din priza si sa-si vare degetele unde nu trebuie :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Stancutz, are 5 luni, in septembrie cand a fost BE si am strans hainute de la fete, avea 2 luni.

Elle, caciulile sunt de la Z toate, le-am achizitionat de la Kidex caci eram in pana de dresuri si caciuli.

Mergi la inceput

repede repede pana nu trece ziua ..

Anthony Gabriel, Sacha, Victor, Edith, Adelina Mihaela, Stefan Paul, Matei

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

florina multumesc mult! baietelul are vreo 6 ani, sper sa se gaseasca marimea lui ..

gata, am fugit la

noapte buna!
somn usor!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

maine avem musafiri pe prietenii nostri din parc, i-am poftit pe la noi ca sa socializeze si noi sa stam la o vorba pe langa ei am luat model de la gatta, miki si mary
abia astept sa vad ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nati, especially for you:

Azi am mai facut o vizita la urgenta spitalului judetean, din nou in criza de astm, am stat acolo de la 11 pana la 4 cu perfuzii, m-au plimbat peste tot si m-au controlat pe toate partile. Singura docorita de la ORL m-a deranjat si m-a facut sa ma simt ca o nebuna ( de fapt s-a si uitat la mine ca la o nebuna si radea asa, indulgent) pt ca INCA ALAPTEZ BB DE 1 AN. Ca atunci degeaba am venit la dr ca degeba imi dau ei tratament ca dc alaptez in cotinuare tot nu pot sa iau tratamentul.

Adevarul e ca sunt de acord cu ea ca m-am neglijat in acesti ultimi ani din cauza ca nu am avut cum sa-mi iau tratamentul, mai intai pt ca tot speram sa raman gravi si chiar daca nu ramaneam tot nu faceam tratament de frica sa nu raman si sa il afectez pe bb, pe urma chiar am ramas si acum cu alaptatul, dar putea si ea sa puna mai frumos problema. Si mi-a spus ca trebuia sa incetez cu alaptatul dc tot am venit la dr, normal ca i-am spus ca nu aveam de unde sa stiu ca o sa fac o criza ca sa incetez alaptatul din pripa ca sa poata ei sa imi dea tratament.

Concluzia: alergia mea care nu a mai fost tinuta sub control si-a facut fff mult de cap si de aici criza de acum, determinata de faptul ca de 3 sapt am pb cu alergia.

Din ian o sa incerc sa incep sa-i introduc si lapte praf si sa incetez incet incet cu alaptare pt ca tb neaparat sa ma pun si eu pe piciare. SUfar ff mult cand stiu ca un simplu spray mi-ar lua problemele cu mana, dar m-am sacrificat pana acum pt bb. Repet, dr are in fond dreptate ca tb sa am grija si de mine si ca la urma urmei e suficient cat am alaptat, dar putea sa puna mai frumos problema - nu mi-i ca ma batu, mi-i ca ma imbranci...

Oricum, parca inca nu sunt pregatita de asta. Imi dadusem ca termen mai anul viitor. Si el e oricum innebunit dupa san, nu i-am dat azi pana la culcare si m-am tot muls ca sa dispara efectul hidrocortizonului injectat, asa mi-au spus de la spital si venea prin casa dupa mine plangand rau de tot. Nu stiu ce ma fac. In plus el numai asa adoarme, nu stiu, sunt ametita de cap, vreau sa ma gandesc si la mine ca sincer nu mai pot dar mi se rupe sufletul si de el. In plus el nu stie nici macar ce e ala biberon, sunt imprastiata in atatea directii...

Ioana, nu tb sa fii asa sensibila, Creata chiar a facut o gluma draguta cum se face cand e vorba de incepatori. Eu am si acum prieteni, dupa 11 ani de cand am permis fara niciun incident, care rad de mine si imi spun : blonda la volan, feri ferea! Ce-ar trebui, sa ma supar??

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Eu nu am mai scris de foarte mult timp pe aici, probabil ca cele mai multe fete de aici nici nu ma stiu, spun si eu La multi ani tuturor clopoteilor, sa cresteti mari si sanatosi si voiosi

Am scris pentru un anunt umanitar, l-am dat si la donatii, am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50, dansa are acum 90 kg si inaltimea 1.75. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464.
Am reusit sa iau legatura cu doamna, era socata ca tocmai aflase ca are gemeni si m-a rugat ca orice ajutor este binevenit si pentru dansa dar si hainute pentru bebei si m-a rugat de asemenea daca cunosc pe cineva cu carucior de gemeni. Eu o sa-i trimit hainute pentru bebei si tot ce mai pot pentru noi nascuti, ma gandeam la fetele din Constanta daca o vor putea ajuta fiind mai aproape.
Va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput