LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Buna fetele,

Eu nu am mai scris de foarte mult timp pe aici, probabil ca cele mai multe fete de aici nici nu ma stiu, spun si eu La multi ani tuturor clopoteilor, sa cresteti mari si sanatosi si voiosi

Am scris pentru un anunt umanitar, l-am dat si la donatii, am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50, dansa are acum 90 kg si inaltimea 1.75. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464.
Am reusit sa iau legatura cu doamna, era socata ca tocmai aflase ca are gemeni si m-a rugat ca orice ajutor este binevenit si pentru dansa dar si hainute pentru bebei si m-a rugat de asemenea daca cunosc pe cineva cu carucior de gemeni. Eu o sa-i trimit hainute pentru bebei si tot ce mai pot pentru noi nascuti, ma gandeam la fetele din Constanta daca o vor putea ajuta fiind mai aproape.
Va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Am postat mesajul tau si a subiectul mamicilor din Constanta, saraca femeie, numai in locul ei sa nu fii...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Un mesaj inanite sa plec la
Am mai vazut azi muulte poze cu clopotei:
l-am vazut pe Razvanici care a fost foooarte cuminte si a primit multe cadouri de la mos, si ii tinem pumnii sa castige si la concursul la care l-a inscris mami si zilnic ii facem cate o vizita;

pe Ana si Little Fanny doua domnisorici care-l vrajesc pe Mos Craciun. Stefi merge singurica asa de bine?... E foarte sigura pe ea.

am vazut caciulitele si basmaluta lui Stefan... ce haios era cu ea

iar Sofia mai are putin si bea cafeluta cu mami, ca o adevarata domnisorica... ce-mi plac mutritele ei

Cam astea cred ca au fost pozele pe care le-am mai vazut azi, in afara de cele de dimineata.

Si un mesaj special pentru Gugu: am vazut mesajul tau si stiu cum este cand nu prea reusesti sa te integrezi... si eu scriu mai rar si uneori nu pot tine pasul cu fetele. Dar poate, pentru inceput, ne mai pui cateva poze cu Luca sa vedem cat de mare s-a facut si ai sa vezi ca incet-incet iti vei intra in mana. Uite un de la Mihaita al meu si o de la mine.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna zuzici
Fetelor nu am mai intrat ieri pe motiv de maraiala distrugatoare si muci. Mucii au fost ieri...azi am tinut'o numai in casa si vad ca i'au trecut.
Deci muci trecuti, dar maraiala prezenta !
Sa fie de la dintzi, chiar daca nu sta niciunul sa iasa?
Am vazut pozici cu bb Milan . Ma topeste pozica in care doarme cu degetelele de la piciorush afara din paturica. Le'as papa io!

Vazut un Sftefanutz delcios de AncutzaB pupam

Vazut poze de la doua petreceri pe cinste. Alinush si Ginette sa va traiasca frumusetzile. Frumoase toalete, demne de doua domnisoare cochete de 1 an!
Abia astept si io sa vina si aniversarea noastra! AMR 2 luni si ceva

Ploscariu, am vazut o familie frumoasa !

Ram ai un Rvanici dragalash foc. Sa se joace sanatos cu masutza frumoasa si asa iubita de clopotzei.
Fetelor, daca asa sta treaba ii iau si io Pipetului o masutza asemanatoare de Craciun, numai ocupata sa fie

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta cum am mai zis, depinde din ce zona a Moldovei..eu nu am auzit..noapte buna.
Stancutza e o dulcica Sofia.
AngeliquedeS pe mine m-a deranjat mesajul..ai ceva impotriva..oricum ii era adresat createi.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
AngeliquedeS pe mine m-a deranjat mesajul..ai ceva impotriva..oricum ii era adresat createi.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Este un forum public si pe un forum nu se poarta dialoguri, asa incat nu o lua ca si cum m-as fi bagat in vorba peste voi ca nu e cazul. A fost un comentariu cu privire la ceea ce te-a deranjat pe tine din mesajul ei, am atras atentia ca a fost ceva cu totul nevinovat, fara sa fie nevoie sa iei personal comentariul ei sau al meu

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Happy Bday Sacha, Victor, Anthony,Edith, Adeline, Stefan si Matei!

Anca, frmoase caciulitze...dar modelul e dulce rau. Sa va distrati frumos cu prietenii din parc...poate ne pui si pozici sa ii vedem in activitate.

Stancutz dragalasha de Sofia. Imi place FFF MULT ultima poza, unde sunteti voi intr`un moment de tandrete. `Fericire` se numeste.

Caut pozele Nataliei si revin. Vreau sa vad 2 domnisoare dragalashe.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

M-am gandit sa "mai trec" pe la voi, sa vad ce faceti si ce vad?! Iar se lasa cu 'scandal virtual'.

Un sfat pentru Alinact, incearca sa nu iei orice mesaj care-ti este adresat, ca o ofensa personala; pe forum, mai si glumim si dak una din noi n-a auzit un anume gen de poante/glume nu inseamna ca trebuie luate drept jigniri. In viata, o sa ai parte de multe poante facute pe seama ta; e bine sa le mai faci si jocul, altfel, vei fi ocolita si considerata mult prea 'rigida' pentru anturaj.

Nu este nevoie sa-mi spui (cum i-ai spus si lu' Angi, desi tot asta a urmarit si ea, sa-ti dea un sfat) ca "mesajul era adresat cretei"; ce ti-am scris, este doar un simplu sfat, pe care poti sa-l urmezi sau nu; castigul/pierderea este doar a ta.

In alta ordine de idei, am vazut-o pe Sofia - o papusica. Sunt fascinata de podoaba ei, capilara.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Deci ingerashii lui Naty s`au intalnit cu Moshul in avans?
Mi`au placut pozele si v`am vazut si la patinouar.
Ehhh... oare peste cati ani o sa merg si io cu Pipe?

Am uitat sa felicit pe Sofiuc de Mada ca sta deja singurica in piciorushe. mai e putin pana la primii pasi.

Gratzi, musai poze!!!! Muuulte.

Mergi la inceput

Si uite asa am aflat si de Buburuza Adelutza:
Trimis la: - 09/12/2007 : 20:02:39
--------------------------------------------------------------------------------

am primit adineauri urmatorul messaj:

AM O FETITA DE LA 6:30. ARE 2.5OO GR SI 47 CM. APGAR 10! ROXANA (GINETTE)
La Multi ani clopotzica frumoasa, sa ai o viatza luuunga si plina de bucurii.

La multi aniEric! Sa ai parte de multi ani frumosi alaturi de parinti.

Si Happy BDay to u, Happy BDay dear Creatza!
Happy BDay to u!
Cretzulina iubita, sa ne traiesti si sa te bucuri cu minunata ta familie, an de an pe 9decembrie si nu numai.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Prima, prima!!!!!!

ADELAAAAAAAA

Acum un an nici nu ne revenisem din socul nasterii Anei ca a venit veste sosirii pe lume a Adelutei! La multi ani ingeras mic, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!!!!!

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput