Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy, sa te cert? ....pai asa esti tu mai relaxata la al doilea?Mamica implinita de David (17.09.2008) |
Tzitzi
...voiam sa zic in unele privintelaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
| citat din mesajul lui CD27 Clau bine ai revnit, va tinem pumnii sa fiti bine amandoua ![]() babytza nu stiu ce au astia aici de opresc apa calda si caldura, dar am un feeling ca e ceva obisnuit, nimeni nu pare deranjat si sa stii ca iar chiulesc maine de la intalneala , ma duc sa iau banii de trusou![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cuscra eu sa stii ca va primesc la noi....cum sa-mi stea mie ginerele in frig si fara apa??Nici Vorba

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andreea_and spune:
Uitati www.adevarul.ro/articole/indemnizatia-de-mama-600-de-lei-sau-85-din-venitul-net-anual.html" target="_blank">aici legat de CIC pentru cele interesate.
Laureta multa sanatate, sa scapati repede de tusea aia nenorocita.
Musette, CD, Anca, Tzitziri
.
Clau e superba Irina si ce frumos dormiti voi doua!
Simodina da, la 20 ani si eu de-abia aveam grija de mine, nu-mi pare rau ca am asteptat atat ca poate nu as fi putut sa-i ofer la fel de multe dar ma uitam si in spital la o fata de vreo 22 ani cum n-avea nici o taina si isi lasa linistita copilul in pat sa se duca sa se plimbe, pe cand eu asteptam sa vina cineva in vizita ca sa ma duc la toaleta.
Cel mai rau ma enerveaza maica-mea ca imi tot zice s-o las sa planga ca cica ii face bine, cum s-o las sa planga cand mie mi se rupe sufletul? Cu asta n-am reusit s-o conving ca e deplasata rau si n-are dreptate.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Nikolici, de ce v-a prescris calciu? Ati facut ceva analize si a iesit in deficit? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Pur si smplu ne a prescris Ca ...pb este ca e un chin...nu l tolereaza deloc.Nu i mai dau deocamdata!
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
maimutzica Craciunitza
kid2003 spune:
Andreea _and normal ca nu o lasi sa planga
. La al doilea copil mi se pare mie ca sunt mult mai atasata de el...la primul aveam 25 de ani si super depresia postnatala m-a cam impiedicat sa ma atasez f f mult de ea. In plus soacra si bunica erau calare pe ea plus bona full time, asa ca eu o boieream pe acasa, zi de zi. La 6 luni m-am intors la serviciu ca nu mai aveam ce face pe acasa. Acum sunt altfel, ma apropii de 30, habar nu am daca e de la varsta si mi-o fi venit mintea la cap, dar vreau sa stau cu ea, am rabdare cu ea, nu mai vine nimeni- soacra, bunica etc decat in vizite sau la urgente cand plec undeva seara (maxim o data pe saptamana)...Imi place sa o tin in brate, ma ocup numai eu de ea, e un alt sentiment. Bravo voua ca reusiti asta de la primul copil! Mi-as dori sa dau timpul inapoi si sa ma fi ocupat si de prima fetita cu la fel de mult devotament ca acum.
Clau_geo bine ai venit inapoi si sanaate multa tie si floricicai tale! 
Claudinna eu mi-am luat multe dracii de pe site-ul ala. platesti ramburs, la primirea coletului, costa in functie de greutate. La blender, te sfatuiesc sa iei blender de mana, din acela cu picior, ca ala e bun de facut cantitati mici de piureuri. eu mi-am luat de la ei de pe site acum un an un Krups, sunt multumita de el. Inainte am avut un Braun pe care l-am bulit pentru ca am spalat bratul in masina de vase si s-a topit imbinarea cu motorul (desi scria pe el ca toate componentele, mai putin motorul, se spala la masina)...Si de Braun am fost multumita, adica daca nu il spalam asa l-as fi avut si in ziua de azi! Acum vanez o masina de paine, am una Moulinex si ma tot rog sa se strice...ca nu e asa desteapta ca alea de pe electrobazar dar nici nu am motive clare sa o schimb! Si imi place mult gustul painii de casa, de 2 ani numai paine d-asta mancam!
Boo spune:
| citat din mesajul lui CD27 Boo am facut vaccinul acum 2 saptamani, d-atunci a inceput sa pape haotic si la fel si cu somnul, s-a deranjat un pic la stomac, isi revine, apoi iar face moale, il doare burta, dr zice ca nu are legatura cu vaccinul ![]() |
Si mie mi se pare la fel, ca de atunci a iesit haos si cu mancatul si cu kk-ul si cu toate !
De asta mi-e frica acum cand trebuie refacute ..
andreea_and spune:
Si noua ne-a prescris dr calciu gluconic 5ml 10 zile pe luna, pana acum nu i-am dat, inca sunt in dubii. A spus ca este pt prevenirea rahitismului, alaturi de vigantol.
Nikolici ca sa nu vomite, daca inca mai vrei sa-i dai, incearca inainte sa pape.
Mami de
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Nerantula, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=226" target="_blank"> aici ce se spune despre cresterea normala la copii...si in jur de 3 luni zice taman 18grame/zi Mamica implinita de David (17.09.2008) |
multumesc, tzitziri ... singura problemuta e ca la noi media de 18 gr/zi este pe intervalul 2-3 luni, inca nu am implinit 3 luni, deci ar fi trebuit sa crestem cu 26-31 gr/zi Dar nu-i bai, suntem foarte bine si asa!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
alexa si mami spune:
laura, babytza, andreea, musette
multumesc mult pt incurajari. asa-mi venea azi noapte sa fug in padure. rabdare...
leah, deci voi nici la 2 luni nu v-ati reglat somnu?!
noroc ca vine mama cind nu e tati acasa si ma ajuta cu toate cele, alexa, cipri, mincare, curatenie...
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui kid2003 Andreea _and normal ca nu o lasi sa planga . La al doilea copil mi se pare mie ca sunt mult mai atasata de el...la primul aveam 25 de ani si super depresia postnatala m-a cam impiedicat sa ma atasez f f mult de ea. In plus soacra si bunica erau calare pe ea plus bona full time, asa ca eu o boieream pe acasa, zi de zi. La 6 luni m-am intors la serviciu ca nu mai aveam ce face pe acasa. Acum sunt altfel, ma apropii de 30, habar nu am daca e de la varsta si mi-o fi venit mintea la cap, dar vreau sa stau cu ea, am rabdare cu ea, nu mai vine nimeni- soacra, bunica etc decat in vizite sau la urgente cand plec undeva seara (maxim o data pe saptamana)...Imi place sa o tin in brate, ma ocup numai eu de ea, e un alt sentiment. Bravo voua ca reusiti asta de la primul copil! Mi-as dori sa dau timpul inapoi si sa ma fi ocupat si de prima fetita cu la fel de mult devotament ca acum. |
Kid
tu esti o mamica minunata pentru ambele fetite, am invatat foarte multe de la tine de cand sunt pe forum. Cred si eu ca varsta are o mare pondere iar la mine se mai adauga poate si faptul ca am pierdut o sarcina inainte, m-a facut sa apreciez copilul asta si mai mult. Mami de
, ma duc sa iau banii de trusou